Ami már önmagában is hírértékű, hiszen a kormánybarát újságnak az ilyesmikre kész válasza szokott lenni. Ezúttal azonban ha formalitásból is, de küldtek egy emailt a Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy ugyan hogyan sikerült összekalapozniuk több tízmilliót a legújabb hecckampányukra.

A párt pedig készséggel válaszolt, a várható cikk komolyságának megfelelően:

A Magyar Idők a Kétfarkú Kutya Párt millióiról kérdezősködött

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
undorító gazemberek!A viccpárt közadakozásból él, ti bűnözők meg a köz kirablásából...Magyar Idők,hamarosan eljön az ideje,hogy szégyenkezve magyarázkodtok a silány cikkeitek miatt
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Megvan kire szavazok! Jól kiosztotta ezeket a senkiháziakat, akik "pár szaros" adományokból összegyűjtött millók után kérdezősködnek, miközben elvtársaik milliárdokat lopnak el napok alatt. Tényleg van bőr pofájukon, nem is kicsi! Mocskos komcsik!
vadnarancs
Én visszakérdeztem volna, hogy hát ti nektek meg MIBŰŰŰŰŰŰ?
Ludmilla
undorító gazemberek!A viccpárt közadakozásból él, ti bűnözők meg a köz kirablásából...Magyar Idők,hamarosan eljön az ideje,hogy szégyenkezve magyarázkodtok a silány cikkeitek miatt
eugen4402
@Ludmilla: Hát ez az!!! A Kétfarkúak pénzszórására ÖNKÉNT adakoztak a polgárok, az útonállók meg a lopott zsákmányból finanszírozzák a talpon maradásukhoz szükséges Kék Áradatot, ami lassan ellepi az országot...
nezelodo
Hát ez a független Magyar Idők! Miért nem kérdezi a Csizi eftársat, pld. miből cöfögtek, vagy az UFÓ-s Attilát, jól esett-e az illusztris társaságban, a későbbi kormány kitüntettek között az első sorban vonulás 1.2 millás helypénze?
Grumpycat
Magyar idők! Ne keresgéljetek annyit, segítek. En tízezret adtam nekik. A saját adózott netto keresetemből. Ti meg adhattok tízezer csókot a libsi segglyukamra..
magyarbakancs
Drága édes apádat és anyádat kérdezd meg,hogy tudtak ilyen @ülye gyerekeket csinálni mint ti vagytok a Magyar időnél?
eszegfu
Ha jól emlékszem, akkor az adományozók neve és az összeg is teljesen nyilvános volt a gyüjtés idején... A válasz "méltó" volt a kérdésre!
magyarbakancs
@eszegfu: Magyar időnél az adományozók listája is hozzá férhető?
Jankó123
Ez volt a milliós kérdés.
-Remélem tovább jutnak a "közönség segítséggel".
Azután rögtön rátérhetnek a milliárdos kérdésekre!
eugen4402
@Jankó123: Nálam meg ez a Nagydíjas Kérdés... Lassan már a eltűnt milliárdokkal is foglalkozni kellene, mert a népvándorlás egy dolog, a milliárdok elsíbolása egy másik. ..és az a tőke jobban hiányzik a magyar gazdaságból, mint a amennyi kiadást okoz a migránsok ideiglenes befogadása, amit amúgy is az unió fizet.
Jankó123
@eugen4402: "..., és az a tőke jobban hiányzik a magyar gazdaságból, mint a amennyi kiadást okoz a migránsok ideiglenes befogadása, amit amúgy is az unió fizet."

Szerintem a magyar gazdaságot is az UNIO pénzeli, de javíts ki, ha valamit nem jól látok!
Hellcat
A CÖF ről még midnig nem derült ki honnan volt 100 millája plakátolnia fidesz mellett ugye? Azokat zaklassátok szarkeverő banda.
eugen4402
@Jankó123: Nincs okom a javításra, szerintem is csak virtuális értelemben beszélünk "magyar gazdaság"-ról. A maradék magyar társadalomnak hiányoznak azok a milliárdok, melyekből - akármilyen alacsonyrendű - munkalehetőséget is teremthetett volna a 100 LEGGAZDAGABB MAGYAR - ők inkább kivitték a zsákmányt, máshol jobban kamatozik a befektetés...
Iskolakezdés napján jó lenne, ha a gyerekek is elgondolkoznának, tanuljanak, vagy linkeskedjenek. Bugris bunkók az UNIO-ba se kellenek...
eszegfu
@magyarbakancs: A Magyar Időnél nem! A Kétfarku Kutyák akkori felhivásánál volt egy olyan "menüpont", amit állandóan frissitettek, igy szinte percről-percre jelentek meg az adományozók neve és mellette az összegek beérkezésük sorrendjében.
justhpeter
A kérdező újság szintjéhez képest akadémikus választ kapott.
egyvandor
Ha valaki felszólal a nertásak gyalázatos ezermilliárdokat meghaladó lenyúlásai ellen, vagy nevetségesé teszi őket, ... akkor megkérdezik tőle milyen jogon kap a munkahelyén fizetést. fidesz suttyó a neved!!!
egyvandor
@eugen4402: "adakozás"
Gorbán banda is kap adakozásokat csak azt le lehet írni az adóból. Azaz minket adófizetőket lop meg azzal is. Ráadásul a vip-es adakozókat még plusz állami megrendelésekkel is jutalmazzák. Szintén a mi pénzünkből.
eugen4402
@egyvandor: Ez pontosan így igaz, de próbáld ezt elmagyarázni egy "bandatagnak"..! Jó esetben csak lekomcsiz, súlyosabb verziónál szóba kerül anyuka, és a 8 napon túl gyógyuló véletlen baleset sincs kizárva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.