Az elmúlt évek alatt Magyarország nemcsak leküzdötte a válságot, hanem egyértelműen stabil növekedést ért el – mondta a Fidesz-frakció szóvivője a "gazdasági eredményekről" tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János szerint 2013 óta minden évben 3 százalék felett emelkedett az ország gazdasági teljesítménye.

A növekedés szerkezete is kiegyensúlyozott – folytatta –, a bővüléshez lényegében minden nemzetgazdasági ágazat hozzájárult.

Fidesz: Stabilan növekszik Magyarország

fotó: 24.hu

"A következő negyedévekben is bővüléssel számolhatunk", amit egyebek mellett a csok, a kedvezményes lakásáfa, a belső fogyasztás, a mezőgazdasági termelés és az európai uniós források megfelelő felhasználása is támogat – mondta.

Halász János arról is beszélt, hogy 2013 óta töretlenül nőnek a reálkeresetek. Az adócsökkentéseknek és -kedvezményeknek, a bővülő foglalkoztatásnak, az emelkedő reálkereseteknek és az alacsony inflációnak köszönhetően több pénz marad az embereknél – hangsúlyozta.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Sajnos az újságíró tévesen közölte a mondatot. Halász azt mondta, hogy stabilan növekszik Magyarország Fideszes tagjainak vagyona.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A fideSS-vagyon, a Garancsi-vagyon, a Mészáros vagyon, stb biztosan stabilan növekszik, a mi környékünkön - 250 km-re a Rózsdombtól - ilyet nem lehet tapasztalni. Errefelé, mondjuk Igrici környékén nem feltétlenül érezhető ez a hatalmas javulás.
solidedge
Sajnos az újságíró tévesen közölte a mondatot. Halász azt mondta, hogy stabilan növekszik Magyarország Fideszes tagjainak vagyona.
szaboria1
Itt nálunk sem tapasztaljuk, csak az egyre jobban elszegényedő embereket. Sokan azt figyelik mikor van egy kis osztása karitász részéről.
human
Már azt hittem négyzetkilométerben. A fidesz szavazóknak ezt is be tudják mesélni.
human
Egyébként én ezt az állandó gazdasági növekedést nem értem.
Vegyünk egy lufit, amit állandóan fújunk és örülünk, hogy minden fújásnál egyre nagyobb. Mi a következménye? Kidurran és se lufi, se öröm.
Vagy vegyük kis bolygónkat. Örülünk, hogy felhúztunk egy újabb toronyházat. Tehát maxinagyon fogunk örülni, ha már mindenhova felhúztunk egy toronyházat. Aztán szétnézünk és sehol egy erdő, sehol egy tó, sehol egy rét és már levegőt is csak zacskóban kapni.
Eladott Ország
Stabilan növekszik a fidesz önfényezése.
A felzárkózás, a magasabb életszínvonal és az euró ígéretével léptünk be 2004. május 1-jén az Európai Unióba, de ebből szinte semmit nem értünk el. Tizenkét évvel a csatlakozás után majdnem ugyanott állunk, ahol 2004-ben, miközben a velünk együtt csatlakozók sokkal jobban kihasználták a lehetőségeiket, és szépen el is húztak mellettünk.
Halász úr hol él?
quadrocopter
"Halász János szerint 2013 óta minden évben 3 százalék felett emelkedett az ország gazdasági teljesítménye."
Bizony, ezt igazolja a tervezett 0.9 %-os "nyugdíjemelés" is !
Hellcat
@quadrocopter: Amit a külföldön dolgozók küldtek haza a család maradéknának az önmagában kitette a GPD 3% at...mi lesz ha már nem küldenek haza semmit, mert teszem azt kiviszik a mamát is vagy elhunynak azok akik itthon maradtak...ebbe nem gondol még bele senki vazzeg.
Cicamama55
Azt hittem lemaradtam valamiről, mert a cím azt sugallja, hogy bekebeleztük a szomszédainkat...
Perwool
kepkezelo.com/images/0a5hzxj90wlvlsv97grl.jpg
Áradozhatsz a stabil növekedésről Háry János! Szarok én az önfényezésedre! Én a pénztárcámnak hiszek!
Létminimum 89 ezer.
Közmunkabér: 52 ezer; 66,5 ezer
Minimálbér: 65 ezer
3 műszakos rabszolgabér: 90-100 ezer
adórendszer!
Bruttó 100 ezer nettója:
2009-ben: 76.340 ft (270 euró)
2016-ban: 65.500 ft (210 euró)
A gyerekkedvezmény: bruttó 100 ezerre csak a felelőtlen és hülyék vállalnak gyereket!
Rövidre sikeredett az információd!!!
Az egykulcsos adóval egy csomó pénzt hagytunk az emberek nagyjából 10%-nak zsebében.
Bevezettünk úgy 3 tucat új adót.
Emeltük az ÁFA-t, minden létező járulékot.
Megszüntettük a rokkant nyugdíjat.
Megszüntettük a korkedvezményes nyugdíjat.
Bevezettük a tandíjat.
Lenyúltuk a takarékszövetkezeteket.
A munkavállalók kárára módosítottuk a Munka Törvénykönyvét.
Haverok közt osztottuk szét az állami földeket.
Lenyúltuk a szerencsejáték ipart.
Lenyúltuk a dohányforgalmazást.
Lenyúltuk 3 millió ember magánnyugdíját.
Lenyúltunk minden létező közbeszerzési eljárást.
Leépítettük a sajtószabadságot.
Leépítettük a demokráciát.
Összebalhéztunk minden civilizált állammal.(2016.okt.23. ünnepen csak a lengyelek voltak)
Gyilkosokkal kereskedtünk.
Diktatúrákkal cimborálunk.
30 évre katasztrofális adósságba verjük az országot.
Koncepciós pereket rendeztünk.
Magánhadsereget csináltunk.
Üres stadionokat építünk.
Százezer szám üldözzük el a munkavállalókat az országból.
Európa szégyenévé tettük a hazánkat.
grincss
Nebazmeg!
Már hová a pélóba, mikor körbe van kerítve!?
Mézike
Na ebből is kitűnik hogy akiket az árokba rúgtak, nem számítanak magyarnak, sőt embernek sem. Mert ők valahogy ezekből a statisztikákból kimaradtak. Ja és a majd egymillió külföldi "tapasztalatot szerző" az ugye benne van! Mert 80 % az haza is adózik. tehát nyomják a statisztikát erősen, de nem a hazai gazdaságot erősítik. Ha az ők befizetett milliárdjait kivesszük, a közmunkásokét, és a semmi járulékot nem kapókat betesszük , egészen más a leányzó fekvése. Az országban a családok egy negyede él közmunkás bérből+ két három gyerek után járó családi pótlékból. Ha azt vesszük ezekben a családokban csak egy járulék fizető van. A közmunkás. A többi eltartott. A gyerekek és a házastárs is. De erről nem illik beszélni, mert a rontja a statisztikát!
colibri
Hogy is mondta eltolcsi: blöff, blöff és blöff. Hát pontosan ez az idevágó passzus a nagy fidesses hencegésre!
simmering73
Stabilan növekszik Magyarországon a szegénység.
simmering73
Rokkantnyugdíjas ismerősömtől tavaly elvették a közgyógyigazolványt. Az önkori megállapította, hogy elég havi 6ezer ft a gyógyszereire. Ezt folyósították, ő pedig csak a legszükségesebbeket váltotta ki, mert ennyire futotta belőle. Idén is megkérvényezte (!), most kapta a határozatot, ezentúl havi 5 ezer ft-ot kap gyógyszerekre. Rezsi - akarom mondani - gyógyszercsökkentés. És ilyen mocskos, rohadt, aljadék tetves kormánynak még van aki tapsol?
Nessy
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Hát, ez Halász úrnak nem jött össze!
Ezt a szöveget egy alzheimer kórban szenvedők intézetében lehetne elmondani!
Borsodi
Friss hírek :: 2016. október 26. 17:04 :: Hozzászólások Vona: ha megkaptuk az EU-s árakat, akkor követelni kell az uniós béreket is Reklám

Európai munkáért európai uniós munkabér megadását sürgette Vona Gábor Miskolcon, sajtótájékoztatón szerdán. A Jobbik elnöke azt mondta: a bérszínvonal emelése a Jobbiknak fontos, meghatározó. A politikus úgy fogalmazott: amennyiben a Jobbik 2018-ban megnyeri a választást, abban az esetben a kormány elsődleges feladata lesz a béremelés. Mint mondta, az alacsony bérszínvonal ”minden fizikai, anyagi nyomorunk a meghatározó forrása”. Véleménye szerint: az alacsony bérek miatt “menekülnek el’ Magyarországról sokan, vagy Észak-Kelet Magyarországról a Dunántúlra, a kistelepülésekről a városokba. Vona Gábor kitért arra, hogy az alacsony bérek a családok mindennapi megélhetését nehezíti, sokan kényszerülnek arra, hogy élelmiszert vásároljanak, a gyerekek tanítatását fizessék, könyvet vegyenek. Abból a bérből, amelyet a magyarok kapnak “minőségi, polgári középosztálybeli életet nem lehet élni Magyarországon” – szögezte le, hozzátéve: a magyar gazdaságpolitika sokszor azzal érvel, hogy az olcsó munkaerő vállalkozásokat csábít Magyarországra, “ez hamis érv”, a vállalkozásoknak ugyanis nemcsak olcsó munkaerőre van szükségük, hanem megfelelő vásárlóerővel rendelkező piacra is. A Jobbik elnöke szerint nemcsak Magyarország, hanem a környező országok problémája is az alacsony bérszínvonal, ezért szükséges felvetni Magyarországnak a regionális együttműködést, ezt az “igaztalanságot” akár az uniós színtereken is, hiszen az uniós csatlakozáskor az árak tekintetében a Közép-Kelet európai országok felzárkóztak az uniós szinthez, de a bérek tekintetében ez nem történt meg. A nyugat-európai vállalkozásoknak, befektetőknek ugyanekkor ez üzleti érdek. Vona Gábor megjegyezte: nem érti, hogy a kelet-európai politikusoknak miért jó, ha ezt elfogadják, beletörődnek, és Brüsszelben miért nem foglalkoznak ezzel a “teljesen igazságtalan” mércével. Ha megkaptuk az...
papa.49
Te pákász te is azt használod mint a városbéli haverod a kupaklaja???Ütős szer annyi biztos, de ne szarj be neked is jut egy lámpavas az Andrássy úton!!!
human
@Borsodi: Aha. Aztán majd mikor kiléptünk az EU-ból majd mondhatják, hogy akkor meg miért akarnánk Ígértek itt már 1 millió munkahelyet is. Lett is közmunka éhbérért.
Desischado
Inkább az lenne a helyes cím, hogy stabilan nőtt a szegénység. Ez jól definiálja, mennyire nem érdekli ezeket az emberek megélhetése! Mocskos, aljas, hazug, embertelen parazita banda uralja az országot! De meddig még?!
human
@human: ... miért akarnánk béremelést. ...
Borsodi
Stabilan növekszik a deviza hitel kamata, sokat segített a forintosítás a bankoknak, külföldön dolgozók száma,és az itthon éhező gyerekeké, elhalálozások, valamint a kiválasztottaké,a semmittevő milliomosoké akik nm tudják lassan mennyi pénzük van.és hol a határ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.