Akár százezrek is érkezhetnek Magyarországra, ennyi ember pedig már tízéves időtávon megváltoztathatja a demográfiai viszonyokat – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Kiszomboron.

Lázár János a 4200 lakosú Csongrád megyei községben szervezett utcafórumon elmondta, az ott élőknek közvetlen tapasztalatuk van a migrációról, hiszen néhány kilométerre onnan tavaly több százezer ember lépte át illegálisan a határt.

Közülük 148 ezren itt regisztráltak Európában először, ez alapján pedig egyes országok felhatalmazva érzik magukat, hogy ide küldjék vissza ezeket az embereket, Magyarország pedig sehova nem tudja továbbküldeni őket – tette hozzá.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus mintegy százfős hallgatósága előtt hangsúlyozta, a betelepítéssel szemben nincs már más eszköz a kormány kezében, csak az, ha elmondhatja, az emberek egységesen elutasították azt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Nem, nem a bevándorlók betelepítése ellen szavazunk.
Csak arról, hogy ezt ki dönthesse el!
Majd Orbán eldönti, ki jöhet - az, aki fizet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ha sikertelen lenne a népszavazás ezen felbátorodnának a banyáék és még többet is küldenének, gondolván a hülyéknek mindegy.
Béla333
Megy a riogatás, a hazugság ezerrel!
Mondjuk talán a futsal miniszterünk helyett valaki olyan kellene, aki dolgozni is hajlandó, nemcsak a hétvégi futsal eredményeket böngészi.
Mondjuk talán az elmúlt 1-2 évben el lehetett volna érni azt, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel függesszék fel a Dublini szerződést és más alapokon kezeljék a menekülteket.
De a Peti e helyett csak a külügyes kollegáit szidja, ócsárolja, de bármi az ország szempontjából hasznos dolgot képtelen elérni az Uniónál!
Perwool
Nem, nem a bevándorlók betelepítése ellen szavazunk.
Csak arról, hogy ezt ki dönthesse el!
Majd Orbán eldönti, ki jöhet - az, aki fizet...
kkalman
Hogy ezek mennyi hülyeséget tudnak összehordani a félelem és gyűlöletkeltés érdekében? Ráadásul undorító stílusban tudják előadni, mint a Bayer is.
human
Nem értem miért nem mindjárt 1 millió!
sziha
@1magyar: a banyaek egyaltalan nem foglalkoznak ezzel. Ha sikeres, ha nem.
kisrigó
A krónikus hazudozó nem emlékszik, hogy mikor, mit hazudott! Kedvencem, amikor valami botrányos üggyel szembesítik a "kedves elvtársakat" szemrebbenés nélkül letagadják, hogy hallottak volna róla. Ami már csak azért sem lehet igaz, mert mi a bánatoslábszagúsánta anyjuknak fizetik a sok suplencet, ha nem tájékoztatják!?
eugen4402
Jaj gyerekek, egy utcabálon annyi marhaságot összedumál az ember...
Azt mondta már valamelyik szónok, hogy amelyik településen érvénytelen lesz a referendum, azt az olaszországi NATO légierő szarrá bombázza..???
Jozefina
A Farkas Flóri hol kampányol??? Egyik hazudik, másik lop!!! Ezeknek kár egyetlen szavazatot is adni.
Béla333
@Jozefina: 08.03
"A Farkas Flóri hol kampányol?"

Biztos szűk családi körben agitál! Százezer ember előtt...
papa.49
Látszik ki van adva a szigorú parancs, mindenkinek kampányolni kell, mert ha lazsál kiesik a pikszisből, és bezárul a pénzescsecshez a hozzáférés!!!
A lézeres szarJankó is ezért csattogtatja a lepcses pofáját!!!
dr. prédikátor
Hajaj !!! Mi lesz itt!! jönnek a hutuk meg a tuszik meg a toszik!!!Aztán meg az eszkimókák is!! Az ufokok már itt vannak a spájzban!!!
namihami
""Utcabálról jött a hír... Ki élt és mozgott... Rongylábjani csőnadrágját...""
Vajh, miért mindig ezt a szellemi árvízkárosultat dobják a mélyvízbe?
Persze, a többi se jobb, de azokon még nem röhögtünk ennyit. Kéne egy kis változatosság, égessék már azok is magukat néha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.