A Magyar Nemzetnek nyilatkozott az úszószövetség elnöke, miután bejárta az internetet egy felvétel, amin látványos méla undorral nyugtázta Hosszú Katinka világcsúccsal megszerzett 400 vegyes győzelmét, miközben körülötte mindenki más tombolt a lelátón.

Megszólalt a faarcú Gyárfás Katinka győzelméről

Gyárfás most a Nemzetben próbálta árnyalni a jelenetet, azt mondta,

"Ha az eddigi nézeteltérésünk az ára annak, hogy Hosszú Katinka ilyen csodálatosan szerepeljen, akkor nem bánom, legyen. Nem az számít, hogy milyen a kapcsolatunk, akkor leszünk boldogok, ha Katinka kiemelkedően úszik. 400 vegyesen szárnyalt, fantasztikusan versenyzett".

(...)

"Nagyon boldog és végtelenül büszke vagyok Hosszú Katinka győzelme miatt. Rengeteget tett ezért a világraszóló sikerért, amely véleményem szerint a riói olimpia eddigi legnagyobb teljesítménye. Gratulálok neki ehhez!"

– mesélte Gyárfás.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Ha az eddigi nézeteltérésünk az ára annak, hogy Hosszú Katinka ilyen csodálatosan szerepeljen, akkor nem bánom, legyen."

Ára? Nem bánja, legyen??? Netán köszönjük meg szépen, köszönje meg Katinka szépen Gyárfásnak, hogy milyen paraszt volt, mert csak így tudott nyerni? Pofám leszakad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nem azert hogy GYarfast vedjem, de nem igazsagos egy pillanatkep alapjan itelkezni. Barkirol keszulhet egy rossz kep. Ha mindenkit egy rossz keprol itelnenek meg, nem lenne boldog ember a Fold nevu sargolyon.
leszúrt rittberger
@Yoda69: Amikor Katinka elsőként becsap a célba, és millió ember azt nézi a világon, akkor ott egy úszószövetség elnöknek milyen más pillanata lehet még? Mindenki azt figyelte, csak épp ő merengett el máshova... Hihető, mint a Knézy dumája...

Ezek mindig pont rosszkor néznek rosszfelé...
karma1
Hat ez tenyleg mese,... Mar hogy ezt magatol , magabol birta kinyomni...
karma1
@leszúrt rittberger: Ha maga gyarfas is ugy erzi, hogy magyarazkodnia kell, akkor az nem veletlen. A "savanyu a szolo" kifejezest nem lehet levakarni az arcarol, de megnyugtatom: utolag magyarazni sem, mert mindketto hamis...
nemkati
"Ha az eddigi nézeteltérésünk az ára annak, hogy Hosszú Katinka ilyen csodálatosan szerepeljen, akkor nem bánom, legyen."

Ára? Nem bánja, legyen??? Netán köszönjük meg szépen, köszönje meg Katinka szépen Gyárfásnak, hogy milyen paraszt volt, mert csak így tudott nyerni? Pofám leszakad!
leszúrt rittberger
@nemkati: Ja, csókoljon neki kezet Katinka, hogy méltóztatik elismerni a győzelmét...
nicolekidman
@leszúrt rittberger: Áder János viszont magából kikelve drukkolt a pólósoknak, ami azért egy Köztársasági Elnöktől szokatlan, de jó érzés.
Gyárfás nem...
papa.49
Hiába lassan tisztul a kép a Katinka ügyben, mert az amikor összetépte a szerződést, csak a egy pillanat volt a körülötte folyó harcból...
A ,,nagyarc,, Gyárfásnak is el kéne tűnnie az úszósport környékéről, hiteltelen, hazug, és mint láthattuk is aljas mert még az aranyat is szinte fanyalogva fogadta...
Eriksson
Azért azt sem kellene elvitatni, hogy hosszú évekig a Gyárfás vezette úszószövetség jóvoltából mennyi támogatást kapott Katinka, mielőtt "értő kezekbe" került és ezeket a hatalmas eredményeket hozta.
nemkati
@Eriksson: Ja, annyit kapott, amennyit a többiek, és meg is dolgozott érte. Annyira nem volt önzetlen ez a támogatás, hogy hasra kelljen esni tőle, ez a dolga a sportvezetésnek, hogy biztosítsa a sportolóknak a feltételeket az edzésekhez és a felkészüléshez.
Eriksson
@nemkati: ...és a floridai edzőtáborozások, ahol még a szendvicseket is a magyar úszószöv fizette az összes jelenlevőnek? Amikor a befektetés a szöv.-é volt, a haszon meg egy kaliforniai bankszámláé?
nemkati
@Eriksson: Fogalmam sincs, hogy egy edzőtábor milyen hasznot zsebel be, az miből van, és az úszószövetségnek miért éri meg valaki ismeretlennek a hasznát fizetni.
Eriksson
@nemkati: A szöv. Katinka érdekében fektetett be, most pedig úgy van beállítva, mintha minden érdem kizárólag a férjéé lenne. Persze, hogy grimaszol Gyárfás.
nemkati
@Eriksson: A szövetség abba fektetett be, hogy magyar úszó legyen az olimpiai bajnok. Az lett. Nem értem a problémádat és Gyárfás problémáját. Katinka győzelmében ott van az is, amit a szövetség fektetett bele, még az is, amit Kiss László, az is, és főleg az, amit Tusup, természetesen ezek mind csak az után, amit maga Katinka tett a győzelméért. Elhozta a aranyat magának, és Magyarországnak. Még mit szeretnél?
Eriksson
@nemkati: Az internet nem felejt. Minden előzményt megtalálsz, s beláthatod, hogy Gyárfás nem minden ok nélkül fanyalog. S a te problémád, a tájékozatlanság problémája is megoldódik.
nemkati
@Eriksson: Katinka nem minden ok nélkül fordított hátat az úszószövetségnek. Ott a net, mindent megtalálsz erről, hogy gyógyítgasd a tájékozatlanságodat.
sokanvagyunk
Szerintem meg el volt foglalva a saját aranyával - amit az utóbbi időben kiosztottak neki -, az aranyerével.
vonotok
Tudja Gyárfás úr az a baj, hogy mi meg magára nem vagyunk büszkék.
Talán egy lemondó levél, akkor igen.
Tódor
Mivel az előttem szólók már mindent elmondtak, ezért rédzemről csak ennyi: gyárfás! egy igazi fidesz-valagtúró vagy. Mielőtt az úthenger alá feküdnél, előtte köpjél fel és állj alá.
Amit pedig a Dagályfürdővel csináltatok, azért úgy basználak pofán, hogy a fogaid körmérkőzést játszanának a bentmaradásért. Utolsó senkiházi szar alak vagy.
Kovács Gizella
Gyárfás úr ! Elmesélné mi történt ? Ááááááá... Hosszú !
egeszsegugy
"Megszólalt a faarcú Gyárfás Katinka győzelméről"
Ki az a Gyárfás Katinka?
tutajos
@egeszsegugy: Ő az öreg Gyárfásnak a lánya!
"Na, ugye!"
Csizmás Kond
...a képen öt arc látszik...és abból csak mintha egy aki tombolna ...úgy enyhén...
...szerintem inkább néhány beíró tombol...szorgalomból...
Hari
Gyárfás inkább savanyú a szőlő arcú, mert van egy ember, aki nem úgy táncol, ahogy Gyárfás úr évtizedek alatt megszokta, de vele szemben tehetetlen, belekötni nem mer, meg nem is tud, "kénytelen" eltűrni, összeszoritott fogakkal. Lehet, hogy szíve szerint egy kanál vízben megfojtaná, mert a sikert nem tudja saját érdemének eladni . Ez a valódi magyar összefogás !!
nevemnick
Szögezzük le: nem a gyárfás hozza az eredményeinket, hanem a sportolók. A sportolókat nem gyárfás támogatja anyagilag, hanem a magyar nép adóforintjaiból, azaz közpénzből az állam. Az, hogy milyen eredményeket érnek el, az meg a sportoló tehetsége, kitartása nélkül nem lehetséges. Általában minden sportoló mögött áll még egy ember, és ennek az embernek is a sikere a sportoló-sportolók győzelme. Nem a gyárfásé, sem a huszadrangú irodakukacé, hanem az egyéni- vagy csapatsportot űző, tényleges erőt befektető embereké és edzőiké az érdem. A kormány és a szövetségek nagymellű vezetői meg elhúzhatnak a francba, mert ők csak a egyéni hasznukat szeretnék lehúzni, mint általában az élet minden területén. Aki meg nem áll be a sorba, azokat félreteszik, (pl. Hegedüs Csaba) és jobb esetben egy amatőr sportolót és nem politikust ültetnek a nyakukba.
papa.49
@nevemnick: Nagyon jól összefoglaltad a lényeget, és 2010. óta ez sokkal jobban látható, a pénz oda megy ahol egy fütyisz potentát a hajjakend!!!
wagabund
ezt itt nálunk a kocsmában egyszerűen balta arcnak nevezik...

ez a faszi akkor szerezne múlhatatlan örömet Hosszúnak, ha nem menne a közelébe sem, pláne érmet átadni...Remélem Hosszú is kerülni fogja , mint a pestist..

Hajrá Katinka!
wagabund
@nevemnick: tökéletes a helyzetelemzésed...még annyit, hogy az adóforintokból bőségesen jut a vezetésnek, mert őnélkülük a versenyző létezni sem tudna...ugye..mint tuggyuk..

tehát alázatot várnak minden versenyzőtől, ha már nem is hozza az elvárt eredményt...ha meg aranyat termel, akkor természetesen az az elnök érdeme...

Bástya elvtárs máig érvényes útmutatása:... szerénység elvtársak...szerénység...ezt szeretem magamban is...a szerénységet.
Doxi1
@Hari: Meg-hát veszélyes precedens, hogy a hűbérbirtokként kezelt tenyészlovak közül egy kiugrott. Mi lenne a bukszával, ha a többi sportoló is fellázadna. Kereshetne más gazdaállatot.
mariaberta
Valószínű nem tetszett Hosszú nyelve. Valamit ki akart nyalni, vagy mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.