Az N1TV egykori operatőre a tavaly szeptemberi röszkei menekültrugdosás után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől: László Petrát kirúgták, interjút nem adott, állítólag el is költözött családjával addigi otthonokból. Olvasónk szúrta ki, hogy egy év után ismét a nyilvánosság elé lépett László, díjat vett át tizenhatodik Lakiteleki Filmszemlén. Többek közt a népfőiskola alapítója, az Országgyűlés alelnöke, Lezsák Sándor gratulált neki személyesen a „Nemzetidegenek” című film különdíjához, ami Magyar Művészeti Akadémia 500 ezer forintos, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum 100 ezer forintos, a Magyar Idők 100 ezer forintos, az ECHO Televízió és a Magyar Hírlap különdíját, valamint a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium és a Lakiteleki Eötvös Loránd Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 25-25 ezer forintos

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Megkezdődött, amit Bayernél csak sejteni lehetett...
bakegya
PETRA LÁSZLÓ...MINT MAGYAR ANYA...SAJÁT LÁBBAL,,,KITAPOSTA,a létező összes HUNGARY KUMMOLÓ DÍJAKAT MAGÁNAK !!!
verőce21
Kitették a spanyol edzőképzésből László Petra áldozatát.
László Petra élvonalbeli futballedzőt csinált a felrúgott szírből - adta hírül az Origo, miután a riporternő által felrúgott szír menekültnek állást ajánlott a Getafe. Oszama Abdel-Muhszen Algadab most újra munkát keres.
Peller Anikó
@verőke: !!! A Petra nem rúgta fel a rohadalom focistát. Saját maga esett el, legfeljebb a rendőrsrácnak lehetett némi szerepe benne mert nem lőtte le hanem elengedte. Ha lelőtte volna akkor nem vonyíkolt volna miközben áttódultak a határon, hanem eldőlt volna mint egy zsák.

De nem lőtte le és nem rúgta fel senki, ideje lenne már felérni ésszel mielőtt hülyét csináltok magatokból.

A csajszit megrugdosta igen, de őt is le kellett volna lőni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.