Orbán Viktor nem fogja visszafogni az EU-val szembeni kritikus hozzáállását – jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő egy brüsszeli háttérbeszélgetésen, amelyről a 24.hu számol be.

Kovács feltette a kérdést:

Miért kellene?

Hiszen – mint állítja - az Európai Bizottság sem lett békülékenyebb. 

Tudják, mindig is Európa-ellenesnek vagy európaiatlannak tartottak bennünket, vagy azzal fenyegettek, hogy kizárnak bennünket a közösségből, de ez nonszensz

 – mondta Kovács, majd hozzátette, a magyar kormány bizalma elveszett az EU vezető iránt, és csak akkor hiszi el, hogy változtatnak a menekültpolitikán, ha ez hivatalosan meg is történik.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@namihami: Orbánnak az a célja, hogy a többség számára élhetetlen államot..a kiváltságos felső karszt részére sejkeket meghazudtoló életmódot biztosítsanak lemenőágig 100 évre..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ki akar baszatni bennünket a csúti cigánypáva. Akkor eljátszhatná a mártírt, hogy azért basztak ki minket mert csak mi kezeltünk rendesen a válságot. Holott már szó nincs kötelező kvótáról se semmi ilyesmiről, csak a szavazás miatt hazudnak még reggel délben este. Aztán ha kibsztak akkor végre mehet a putyinhoz valagat nyalni. És ezzel fog lezárulni a ~27 éves rendszervisszaváltási folyamat.
Kovács Gizella
Majd ha az EU sem fogja vissza magát és vissztart súlyos ezer milliárdos
támogatásokat, vajon miből fognak még jobban gazdagodni és főleg,
mi lesz az országgal ?
Equus
Hogy az országgal mi lesz, az soha nem volt kérdés. Addig kell lopni, amíg van mit, aztán léc...
silber13
" A magyar kormány bizalma elveszett az EU vezetői iránt.." Csak aztán nehogy fodítva történjen, mert akkor könnyen lehet hogy ugrik a lopni való!
Sziszifusz
@silber13: 12:29
"Orbán nem fogja vissza magát" - sajnos.
Meddig folytathatja ezt az abnormális ámokfutást ?
Az ilyen mindent letaroló, elszabadult mozdonyként száguldó fantasztát, csak kisiklatással lehet megállítani. Már épp ideje lenne, hogy ez megtörténjen. Biztos van rá, külföldi titkosszolgálati adat, amivel taccsra lehetne tenni. Amit Putyin tud róla, azt tudhatná az uniós vezérkar is.
Perwool
Csak bátran Viktor már a fél világ haragszik ránk miattad! Ja ! fontos hogy ne az én nevembe beszélj!,mert az uniós pénzt is te szórod el hülyeségekre.Engem egyszer sem kérdeztél.

"Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna."
(Ady Endre, 1902.)
Perwool
@Sziszifusz: Orbán, Putyin beépített embere az EU-ba. Orbán zsarolható! Putyin kezében az eredeti ügynök lista! Tégla!
namihami
@Perwool: Többedszerre olvasom és egyre inkább rá kell jönnöm (sajnos), hogy a választott idézeted nem 1902-ben, hanem valami időgép segítségével, de ma íródott.
Ez az akkori régi és mai új ""úri Magyarország"" tökéletesen fedi egymást.
Az akkorira se lehetünk büszkék, de legalább néhány közülük (Széchenyi, Festetich, stb.) a hazájával is törődött valamennyit. Ez a mai kizárólag a parvenű rétegből került ki és a haveri-baráti kapcsolódás repítette őket a magasba. Saját tudás, önálló munka oly távoli számukra, mint a századforduló elkártyázó, cigányzenén élő úri rétege számára.
Mintha sikerült volna visszarepülnünk az időben. Számukra a 21. század csak egy kifejezés.
Perwool
@namihami: Orbánnak az a célja, hogy a többség számára élhetetlen államot..a kiváltságos felső karszt részére sejkeket meghazudtoló életmódot biztosítsanak lemenőágig 100 évre..
Nessy
Orbán Brüsszelben hűséges az Unióhoz az utolsó ellopható eurocentig! Itthon meg szédíti a híveket.
Nessy
@namihami: Orbán vigyáz rá, hogy az általa kinevezett vezetők politikai tisztánlátását még véletlenűl se homályosítsa el szaktudás, értelem! Ami ugyebár "bolsevik huncutság"!
Papuska1
Már csak azt nem értem, az itt hőbörgőknek miért jó az, ha néhány százezer szélsőséges migráns ide jön. Érthetetlen, hogy az Orbán iránti vak gyűlöletük ennyire elveszi az eszüket! El tudják képzelni, hogy mi lesz Budapestből ennyi migráns befogadása után! Ráadásul biztos, hogy a legproblémásabbakat kapjuk. A németek nem azért hívták be őket, hogy a javát ne válogassák ki. Az az 1500-as szám is marhaság, az 70 ezer Európába érkezett migráns esetében volt érvényes. Ráadásul kötelező a családegyesítés. Akit befogadunk hozhatja az egész pereputtyát, az araboknak meg van 7-8 testvérük és más rokonuk! Az már mennyi? Most a skandináv országok első lépésben negyvenezret, az osztrákok harmincezret akarnak áttenni hozzánk. Ehhez jönnek a kötelezően befogadandó rokonok. Ráadásul az Uniós rendelet tervezetének része, hogy az adott országnak kell gondoskodnia a migránsok kijelölt lakhelyének elhagyása megakadályozásáról. Milyen balhé lenne ebből itt. Minimum polgárháború. Az osztrák kerítés miatt sem tudnának nyugatra szökni. Egyszerűen, ha egy picit is engedünk ide nyomják az összes problémás migránst. Ugyanaz a helyzet, mint a hulladékelhelyezésnél volt. Mikor ide hozták a német és a francia szemetet és veszélyes hulladékot, akkor is ment a riogatás, hogy ha nem fogadjuk be, nagy balhé lesz, végülis mindet visszaszállították, ahonnan hozták és nem volt balhé! Pedig akkor is volt fenyegetés csőstül, meg a szokásos szolgalelkűek hisztériája, hogy mi lesz velünk, megtámadnak bennünket, ha visszavitetjük a szemetet. Végül is csak vissza került. Ez lenne a migránsokkal is, ha nem lenne ennyi varjú, meg hazaáruló nyugatbarát idegenszívű csibész! De akkor is erősebbek vagyunk az elkorcsosult nyugatnál!
volvós
@Papuska1: Csaholó vénember...elszakadt a lánc ??
Gyorsan orvoshoz, kérj gyógyszert az elgurult helyett !!
A gazdi majd megsimogat !!! és az esti cumit nem elfelejteni...:-))
percsi
@Papuska1: Tudtommal a migráns ügyet február 20-n lezárta orbán, ugyan is aláírta a kvótát. Tehát tőle kellene megkérdezni, hogy utólag miért is van szükség a szavazásra!
Desischado
@Equus: Megfogalmaztad a lényeget. Ez a végső cél, lopni amíg csak lehet, aztán felhúzzák a nyúlcipőt ezek a hazaárulók, az országgal meg a néppel mi lesz, az már nem számít. Egy normális országban már lógnának, vagy rájuk rohadt volna a lakat a börtönben, de itt vígan elvannak még mindig! Talpra magyarok! Meddig tűrünk még?! Amíg késő lesz?! Vagy amíg totális Észak Korea leszünk?!

@namihami: Igazad van. Akik elkártyázták mindenüket és csak a mának éltek, azok a dzsentrik voltak, akikről Mikszáth olyan zseniális képet festett. De ők legalább a sajátjukat vetették kockára, ez a parazita a MI vagyonunkat teszi zsebre, és a MI jövőnkkel hazardíroz! Nagy különbség!
moareka
@Papuska1:...emberek menekülését a hulladék szállításhoz hasonlítani, na papuska, -ez nem semmi!...függetlenül attól, hogy az a hulladék biznisz valamely politikai szemétláda ügyeskedése volt...
herczeg0210
@Papuska1: Tényleg elgurult. Gyorsan meg keresni!
sziha
Most, hogy a magyar kormany eddig sziklaszilard bizalma megingott az EU-ban, gondolom, minden egyes EU kepviselo otthon a sarokban kuporog, mereven bamulva a semmibe, es azon agyal, hogyan tovabb, mi lesz, ha elveszitik Mo.-t, EU bastyajat, az autoipar zaszloshajojat, a duborgo gazdasagot...
Kovacs, Kovacs... Nagya pofatok, neked is, meg a vezirednek is. De be lesz ez meg varrva egyszer.
Papuska1
@moareka: Miért a migráns ügy mi? Valóban van olyan őrült, hogy egy a cigányokhoz képest is messze primitívebb népséget akar százezer számra hozzánk telepíteni? Az Európába érkezett migránsok harmada analfabéta és valószínűleg nem azokat tartják meg a németek, a franciák és a svédek! Ez nem logikus? A mi cigányaink legalább többségükben olvasnak, írnak és magyarul beszélnek. Mit csinálunk több, mint százezer a nyelvünket nem beszélő, valószínűleg analfabéta vallási fanatikus arabbal, akiket őriznünk kell? Ezt komolyan gondolták a liberálisok ? Azt hiszem fogalmuk nincs, hogy miről van szó! Egyszerűen ijesztő, hogy amíg nem látják a lényeget, nem értik, vagy nem akarják érteni! Ez sem lehet más, csak politikai manipuláció! Ép eszű, nem manipulált ilyet nem akarhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.