Orbán Viktor nem fogja visszafogni az EU-val szembeni kritikus hozzáállását – jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő egy brüsszeli háttérbeszélgetésen, amelyről a 24.hu számol be.

Kovács feltette a kérdést:

Miért kellene?

Hiszen – mint állítja - az Európai Bizottság sem lett békülékenyebb. 

Tudják, mindig is Európa-ellenesnek vagy európaiatlannak tartottak bennünket, vagy azzal fenyegettek, hogy kizárnak bennünket a közösségből, de ez nonszensz

 – mondta Kovács, majd hozzátette, a magyar kormány bizalma elveszett az EU vezető iránt, és csak akkor hiszi el, hogy változtatnak a menekültpolitikán, ha ez hivatalosan meg is történik.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@namihami: Orbánnak az a célja, hogy a többség számára élhetetlen államot..a kiváltságos felső karszt részére sejkeket meghazudtoló életmódot biztosítsanak lemenőágig 100 évre..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Papuska1: Tudtommal a migráns ügyet február 20-n lezárta orbán, ugyan is aláírta a kvótát. Tehát tőle kellene megkérdezni, hogy utólag miért is van szükség a szavazásra!
Desischado
@Equus: Megfogalmaztad a lényeget. Ez a végső cél, lopni amíg csak lehet, aztán felhúzzák a nyúlcipőt ezek a hazaárulók, az országgal meg a néppel mi lesz, az már nem számít. Egy normális országban már lógnának, vagy rájuk rohadt volna a lakat a börtönben, de itt vígan elvannak még mindig! Talpra magyarok! Meddig tűrünk még?! Amíg késő lesz?! Vagy amíg totális Észak Korea leszünk?!

@namihami: Igazad van. Akik elkártyázták mindenüket és csak a mának éltek, azok a dzsentrik voltak, akikről Mikszáth olyan zseniális képet festett. De ők legalább a sajátjukat vetették kockára, ez a parazita a MI vagyonunkat teszi zsebre, és a MI jövőnkkel hazardíroz! Nagy különbség!
moareka
@Papuska1:...emberek menekülését a hulladék szállításhoz hasonlítani, na papuska, -ez nem semmi!...függetlenül attól, hogy az a hulladék biznisz valamely politikai szemétláda ügyeskedése volt...
herczeg0210
@Papuska1: Tényleg elgurult. Gyorsan meg keresni!
sziha
Most, hogy a magyar kormany eddig sziklaszilard bizalma megingott az EU-ban, gondolom, minden egyes EU kepviselo otthon a sarokban kuporog, mereven bamulva a semmibe, es azon agyal, hogyan tovabb, mi lesz, ha elveszitik Mo.-t, EU bastyajat, az autoipar zaszloshajojat, a duborgo gazdasagot...
Kovacs, Kovacs... Nagya pofatok, neked is, meg a vezirednek is. De be lesz ez meg varrva egyszer.
Papuska1
@moareka: Miért a migráns ügy mi? Valóban van olyan őrült, hogy egy a cigányokhoz képest is messze primitívebb népséget akar százezer számra hozzánk telepíteni? Az Európába érkezett migránsok harmada analfabéta és valószínűleg nem azokat tartják meg a németek, a franciák és a svédek! Ez nem logikus? A mi cigányaink legalább többségükben olvasnak, írnak és magyarul beszélnek. Mit csinálunk több, mint százezer a nyelvünket nem beszélő, valószínűleg analfabéta vallási fanatikus arabbal, akiket őriznünk kell? Ezt komolyan gondolták a liberálisok ? Azt hiszem fogalmuk nincs, hogy miről van szó! Egyszerűen ijesztő, hogy amíg nem látják a lényeget, nem értik, vagy nem akarják érteni! Ez sem lehet más, csak politikai manipuláció! Ép eszű, nem manipulált ilyet nem akarhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.