Kaltenbach Jenő után egy újabb szakember adja vissza az állami kitüntetését Bayer Zsolt miatt.

Nem vállalok semmilyen közösséget azzal a politikával, amelyik állami kitüntetést ad annak a féregnek, aki képes volt ezt leírni:

"Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba." bayer zsolt

Kedves Barátaim!

Nincs sok lehetőségem, de fontosnak tartom jelezni: túl messzire ment ez a hatalom! Kérlek segítsetek és osszátok meg ezt a posztomat. Köszönettel, István

- írja Kenyeres István a Facebookon. Kenyeres vegyészmérnök, biotechnológus, aki 2005-ben kapta meg a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet.

Bayer Zsolt, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta meg a nemzeti ünnep alkalmából.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@Apatszerek: Mondd csak zsenikém, Kaltenbach vagy Kenyeres mitől is "kommunista"? Tisztában vagy egyáltalán azzal mit is jelent, az hogy kommunista?
Azt, hogy egy jogtudományok doktorát és egy biotechnológust egy lapon említesz egy "kurva anyázó" publicistával azt most nem is minősíteném.
www.portfolio.hu/unios_forrasok/kfi/itt_az_ujabb_vilagraszolo_magyar_sikertortenet.205214.html
Azért van némi munkásságbeli különbség...
Egyébiránt nem emlékszem, hogy egy fideszes is vissza adta volna 2002 és 2010 között a 2002 előtt kapott állami kitüntetését. Ebből is látszik, hogy kinek számítanak a címek, a kitüntetések, és kinek azok az értékek amelyeket valójában ezen a címeknek és kitüntetéseknek kéne képviselnie. Tudod ez jellem, és nem "baráti ismeretség" kérdése.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
a kurva anyádat, kenyeres!
(bayer zsolt népközművés pékmester)
pbalage
fakk, már magyarul se tudok írni, pedig 42 éve ezt gyakorlom.
kibaszott hülye vagyok.
Apatszerek
Kommunistától csak ez várható, miért vette át akkor, most világosodott meg, ő tudja legjobban, hogy baráti ismeretségből kapta meg akkor, most mások barátai kapják, ez ilyen egyszerű. A szakelit egymás fényezése!
eugen4402
Kenyeres ÚR 2005-ben kapta a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet..!!!
Mondom: Kenyeres úr... A cselédeknek most osztogatják cifri-cafrangokat.
Szóval a változnak az idők.
nemfideszes
@Apatszerek: Mondd csak zsenikém, Kaltenbach vagy Kenyeres mitől is "kommunista"? Tisztában vagy egyáltalán azzal mit is jelent, az hogy kommunista?
Azt, hogy egy jogtudományok doktorát és egy biotechnológust egy lapon említesz egy "kurva anyázó" publicistával azt most nem is minősíteném.
www.portfolio.hu/unios_forrasok/kfi/itt_az_ujabb_vilagraszolo_magyar_sikertortenet.205214.html
Azért van némi munkásságbeli különbség...
Egyébiránt nem emlékszem, hogy egy fideszes is vissza adta volna 2002 és 2010 között a 2002 előtt kapott állami kitüntetését. Ebből is látszik, hogy kinek számítanak a címek, a kitüntetések, és kinek azok az értékek amelyeket valójában ezen a címeknek és kitüntetéseknek kéne képviselnie. Tudod ez jellem, és nem "baráti ismeretség" kérdése.
kakaósbögre
@nemfideszes: kb annyi értelme van egy fideszesnek a jellemről beszélni mint lóval sakkozni.
justhpeter
Csak az elvakult anyázó híveknek mondom, mifelénk ez már csak így megy. Már az is felháborító, ha Bayert Kaltenbach Jenővel, Kenyeres Istvánnal vagy bármely más normális magyar emberrel együtt emlegetik. Minden tiszteletem Kenyeres Istváné.
koszpeko
@nemfideszes: Azért mert a libsibolsi,bolsilibsi,komcsi Gyurcsány volt 2005-ben :D
Végre egy idiótával többen vagyunk.
Vagy a bringás újított vagy a vosztok.
koszpeko
@Rockxy: Komám!
Ez éppen hogy jön ide?
Azért mert Olaszliszkán ez történt akkor mind ilyen?
No akkor nézzük.
Figyelj mély magyar!
Lehet,hogy ismerősek lesznek a nevek.
Papp Laci háromszoros olimpiai bajnok bokszoló.
Farkas János a Vasas csatára
Tagja volt az 1960-ban az UEFA-ifjúsági tornán győztes csapatnak. 1961-ben nyerte első bajnokságát a Vasassal,
Az 1964-es labdarúgó-Európa-bajnokságon a magyar válogatottal bronzérmet szerzett. Az 1964-es tokiói olimpián a győztes magyar válogatott tagja volt, majd 1965-ben és 1966-ban újra magyar bajnok lett. Az angliai 1966-os labdarúgó-világbajnokságon a magyar válogatott tagja volt. 1968-ban a világválogatott tagjaként játszott Brazília ellen is.
koszpeko
@Rockxy: Cigányok az 1956-os forradalomban

hu.wikipedia.org/wiki/Cig%C3%A1nyok_az_1956-os_forradalomban

Az 1956-os forradalomban számos cigány harcolt a szovjet megszállók ellen, közülük sokan életüket adták vagy megsebesültek a magyar szabadságért, mások a megtorlás áldozatai lettek.
sziha
Akkor az admintol hadd kerdezzem mar meg, hogy ha ezt a kurvaanyad zsotikat kituntettek azert a fosert, amit csinalt, akkor ezentul ugye karomkodasert, obszcen, csunya beszedert nem lehet mar kitiltani senkit oldalakrol, ugye?
mkucsera
vértisztulás, antimagyar kozmopoliták meg se érdemlik, adják csak vissza, mindegyik
sziha
@mkucsera: "A kurvaanyad" - Bayer Zsolt
"Ha athajtasz rajta, csak nyomd tovig a gazt." - Bayer Zsolt.
Rolatok irt am...
nemethfamily3.
Na a sok faszfej mind visszaadhatja a kitüntetését, mert meg sem érdemlik! A Bayer legaláb, ha sokszor hülyeségeket is beszél azért a nemzet érdekében szól és ez igen becsülendő, még akkor is ha Ö a fityesz alapító tagja. De meglepően józan gondolkodású maradt! Ilyen emberre, mert Ő ember, szükség van, és büszkék is lehetünk, hogy a sok szar között Ő legalább ér valamit!
gibgab
24.hu/poszt-itt/2016/08/20/karafiath-alakul-a-sotet-taho-lovagrend/
"a Magyar Érdemrend lovagkeresztje paródia lett, megkapni kínos, alakul a Sötét Tahó Lovagrend, az elme és a józan gondolkodás ellenfeleiből." (Karafiath Orsolya, érdemes elolvasni!!!)
Apatszerek
Sokkot kaphatnak az eddigi rendszerek kiszolgálói:, Bayer Zsolt egyetlen hiteles Magyar nyelvet eredetien használó független újságíró! Hatalmas elismerés készül jövő augusztus húszra:, Bayer Zsolt Magyarország egyetlen nyelvőrző újságíró a legmagasabb állami kitüntetés várományosa. 2017. 08. 20.-án megkapja Magyar Szent István Rend kitüntetést. Ezen kitüntetés tulajdonosai akik érdemtelenül, ismeretségük révén részesültek kitüntetésben, 2017 július 15. -én 16 óráig adják le. A tiszta Magyarországért!
Desischado
Az újabb fecske! Minden elismerésem, és tiszteletem Kenyeres Istvánnak!
eszegfu
@koszpeko: 17:01 Nem Bringás, hanem Keresztapa!
koszpeko
@eszegfu: Köszönöm.
Már közbe tájékoztattak,hogy visszafelé írva keresztapa.
De ezeknek milyen egy rugóra írt sablonosok a hsz.-ik.
Megkapják a napi mantrát írásban aztán saját szavaikkal előadják.
(bringás nem) Neki nincsenek saját szavai.
eszegfu
@koszpeko: A kommunisták tekintetében lehet, hogy "sablont" használ...nem szereti őket.
Egyébként meg szerintem inkább egy "elméleti" ember... az eseményből kiindulva az elvekről beszélgettem vele párszor, nem egy "hülye" fazon, talán egy kicsit különc, de egyedi... ez a fiatalember emlékeim szerint DK-s szimpatizáns. Nem védem őt, erre ott van ő maga, csak nekem ez a tapasztalatom. Abban viszont megegyezhetünk, hogy Bringás az "A" betün kivül az égvilágon semmit sem ért semmiből!!
koszpeko
@eszegfu: Én nem azt látom a hozzászólásaiból,hogy bármelyik párttal is szimpatizálna.
Inkább egy kicsi anarchia érződik ki belőlük.
Ez csak egy vélemény.
Nem tény.
eszegfu
@koszpeko: Természetesen elfogadom a véleményedet! Az is igaz, hogy nekem még Keresztapa korában alakult ki ez a véleményem...
Apatszerek
Bayer Zsolt. Az újságírás szakmai elitje lett, aki az édes anyanyelvünkön fejezi ki magát, persze,hogy nem tetszik ezeknek az idegen szívű albérlőknek, akik az ország ellen vannak:, az állandósult kekeckedésükkel, igaz , hogy csak a( nem, szó) az amivel egyetértenek, illetve Dáviddal az egy igazzal. Bacher Iván meg a valótlanság állításoknak szülő atyja volt, aki annak a kornak gazságait, kialakított fondorlatos fortéllyal hirdette:, még szép, hogy nem követte, hazugság ábrázolásait, hanem ráérzett a valóság ábrázolásának, kimondásának szükségszerűségére, nézd meg hogyan próbálják a hazugságok terjesztő lehúzni a saját szintjükre! Azok a személyek akik most vissza adják az állítólagosan megérdemelt kitüntetésüket azok eddig is méltatlanok voltak rá, csak most értek fel értelmileg ahhoz, hogy igazat kell mondani, mikor az egy igazságot kimondó azt leíró, Magyar nyelvben közismert szavakkal kifejezve magát, amit a gulágos hallgatók nem mertek:, szégyenükben most vissza adogatják amit érdemtelenül kaptak, kivétel nélkül mert aki saját érdemeiért kapta, mert megdolgozott érte, abban fel sem merül a vissza adás szándéka. Ez nem kollektív kitüntetés, hanem egyedi egyszeri. Az is igaz, hogy mindég vannak és lesznek is hírértékre ráugró személyek, az viszont pillanatra terjed ki, és nem állandósul. Aki nagy akar lenni, de a nagysághoz nem tud felérni:, az mindég is gulág hallgató lesz, volt, és marad, politika sodrású.
Apatszerek
Ez is egy szempont ,,Persze valljuk be, ez eddig is a balliberálisok kiváltsága volt. Szaniszló Ferenc újságíróval is visszaadatták a Táncsics-díjat egy hasonló hisztéria kíséretében. Ő az ellene irányuló balos médiaössztűz miatt adta vissza és nem azért, mert Bolgár György vagy Mester Ákos e állami kitüntetés tulajdonosa.
Maradjunk annyiban, nem kell álságosnak lenni Kaltenbach úr. Maga, kötelessége ellenére éppen hogy nem védte tizenkét éves regnálása alatt a kisebbségeket és az etnikai csoportokat. Hagyta szabadjára engedni a szocialisták és a Szabad demokraták által gerjesztett magyarellenes indulatokat, a balliberális sajtóban gerjesztett, mindenért magyarokat hibáztató gyűlöletkampányt, melynek egyik csúcspontja volt az olaszliszkai lincselés. Pedig lett volna szerepe, nem csak akkor van dolga egy ombudsmannak, ha a többséget uszítják a kisebbségekre, hanem akkor is, ha mindez fordítva történik. A társadalmi béke nem a visszadobott kenyérben, hanem az el nem csattant pofonban van.
De ombudsmanként hallgatott, pedig egy köztiszteletben álló tanárt úgy vertek agyon minden ok nélkül a helyi cigányok, hogy közben ezt ordították: „Öljétek meg a magyart!”. Akkor is hallgatott, amikor Veszprémben az elállatiasodott enyingi cigánybanda agyonszúrta a veszprémi kézilabdások sztárját, Marian Cosmat, a román válogatott csatárát és súlyosan megsebesítettek több magyar válogatott kézilabdást is. Pedig akkor is pozícióban volt Kaltenbach úr, éppen az Európai Ombudsman Intézet alelnökeként tevékenykedett.
Miért nem szólalt meg a lelkiismerete, hogy Magyarországon nyíltan hergelik a cigány kisebbséget a magyarok ellen?
Akkor is hallgatott, amikor az MSZP-SZDSZ kormányzás, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt a magyar titkosszolgálat tudtával gyilkolták, vadászták le a cigány embereket, családokat? Ekkor miért nem szólt? Pedig tudhatta volna, hogy Magyarország lejáratása volt a cél, nem véletlenül taglalták a világsajtóban a magyarok rasszista, antiszemita mivoltát. Mindenki tudta,...
Apatszerek
,,Ha a visszaadók így teszik fel a kérdést:
ki érdemli meg jobban a kitüntetést? Ők vagy Bayer?
Az emberek többsége Bayer mellett van.
Ennek oka, hogy a visszaadók mind ballib által kitüntetettek és ennek a brancsnak manapság nem megy valami jól. A másik ok, hogy Bayer írásaival nagyon sokan egyetértenek (habár sokaknak nem tetszik néhány szó használata ).
Ha innen nézzük, Bayer sokkal ismertebb egyedül, mint a 30 visszaadó együttvéve.
Bringás
@Apatszerek: Teljesen egyetértek veled! Valóban ezek a szálak mozgatják az egész hisztérikus ügyet! Remélem Orbánék végre a sarkukra állnak és nem hagyják sem ballibéktól, sem a Mazsihisztől zsarolni magukat!

Bayer írása, amit itt idéztek, mitől is hazugság? Ki a fene állna meg egy elgázolt cigány után az úton, hogy aztán egy ember alatti horda meglincselje? Én nem és a többség is így tenne! Kíváncsi lennék, aki ezt bírálta, adott esetben megállna-e, vagy tele gatyával hajtana tovább! Borítékolom a választ!
Apatszerek
Ha Bayer visszaadná a kitüntetést, akkor a visszaadók megint egy körbe tartoznának Bayerrel, a nem kitüntetettek csoportjába:-))) akkor visszakérnék a visszaadott kitüntetést? óvodás játékot játszanak felnőttnek látszó komolynak hitt személyek, pedig csak egyszerű ideológia követői akik hiszik, hogy ők határoznak mindenkiről ki kaphatja azt amit ők már ideológia követésért már megkaptak! ez az a nemtetszésüket kimutatott irigység alapja, add vissza a babaruhát, nem adom, akkor sírok, hát sírjál ideológiai bohóc!
Apatszerek
@Bringás: Ezek azok akik félnek saját gondolatukat is nevén nevezni, ezek az alávaló senkiházi véleményterroristák ezektől kellene elhatárolódni, nem attól aki a véleményét nyíltan a társadalomba vállalja. a terroristák már csak ilyenek!
Bringás
@Apatszerek: Világos! És ez a törpe kisebbség hangoskodva vonul gőgösen és őrjöngve követeli, hogy a többség tegye azt, amit ők akarnak! Hát a lóf@szt nekik!
A Szabadság teret telehordták már szeméttel, ott is őrjöngtek! Kimentem, megnéztem azt a szánalmas bandát amelyiket Mécs és Zoltai Andika vezényelt! Ők úgy döntöttek, hogy kisajátítják a legnagyobb fájdalom jogát! Aztán a ligetben majmoskodtak, mert amivel ők nem értenek egyet, azt nem szabad megcsinálni! Akkor kellett volna mindet rabosítani!
Kár meghunyászkodni ez előtt az alja banda előtt, mert csak pofátlanabbak lesznek! Remélem a kormány kitart és tesz magasról a sok gyűlölködőre, amelyik visszaadta a kitüntetését, mert végre egy őszinte, igaz ember kapta meg! Ezt nem veszi be a belük!
Apatszerek
@Bringás: Nem kell komolyan venni ezeket a bukott személyeket a harag a düh élteti őket, hogy még tudnak galibát okozni esetenként, de ez a semminél egy hangyányival több. Ez a legnagyobb örömük, legyen úgy ahogyan kedvük diktálja! én csak várom, hogy mikor határozzák meg, szerintük hogyan lehetséges másként, hogyan tudnák ők változtatni, azon amit csak rontani, elvonásokra voltak képesek, ez volt a nagy okosságuknak csúcsa! Ezek villonganak még esetenként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.