Öt közvélemény-kutató cég (a Nézőpont, a Publicus, az Iránytű, a Tárki és a Závecz Research) októberi méréseit összesítette a Közvélemény-kutatók.hu.

Az eredmény azt mutatja, hogy ha most vasárnap lenne parlamenti választás,

a Fidesz a listás szavazatok 49 százalékát kapná. Ez öt százalékkal magasabb, mint amennyit a 2014-es referendumon kapott a kormánypárt.

Az ellenzéki pártok mindegyike gyengébben teljesítene, mint négy éve:

- a Jobbik 20 százalékos támogatottsággal számolhat, ami 2014-hez képest 1 százalékos csökkenést jelent

- a baloldali ellenzéki pártok (MSZP, DK, Együtt, PM, MLP) 23 százalékot érnének el közösen – ez 2014-hez képest 3 százalékos mínuszt jelent

- a baloldali együttműködésre nemet mondó LMP pedig 4 százalékot érne el – tehát már nem jutnának be a Parlamentbe.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Érdekes sem az itt kommentelőktől még sosem kérdeztek és máshol sem hallani, hogy meglettek kérdezve. Szerintem a Kubatov listából van a kérdezés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@human: Talán.Persze Trumpnál mindenki jobb lett volna.
eszegfu
@human: Sajnos igazad van! Valóban az emberek többségét át lehet verni, ha olyat hall, amit hallani szeretne. Elfogadják tényként ezeket a populista igérgetéseket. Olvastam 1x a fb-on egy hölgy irását, mely szerint "ha erről tudna O.V., már régen intézkedett volna, mert ő nem nem ezt mondta, nem ezt igérte... és O.V. egyébként sem ilyen ember, hogy szemet huny egy dolog felett..." Ez a háboru és béke "ciklikussága" már nekem is eszembe jutott, különösen a 2008. évi válság idején tartottam a háboru kitörésétől... mert ugye a II. vh-t is megelőzte az 1929-33. tartó válság, majd éppen hogy rendbe hozták a gazdaságot, közben a politika is alakult, kezdtek fegyverkezni, ezzel beindult az ipar...majd 1939-ben kitört a háboru. Nem szivesen gondolok sem a ciklusokra, sem az ezeknek esetleg véget vető fegyverekre.:(
Desischado
Remélem, ennyire nem hülyék az emberek! Ez kell? A lopás, rablás, diktatúra?
karma1
Az amerikai elnokvalasztas reggelen is meg mindenki Clintont hozta le gyoztesnek, mert annyira biztosan allt az elen.
Na, szoval mi van viktor? te is biztosan nyero vagy? Vagy megint csak a kedvenc statisztikusod akart neked a nevnapodra kedveskedni? Mert akkor ertheto...:o)
quadrocopter
Elég érdekes, hogy erősödik a horda, ennek ellenére lassan zsinórban szopás a vége minden megmozdulásuknak.
karma1
@quadrocopter: A negativ eredmeny is eredmeny (csak eppen szar eredmeny, ok viszont ezzel marhara nem foglalkoznak...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.