Szijjártó Péter köti az ebet a karóhoz, szerinte igenis vannak no go zónák Londonban, bár most nem a BBC-nek beszélt erről, hanem a Népszabadságnak.

Sokat jártam Londonban, sok ott élő magyarral és brittel beszéltem erről, továbbá a kollégáim felhívták a figyelmemet, hogy az interjút kommentelők véleménye is egyértelmű, így nem én vagyok az, aki hadilábon áll a valósággal. Amúgy megyek Londonba október 19-én – mondta a külügyminiszter.

Az interjú csúcspontja mindenképpen ez:

Tavaly egy Steven Emerson nevű amerikai újságíró beszélt angliai no go zónákról, mire David Cameron akkori miniszterelnök azt mondta, idióta ez a krapek, és majdnem félrenyelte a reggeli zabpehelykásáját, amikor meghallotta, miket beszél. Minek közismert tényekkel vitatkozni?

– Én sem értem, miért vitatkozott velem közismert tényeken a BBC riportere.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Bringás: 11.23
A XII ker. Cinege út is ilyen, ahová földi halandó nem tudja betenni a lábát. a TEK zárt területté nyilvánította! No Go!
(Orbán háza)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Itt is van temérked kommentelő aki kurva messze áll a valóságtól. Hiába írkálnak rendületlenül ettől még nem lesz igaz amit vakerálnak.
teuton
A logika termeszetesen nem lehet egy ragalomkampany resze, de azert felhivnam a figyelmet a következö ellentmondasra:
Ha valaki azt allitja, hogy no-go-zonak vannak valahol, akkor ezt bizonyitania is kellene. Termeszesen nem csak ugy bemondasra, hanem tenyekkel. namarmost ha valaki azt allitja, hogy valahol n-go-zona van, akkor nem tudja bizonyitani, mert az allitasa szerint onnan ki nem került volna elve, de mivel el, akkor nem lehetett ott!
Vagy pedig nincs is no-go-zona, csak szokasos hazugsag, de a fidesztöl ezt mar meg kellett volna szokni...
Bringás
Persze, hogy igaz! A kommentelők elküldték a műsorvezetőt az anyjába, mert hülyeségeket beszélt. Sorolták sorra a no go zónákat!
bundi
öööö...erre mit lehet mondani ma bizonyára a bolondok napja van...ez az ember egy komplett idióta...
bundi
@Bringás: ok mégis megkérdelek...esetleg egy példát?...egyébként a cikk amire hivatkozik:
www.theguardian.com/media/2015/jan/12/fox-news-expert-ridiculed-over-birmingham-is-totally-muslim-city-claims
és amit cameron elismeréseként említ annak a nem hivatalos fordítása:
"Amikor ezt hallottam, őszintén, torkomon akadt a zabpehely és azt gondoltam, hogy ma kell lennie Bolondok napjának", mondta Cameron. "Ez az ember nyilvánvalóan egy komplett idióta."
és még egyszer...én itt élek...már jó ideje...esetleg elárulhatnátok, hogy hol is vannak ezek...
Bringás
@bundi: Olvasgasd a nem libsi sajtót! Épületes! Én is olvasom a Népszavát és a Nol-t!
bundi
@Bringás: helytelen válasz...amit írtál annak semmi tény tartalma nincs...esetleg konkrétrabban...tudod a kérdés ez volt...ha elkerülte volna a figyelmed:"ok mégis megkérdelek...esetleg egy példát?."
tudod ez nem nagy kérés...olyan formátumú géniusz mint te kiszenved egy tucatot is...
bundi
@Bringás: öcsipöcsi mégis nagy a feladat?...
Bringás
@bundi: Mi van bundi? Cica elvitte? :-))))))))))))))))))))
bundi
@Bringás: ok...átfutottam a cikkeket...de mégis...csak egy helyet nevezz meg...
maps.met.police.uk/
bundi
@Bringás: tudod elég hosszú ha még a kommenteket is át kell nézni...talán ott találok valami említést...de sehol semmi...egyedül az a videó, ami 2004-es, már akkor azzal kellett szembesülnie hogy sok jelenet megrendezett volt és jó részüket beollózták nemzetközi balhékból...ezen kívül semmi
Bringás
@bundi: Ha nem hiszed, hát nem hiszed. Én adtam a forrást!
bundi
@Bringás: nem ...nem adtál...átolvastam mindkét cikket mindenhol csak ilyenek vannak:
"Ha nem létezik unikornis, miért van neve? Érdekes filozófiai kérdés ez."
"honnan tudod hogy nincs?"...
vagy:
"Az angol emberek tisztabban latjak a helyzetet londonban mint ez a hulye lefizetett ujsagiro,riporter aki a Szijjarto Petert ekezte ,mert bizony vannak olyan zonak londonba ahova mar a rendorok sem mernek bemeni az iszlamista vademberek miatt!!!"
"Sajnos ez így van sok helyen , pl gillinghamban már karácsony fát sem állítottak idén.Es akkora a vélemény terror hogy az emberek félve beszélnek csak szabadon sajatvèlemènyükről beszélni.Büszke vagyok Szijartóra! A legjobb külügyminiszter akitt valaha volt a rendszer váltás után. Évans sokszor be akarta forgató de nem tudta és es évans hebbeget egy sort"
ezek milyen források...?...han?...
tehgát hol is vannak ezek a no go zonák?...
egyébként a helyes nevük no go areas...
a
no go zones a mozgássérültek álltal nehezen megközelíthető helyeket jelenti
ja meg a trump álltal keltett hullámban híják annak...
www.independent.co.uk/news/uk/home-news/trump-london-no-go-zones-radicalised-woolwich-reddit-video-a6766511.html
RonaGyuri
Az igazi gond persze megint a tényekkel van.
Ez a derék Szájjártató persze nem arról beszél, amit állított: őt azért röhögték ki - joggal -, mert migráncs zónákról zagyvált. Most meg olyan szegény-negyedekről (érthető okokból a fejlett országokban zömmel színesek lakják) beszél, amik közismert tények. Meg kell jegyezni, hogy sajnos hazánkban is vannak igaz nálunk sokkal vegyesebb az összetétel! =))
bundi
@Bringás: tavaly a whitechappelt tartottátok annak most woolwich és hunslow lett az...azelőtt walthamstow, leyton környéke volt...mondom esetleg pontosabban?...
bundi
@Bringás: ja csak egy kérdés...ahol fehérbőrű egyenruhás gárdisták feket euniformisban járőröznek, hogy a rendőrség helyett fenntartsák a rendet...azt lehet no go zónának nevezni?...
és hol is vannak ilyen helyek londonban?...
bundi
@RonaGyuri: sajna a te szavaid vagyok kénytelen ismételni amivel igaz nem szándékosan, de rávilágítottál a lényegre..."Az igazi gond persze megint a tényekkel van."
legalább is szerintem
ui. a magyar kormány álltal menedzselt undergound site nekiállt védeni a védhetetlent igaz tények nélkül...és egyből előkerült még ha akaratlanul is az igazi gond:
"A portál külön kiemeli, hogy Evan Davis és Szijjártó Péter nincsenek egy súlycsoportban, mert míg a riporter Oxfordban és a Harvardon végzett, addig Szijjártónak csak egy sportmenedzseri diplomája van. "
forrás:
pestisracok.hu/evan-te-ostoba-brit-kommentelok-riportert-ekeztek-nem-szijjartot/
magyarországnak csak erre futotta?...
Szókrakész
Peti!

Ne foglalkozz velük.
Tagadnak míg lehet.

Ugyanezt tették a migráncskrízissel, határvédelemmel is.

Aztán majd később beküldik a no-go zónákba a katonaságot.
Megölnek pár száz embert és majd azt mondják épp eűgy tenortámadást vertek le.
Persze EU-szerte vagy ezer helyen.

Azért mert Brüsszel azt mondja hogy ilyen nincs, attól még létezik.
Ahogy a láthatatlan elektromos áram is.
Csak a hatásain keresztül ismered meg.
kisrigó
Igaz, hogy nem Szijjártóról szól, de mily érdekes, hogy Lázár Párizsban buszozott, De a buszsofőr figyelmeztette, hogy ne szálljon le bizonyos helyen, ha hajnalban élve akar visszaérni! Nocsak, milyen fontos dolga volt arra? Nem működött a szobaszerviz? Szegény jánosunk buszozni kényszerült, de még ott is felismerték! Hurrá!! Amúgy mindenütt vannak kevésbé biztonságos helyek, szerintem.
Béla333
@Bringás: 11.23
A XII ker. Cinege út is ilyen, ahová földi halandó nem tudja betenni a lábát. a TEK zárt területté nyilvánította! No Go!
(Orbán háza)
bundi
@Bringás: nem tagadom, de a londoniakról beszéltünk...tehát hol is vannak ezek?...és ez neked is szól@Szókrakész: ja ez a mandíneren a no go zóna bizonyítéka:
mandiner.hu/cikk/20160923_maga_a_bbc_forgatott_a_londoni_no_go_zonakrol
"Ha nem létezik unikornis, miért van neve? Érdekes filozófiai kérdés ez."
"honnan tudod hogy nincs?"...
no comment
Szókrakész
Szijjártó Petike!

Ezt kellett volna az orruk alá dörgölni.

www.gatestoneinstitute.org/5128/france-no-go-zones

www.gatestoneinstitute.org/5177/no-go-zones-britain

És még valami.
Mielőtt belemész egy ilyen vitába, egyáltalán felveted, tájékozódnod kéne magáról a vita tárgyáról, de mindemellett a "vitapartner" kilétéről, szándékairól, jelleméről, ...
bencemacska
@Szókrakész: Hát, ha a tarajosnak annyi esze lenne, mint amennyit te elvársz tőle, nem lenne M.o. külügyminisztere!
bundi
@Szókrakész: www.gatestoneinstitute.org/
hát igazából nem győztek meg...
de a jelek szerint igazából elbeszélünk egymás mellett...kértem mondjatok egyet legalább ezekből a "no go " zónákból...ehelyett linkelgettek cikkeket amikben leírják hol hány muszlim él...és?...ezek közül párban éltem én is...és éjjszaka sem volt gond...legtöbbször a fehérek vagy a feketék csinálták a fesztivált...az elmúlt 3-4 évben...
Perwool
Ha egy politikus úgy érzi, hogy rágalmazzák, hazudnak, tegyen feljelentést, és ha támadják, védje meg az álláspontját!Ő saját magát! De, ne úgy hogy a kommentelők...
Valamint úgy tudom,(javítsatok ki) mostanában nem lettek berendelve vizitre, külföldi diplomaták újságírók... Nem lettek helyesbítésre utasítva. "Több tiszteletre" kérve.
offside
Nem Szíjjártó égett, hanem a Bibic. Nincs negyed éve, hogy leadott egy saját készítésű műsort a nyugat-európai NoGo zónákról. Höhhö.
human
Szijjártót brit miniszterelnöknek! Ő jobban érti és ismeri az angolokat bárkinél.
Szókrakész
Petikém!

Begyűjtök egy párat neked Európából.
Hogy legközelebb az idióta libsik ne tudjanak vitatkozni ezen.

Ha már a saját hazájukat(ha az az ő hazájuk) nem ismerik, akkor a cikkekből megtudják mi is történik ott.
vadnarancs
Tarajos az égést égeti. Ez egy fizikai-kémiai zseni!
vadnarancs
@human: Tarajos fejében meg no brain zóna van...
eugen4402
@RonaGyuri: Köszi a Molenbeek-riportot... Eddig a hazai médiából értesültem, hogy az a városrész maga a pokol, valóságos sátánok által benépesített óriási fertő Európa térképén. Bevallom: csak ámultam, mert a kamera egészen másról számolt be: az egy élhető emberi míliő. Ahogy a hölgy elmondta, létezik bűnözés, de azért van a rendőrség, hogy mederben tartsa. Figyeltem a szemét, mennyire nem értette, miért hamisítják a magyarok a valóságot...?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.