Hiába szóltak a hírek erős, megdönthetetlen bizonyítékokról, hiába idézett a belügyminiszter a lehallgatott telefonbeszélgetésekből, meg kell hosszabbítani az Orbán Viktor két idős állítólagos merénylője elleni nyomozást. A vád csak lőfegyverrel való visszaélés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Még jó, hogy nem stimmel..., egy idióta képzelgése mert már lassan a saját árnyékától is fosik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ezek akkora balfurok, hogy mar a sajat koholmanyaikat sem tudjak kezben tartani...:o))) Szanalmas egy bagazs, kovetkezetlenek es dilettansok...
Hellcat
@karma1: Aztán majd az Erdogan fél műpuccs nemsokára hoyg beindulhasson a tisztigatás. Bár azon se lepődnék meg ha a műpuccsból menet közben átalakulna igazivá.
karma1
@Hellcat: Ezek meg azt is elb@sznak...:o(( En meg nem lattam olyan dolgot, - legalabbis az elmult 7 evukben -, amibol pozitivan tudtak volna kijonni... Az egyetlen pozitivum volt az a kep orbanrol, ahol a kis Alizt oleli magahoz - ebben a kepben annyi volt belole, hogy "valahol" o is ember, de semmi mas pozitivum... Azert ez katasztrofalis...
RonaGyuri
Miiii-csoooo-daaaaaaaaaa: Bástya elvtársat már meg sem akarták gyilkolni?
Apatszerek
Igazságszolgálat szégyene, elindítanak egy ügyet:, majd azt vizsgálják, hogyan lehet elfogadhatóvá tenni azt amire ráfogták, hogy ügy lesz.. Döbbenet ez a sok tudós szintű gazember! Ügy akkor lett volna, ha végre is hajtja a szerencsétlen kis köcsög!
nezelodo
Hú de kellene már a vezénylőtábornoknak egy kiadós, jól megszerkesztett, és professzionálisan elhárított merénylet, de csak nem akar összejönni! Fijjuk, titeket már a falu bolondja is kiröhög az amatőr erőlködéseteket látva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.