Pénteki ülésén tárgyalta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a Magyar Kéfarkú Kutya Párt ellen érkezett bejelentsést, amely a párt Szavazz Érvénytelenül nevű mobilappjáról szólt. A panaszosnak, bizonyos K. G.-nének az volt a gondja, hogy az applikációt a népszavazás napján is használták.

Az NVB 8:1 arányban, tehát nagy többséggel úgy döntött, hogy a mobilalkalmazás miatt 832 ezer forintra bünteti a Kétfarkút – tudósít a 444.hu.

Arra hivatkoztak, hogy az applikáció kampányeszköznek minősül, és alkalmas a választók befolyásolására. Már korábban is figyelmeztették a viccnek indult pártot, hogy az appok alkalmazása szabálytalan, mert sérti a szavazás titkosságát.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
A zsideSS meg sms-eket kuldott... Hmmmm...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Warlord
Adtam pénzt a plakátkampányra. Adok ugyanannyit a büntetés kifizetésére is. Az nvb, a fidesz, és a szavazóik pedig kinyalhatják a valagam.
sziha
A zsideSS meg sms-eket kuldott... Hmmmm...
Warlord
Ja, K.G le is szophat bő nyállal egy ménesnyi lovat.
egyvandor
Nem mindenkit "védenek a zügyvédek osztjónapot"?
quadrocopter
Ebből a gestapós módszerből látszik, hogy ki tolta a legnagyobb szipkát a felcsúti mangalica szájába! Vélhetően ezt a büntit is egy Orbán-átirat előzte meg, mint a civilekkel történt eredménytelen szarakodást.
mekkelek
@Warlord: Helyes, én is azt tettem, illetve azt teszem. Ôk legalább nem az adófizetôk pénzébôl "kampányoltak", illetve nem a megkérdezésük nélkül hanem önkétes felajánlásaikból.
adrenalink
A régi "szép" időkben még alkotmányos jogunk volt hülyének lenni...:-) Mióta egy ingatag alaptákolmányunk van már nem lehetünk büntetlenül hülyék?
glorianna
Az NVB-ben 8 digitális analfabéta csücsül?
Béla333
Ki tudja ki volt ez a 8 bátor ember aki megszavazta és ki mert ellentmondani?
solidedge
Az állami televízió egész nap nyomta a szavazókat befolyásoló dumát. Ha összehasonlítom a kétfarkúak bűnével, akkor holnap kezdhetik árverezni a TV székházat, hogy ki tudják fizetni a büntetést.
nezelodo
Dakoták, az az érzésem, hamarosan rátok omlik a rendszer annyira féloldalra terhelitek. Remélem annyira el vagytok szállva önmagatoktól, hogy még csak menekülőre sem tudjátok fogni, annyira váratlanul fog érni benneteket.
Nessy
Ama bizonyos K.G - nét nem zavarta az hónapok óta tartó őrület, a még vasárnap is küldött SMS, a polgármesterek telefonja? Engem nagyon!!!
Az NVB meg mindent megszavaz, amit megrendelnek náluk, élükön Patyi úrral!!
Tényleg ,az úr már megtanult tükör nélkül borotválkozni?
Béla333
Sikerült rátalálni, kik is szigorkodtak itt:

"A pénteki ülésen eleinte úgy nézett ki, hogy az NVB egyszerűen csak ismét jogsértőnek minősíti az MKKP appját, azonban a határozat megszavazása előtt egyszer csak szót kért a Jobbik pártdelegáltja. Az eset „súlyosságára" hivatkozva ő dobta be azt a javaslatot, hogy igenis állapítson meg a bizottság komolyabb pénzbüntetést.
A radikális párt delegáltjának ötlete gyorsan támogatásra lelt a fideszesek között is, és végül 8-1-es arányban, az LMP delegáltjának ellenszavazatával ki is szabta az NVB a pénzbüntetést. Az MSZP delegáltja nem volt jelen az ülésen."
index.hu/belfold/2016/10/07/jobbikos_javaslatra_832_ezer_forintra_buntette_az_nvb_a_ketfarku_kutyakat/
surdilloFUJT
@Béla333: Mindig mondtam,hogy vonazazrivec pártja a fitymasz utánpótlása,aljasságban lassan beéri a nagy tesót!!!
Desischado
@surdilloFUJT: Ezt mondom én is, már mióta. A jobbik semmivel sem különb a parazita bandánál. Ami meg a Kétfarkút illeti, majd összedobjuk nekik a büntit! Persze, ha fideszesek lennének, akkor nem let volna semmilyen büntetés! A nemzethy csalási fidesz nyalonc iroda, most is hozta a formáját. Rohadékok!
aremy
@Nessy: csak nem arra gondolsz hogy emlékezetből?
nezelodo
@Béla333: tegnap, 21:03. Nem kell ellenzékinek gúnyolni a jobbikat. Összenő ami összetartozik, majd nyálas összeborulás lesz. Ők már nem emlékeznek a Torgyánnal való összeborulásra, meg arra, hogy Orbán késtáblája lett a háta... Az MDF-ről meg bizonyára nem is hallottak a huza-vonáék, amely azon a politikai oldalon elhalálozott az eszmetárs kezétől. Mert "a hála nem politikai kategória".
Apatszerek
,,Az ellenzék nem a köz érdekéért tevékenykedik, ellenkezőleg uralkodási érdek vezérli tevékenységüket, nehogy a köz mondja ki, hogy mit akar, majd ők meghatározzák azt
hogy mit mondhat a köz, a nagy demokratikus felfogásukkal csak az a demokratikus megnyilvánulás amit ők mondanak." forrás IMK
Béla333
@Apatszerek: 08.26
Mi az az IMK?
Inkább add meg az oldal elérhetőségét!
Apatszerek
@Béla333: Nincs az interneten, keresd meg a bölcsek könyvének idei kiadásában!
Lepényleső
Ez vajon miért nem lehetett tájékoztatás,mint a kormánypártok idő előtti kampánya?
kiscsillag66
Remélem, hogy ezt is majd az emberek fizetik ki. Miért nem büntetik a fideszt is, hogy sms-eket küld???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.