Meghalt egy 44 éves elítélt a Kozma utcai börtönben – írja a Bors. Az eset múlt pénteken történt, de Csiki Sándor fiát csak másnap értesítették apja halálhíréről. A fiú állítja, az apja az őrök miatt halt meg.

A férfi 2011 januárjában került a sittre rablás miatt. Kilenc évet kapott, de már csak négy volt hátra jó magaviselete miatt.

A lapnak a Központi Nyomozó Főügyészség megerősítették a haláleset tényét.

Az Origo úgy tudja, a boncolás már megtörtént, ez alapján pedig felmerülhet, hogy a férfi a smasszerek intézkedésébe halt bele. Bántalmazás hivatalos eljárásban bűntette miatt nyomoznak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
érdekes, h a Propeller újdondászai sem tudnak számolni... 9 év amiből 5-től többet lenyomott és már csak 4 van hátra, mert jó volt a magaviselete... mi lett volna, ha nem jó, akkor megfejelik az így 9-ből 10-re nőttet még 100 évvel vagy mi? A cikk címe tényállítást közöl, miközben a nyomozás oka köszönő viszonyban sincs az állított ténnyel, ami alapból még akkor is csak gyanú lenne, ha a nyomozás halált okozó testi sértés ügyében zajlana...

Alulmúlhatatlan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Mézike: ez beszarás. sajnos vannak akiknek semmi se jó. Épp most mérgelődik itt az egyik haver. hat hónapja hoztuk ki. Lakás, bútor, fullos konyha, minden van és azt mondja Én nem dolgozok szaros kétezer euróért. Mondtam neki menjen haza egy nap alatt kiadóm a lakást hidd el jönnek rá intézzem a haza utat barátom???
qxy
@Cefi: Tudod, vannak emberek akikkel nagyon sok dolog meg történik és vannak olyanok akivel soha nem történik semmi én sok emberrel találkozom nap mint nap, a munkám, a hobbim, és a hivatásom miatt. így, ennél furább dolgokat is tudok, ami tényleg sokan azt mondanák hogy ez már aztán tényleg lehetetlen.De örülök neki hogy sok emberrel találkozom, minden érdekel és mindent meghallgatok.
Mézike
@qxy: Ez egyén függő! Mert mindenkivel történhetnek dolgok, mindenkinek van lehetősége észrevenni másokat, de sokan begubóznak, csak akkor kapják fel a fejüket, ha véletlenül valaki az ő tyúkszemükre lép. De akkor üvöltenek.
rokker33
Én nem sajnálom!Egy börtön töltelék volt a társadalomra veszélyes elem csak az adófizetők pénzén élt egész életében!!!Biztos játszotta a f.szát a börtönbe Ö akart lenni a Jani csak ráb.szott,mert kiderült hogy Ő a Sanyi oszt helyre tették az őrök!Van még bőven után pótlás a Csiki név se magyar név!Biztos jó sokan vannak hasonló hozzá állással!!
Remélem az őrök nem kapnak semmit csak a munkájukat végezték és jól!Egy darabig szerintem egy rab se fog merni engedély nélkül még fingani se!!!
Yoda69
Szerintem a cim:
Vertek az őrök, majd meghalt egy rab a Kozma utcai börtönben
feco fero
Először is nem őrök, hanem felügyelők! Dolguk, hogy felügyeljenek a rabokra, vigyázzák testi, lelki egyensúlyukat, be tartassák az intézmény demokratikus jogrendjét, közre működjenek az elítéltek JOGFOSZTOTTAK normális egymás mellett élésükre, minimális tiszteletre nevelés, stb.
Az pedig, hogy ki és miért kezdte, nem lehet kérdés! A felügyelők csak úgy hobbiból senkit nem nyírnak ki!
Fent tartva a tévedésem jogát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.