Az elmúlt évek alatt Magyarország nemcsak leküzdötte a válságot, hanem egyértelműen stabil növekedést ért el – mondta a Fidesz-frakció szóvivője a "gazdasági eredményekről" tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János szerint 2013 óta minden évben 3 százalék felett emelkedett az ország gazdasági teljesítménye.

A növekedés szerkezete is kiegyensúlyozott – folytatta –, a bővüléshez lényegében minden nemzetgazdasági ágazat hozzájárult.

Fidesz: Stabilan növekszik Magyarország

fotó: 24.hu

"A következő negyedévekben is bővüléssel számolhatunk", amit egyebek mellett a csok, a kedvezményes lakásáfa, a belső fogyasztás, a mezőgazdasági termelés és az európai uniós források megfelelő felhasználása is támogat – mondta.

Halász János arról is beszélt, hogy 2013 óta töretlenül nőnek a reálkeresetek. Az adócsökkentéseknek és -kedvezményeknek, a bővülő foglalkoztatásnak, az emelkedő reálkereseteknek és az alacsony inflációnak köszönhetően több pénz marad az embereknél – hangsúlyozta.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Sajnos az újságíró tévesen közölte a mondatot. Halász azt mondta, hogy stabilan növekszik Magyarország Fideszes tagjainak vagyona.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Te pákász te is azt használod mint a városbéli haverod a kupaklaja???Ütős szer annyi biztos, de ne szarj be neked is jut egy lámpavas az Andrássy úton!!!
human
@Borsodi: Aha. Aztán majd mikor kiléptünk az EU-ból majd mondhatják, hogy akkor meg miért akarnánk Ígértek itt már 1 millió munkahelyet is. Lett is közmunka éhbérért.
Desischado
Inkább az lenne a helyes cím, hogy stabilan nőtt a szegénység. Ez jól definiálja, mennyire nem érdekli ezeket az emberek megélhetése! Mocskos, aljas, hazug, embertelen parazita banda uralja az országot! De meddig még?!
human
@human: ... miért akarnánk béremelést. ...
Borsodi
Stabilan növekszik a deviza hitel kamata, sokat segített a forintosítás a bankoknak, külföldön dolgozók száma,és az itthon éhező gyerekeké, elhalálozások, valamint a kiválasztottaké,a semmittevő milliomosoké akik nm tudják lassan mennyi pénzük van.és hol a határ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.