"Gyűlöletcsoportok masíroznak a közösségi oldalakon a DK logója alatt. " Az LMP volt társelnöke szerint pártja az ország érdekeit nézte, amikor támogatta a négy új alkotmánybíró megválasztását. Schiffer András egy inrejúban az LMP-t emiatt ért támadásokról is beszélt, ahogy arról is, hogy a Demokratikus Koalíciót (DK) tartja a legszélsőségesebb pártnak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
siffer hamisan vadolta meg Gyurcsanyt Sukoro kapcsan. Nem emlekszem hogy bocsanatot kert volna ezert. Megerne beperelni ragalmazas miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Kristály tisztán látszik, h ki az összeférhetetlen szarházi!
Béla333
Persze hogy látszik: az aki hazaárulózik, ha egy másik párt úgy dönt, ahogy szerintük az adott helyzetben az országnak leginkább megfelelő lenne.
Ez a mocskolódó párt a DK és annak a vezetői!
Béla333
Ez a gondja a DK-soknak az LMP-vel:

"Gyurcsány igazi arca akkor nyilvánul majd meg, amikor megjelenik egy olyan hiteles ember ezen az oldalon, akinek tömegbefolyása lesz. Akkor kell majd megnézni, micsoda élet-halál küzdelmet indít ellene a DK elnöke. Orbán nem zavarja annyira, mert az ő kiszemelt pozícióját nem Orbán veszélyezteti. Mindenesetre az sokat elárul, hogy a fanatikus tábor nem nő, az Orbán-rendszert ellenzők tömegei nem állnak mellé, és párt nélkül vannak. A magyar azért nem lázad, mert nem látja, hogy a lázadása után mi jönne. Gyurcsány és a DK nem alternatíva számára. És ezt jól látja."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

A hiteltelen DK és annak hiteltelen vezetői a hiteles LMP-ben veszélyes ellenfelet látnak, hát igyekeznek bemocskolni őket, lehúzni a saját erkölcsi szintjükre.
Erről szól ez az egész műbalhé!
CsipkeRózsa
Közelednek a választások, Schiffer helyezkedik, hogy a Fidesz megint besegítse őket a parlamentbe.
Equus
@Béla333: na... beindult a propaganda gépezet? A csoport kapja a pénzt vagy személyenként és karakterenként számoltok el a Nemzettemető tezsvér hozsannázásával?
Béla333
Egyeseknek itt fogalmuk sincs arról, hogy egy politikai csapatot a választók szavazatai juttatnak be a Parlamentbe, nem egy másik párt.
Pontosabban az az összeborulás, amit 2014-ben a magukat "demokratikus"-nak becéző csapatok produkáltak valóban úgy juttatott be pártokat a Parlamentbe az MSZP farvizén, hogy azoknak még az 5%-os támogatottságuk sem volt meg:
a DK-ra, az Együtt-re, a PM-re és a Fodor féle liberálisokra gondoltam!
Yoda69
siffer hamisan vadolta meg Gyurcsanyt Sukoro kapcsan. Nem emlekszem hogy bocsanatot kert volna ezert. Megerne beperelni ragalmazas miatt.
Béla333
Nem ismernek magukra a DK-sok, bár már lassan mindenki ilyennek látja őket:

"Fanatikus hívei egy demokratikus politikusnak és pártnak nincsenek. Egy demokratikus politikusnak naponta meg kell küzdenie az elfogadásért, egy demokratikus párt létformája az állandó vita, a vélemények és a gondolatok szabad áramlása. Gyurcsány és a DK nem ilyen, hanem tekintélyelvű párt benyomását kelti. Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony. De az ilyen szekták nem szoktak nőni."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Valóban egy szekta jellegű az, amit itt "demokrácia" jelszóval a DK-s fanatikusok produkálnak.
Rendre olyan cikkeket idéznek be, ami alapot ad egy másik csapa (többnyire az LMP) mocskolására.
Párbeszédre képtelenek, csak személyeskedni, mocskolódni tudnak!
Igaza van Schiffernek: a DK és hívei az egyik legveszélyesebb társulat a demokráciára nézve!
dr. prédikátor
Siffer egy szarházi tetű geci!!!Csak békétlenséget szít! Egyébként is , mit pofázik bele ??? Már nem képviselő, se nem társelnök.Húzzon már el a sunyiba!!!
Equus
@Béla333: rólad szól a töri: és az összes jellemtelen patkányról, ammi lopásra szakosodott és kábításra a céljai elérése érdekében. Arról szól, h a nemköztársaság Magyarországon legyen egy kormányzó, akiből így szép lassan király válik. Ehhez asszisztál készségsen egy komoly munkásmozgalmi múltú család gerinctelen leszármazottja, akit még a saját családja is megvet. A magadfajtának még a szőr is feláll Gyurcsány nevének hallatán, akit bármennyire igyeztetek is a Kossuth téren hagoytt szarotokba belenyomni, nem sikerült. Tanulj meg élni azzal a gondolattal, h a rágyagilisztát is kiveti egyszer az ásó, de még a lótetűt is, vagyis a fajtádra előbb-utóbb elszámoltatás vár.
Aki Én
,,Hiteles" szavak Szakasits Árpád dédunokájától...
Egyébként az apja, aki a pszáf vezetője volt, Gyurcsány jó barátja.
Aki Én
...ja, és Szakasitsnak állítólag csak hat elemit sikerült elvégeznie.
Béla333
@Equus: 15.03
Hogy ki is szakosodott lopásra, arról kérdezd már meg a főnököt: Gyurcsányt.
Ha jól emlékszem, amikor száz/ezer milliárdos nagyságrendben lopták az adóforintjainkat, akkor éppen ő volt a miniszterelnök és az MSZP-nek is az elnöke!
Mivel azt az egyszerű dolgot képtelenek vagytok belátni, hogy bármiféle demokratikus fordulatnak a legfőbb gátja az MSZP és a DK (Természetesen a Fidesz mellett!), ezért a demokrácia legfőbb ellensége éppen ti vagytok!
Elszámoltatni meg azokat kell, akik az emberek bizalmával visszaélve, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszva lopták szét az országot. Tehát pont a DK-s haverjaidat (is!).
Nessy
@Aki Én: A tisztesség nem iskolai végzettség kérdése.
Schiffernek meg ab ovo Gyurcsány fóbiája van. Gyógyithatatlan!
Béla333
Ez jellemző Gyurcsányra:

"Amikor a civilek megerősödni látszottak, azonnal előrehozott választásokat sürgetett, ami újra a pártpolitikára irányította volna a figyelmet, és elsorvasztja a civil megmozdulásokat. Inkább Orbán verje agyon negyedszer is két éven belül a demokratákat, de a civilekből ne nőjön ki Gyurcsány Ferenc reális alternatívája.
Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Észre sem veszitek DK-sok, hogy Gyurcsány útja ugyanúgy zsákutca, mint a Fideszé!
Equus
@Béla333: te olyan dolgokat igyekszel öszemosni, amik nem férnek egy mosógépbe. Természetesen más lenne, ha vmi konkrétumot is mondanál Gyurcsány milliárdos lopásairól. Az külön érdekesség, h miben látod a demokráciát, ha az MSZP-t és DK-t is kitennéd a játékosok közül (természetesen a mostani rablókat is, fideszt) Akkor ez egy olyan kocsma lenne, ahol bárki játszhat az asztal mellett - akinek te és veled a ... kik is? ... megengeditek?
Béla333
Ez a DK demokráciája? Ez a legfőbb politikája?:

"Erre utal a „Pártunió” gondolatának felvetése, az újabb és újabb „összefogás” elméletek ötlete, amelyek valódi célja az, hogy „egy a zászló, egy a tábor” modellt hozzon létre a baloldalon is. Méghozzá pártja vezetésével. Ezt célozza az összes civil kezdeményezés bekebelezési vagy megsemmisítési kísérlete, s ennek legnyilvánvalóbb megnyilvánulása az volt, amikor pártzászlókkal akarta ellepni és megszállni a civilek tüntetését. Ez már a párt demokratikus jellegét is megkérdőjelezte. Ilyet még Orbán sem csinált."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
Béla333
@Equus: 15.18
em azt írtam, hogy Gyurcsány személyesen lopott. Azt írtam, hogy ő volt mindenféle vezető, amikor a lopások folytak. Ami ellen nem lépett fel, nem tett feljelentést, nem rugott ki senkit a pártjából egyáltalán semmit sem tett.
Már nekem unalmas állandóan felsorolni, hogy milyen disznóságok történtek a politikusok, a politikai pártok részéről abban az időben, amikor az MSZP kormányzott!
Te semmire nem emlékszel?
A demokratikus párt vetélkedésben meg bárkinek engedni kell a részvételt, aki nem szerepelt már le, aki nem az ország szétlopására használta korábban a hatalmt, aki megszabadult a köztörvényes bűnözőitől.
Aki nem akarja azt megszabni, hogy ki az aki egy Orbán ellenes összefogásban részt vehet, aknem úgy határozza meg az összefogást, hogy aki az ő képességeit, múltbeli disznóságait szóba hozza, az már rögtön Orbán embere, aki nem mond olyat (mivel nem bíró, vagy nyomozó hatóság!), hogy ne aggódjon egy politikusi gazember se, nem kell börtönbe menni!
Manhattan
Ez a mocsokbrigád, élén Schifferrel azért él, létezik, mert feladata van! Le kell amortizálnia az esetleg összeálló elégedetleneket!
Béla333
Ez a mocsokbrigád, élén Gyurcsánnyal azért él, létezik, mert feladata van! Le kell amortizálnia az esetleg összeálló elégedetleneket!

Csak a nevet kellett kicserélni és máris igaz!
Béla333
És hogy mennyir így látják mások is a DK szerepét:

"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

A demokráciára nézve mocskos dolog amit a Gyurcsány vezette DK előad itt nekünk!
Manhattan
@Béla333: Na, szakadj le rólam, te papagáj!
Béla333
Nagyon könnyen elfelejtik itt egyesek a nemég leköszönt DK alelnök kritikus hangját:

"...a Demokratikus Koalíció azon, jelenleg is érvényes stratégiája, hogy úgy váljon vezető kormányváltó erővé, hogy először a baloldalon veszi át az elsőséget, majd ezt követően nyit középre a majdani választási győzelem reményében és érdekében, megbukott.
Már egyre több tagunkban merül föl, hogy egy sor kérdés, amellyel stratégiai és szervezeti szinten foglalkozunk, korántsem a 2018-as győzelmet szolgálja, hanem azt, hogy egy-két tucatnyi vezetőnk képviselői helyhez jusson.
A mai helyzetben pusztán néhány tucat személy politikai pozíciójának biztosítása pénzpocsékolás, sőt erkölcsi visszaélés a közjavakkal."
168ora.hu/paradigmavaltast/

Persze! Kerék-Bárczy is rögtön megvetendő áruló lett, akit rövid úton kiraktak a magát demokratikusnak hazudó pártból, mikor belülről átlátva a helyzetet szemére vetette a DK vezetésnek hogy csak a szájuk jár, de valójában eszük ágában sincs igazán levátani a Fideszt!
Béla333
@Manhattan: 15.38
Csillapodjál! Meg sem szólítottalak!
Azt a mondatodat igazítottam csak a valósághoz, amiben te mocskoltad az LMP-t!
grincss
Gyerekek!
Bevallom, h direkt keresek ilyen Szakasits és eLeMelem(P)-s cikkeket, hátha Béna agyvérzést kap!
Szerintem ő Schiffer, olyan vehemensen védi őt!
Vagy a babája! :-))
Béla333
Mondjuk maga a cím is elég furcsa, amikor alig egy hete, hogy a DK minden rendű és rangú vezetője mocskolta az LMP-t, mert egy olyan döntést hozott, ami szerintük helyes volt.
Most meg az a baj, hogy ha Schiffer visszaüt? Az a gond, hogy nem hagyja magát az LMP?
Béla333
A zöld szörnyetegnek üzenem, hogy kimondottan élvezem a kínlódásotokat amikor szembesítelek benneteket a DK mocskos stílusával, a demokráciával köszönő viszonyban sem lévő tetteivel!
Keresgesse csak az ilyen cikkeket, így legalább alkalmam nyílik bemutatni, milyen párt is a DK, milyenek a fanatikus hívei!
Jellemző, hogy nem én hozom ezeket a cikkeket, hanem egy DK-s (mocskolódásra mindig kész) fanatikus!
grincss
A Bénának üzenem, h bekap6ja, ha engedem! :-)
szaboria1
@Yoda69: Nem tudja lenyelni a békát, hogy nem sikerült a Sukorót Gyurcsány nyakába varrni.
Yoda69
@szaboria1: Sukoro is azert kellett, hogy a fideSS, es siffer GYurcsanyt es az MSZP-t gyengitse. Alaptalanul vadaskodtak. Eddig egyetlen ugyben sem tudtak korrupciot bizonyitani, ellenben sajat magukkal. A fideSSnek meg papirja is van rola hogy 14-ben csalassal kerult hatalomnra, ergo illegitim kormanya egy illiberalis demokraciabnan.
szaboria1
@Béla333: Maradjunk annyiban te LMP rajongó vagy de ne te magyarázd meg nekünk milyen párt a DK és az LMP. Pláne amikor nagyon úgy néz ki az LMP-t befogadja a fidesz és szépen be is darálja. Hadházy csak zavaró tényezője lett a pártnak.
nyanya001
Egy politikai prostituált fogja be a mocskos pofáját !
Pont!
szaboria1
Schiffer is érdekes milyen gyorsan vissza ment ügyvédnek csak nem így kapnak lóvé? Mert a Szél kisasszony is milyen pálfordulást csinált.
Béla333
@szaboria1: 16.09
Furát kérsz!
Ti mocskolhatjátok az LMP-t, de ne legyen senki aki elmondja a másik oldal véleményét?
Minek kell a mocskolódás? Minek kellett az alkotmánybírákkal kapcsolatban tüzet okádni, mindennek lehordani az LMP-t? És ha nekik van igazuk?
Ma sem volt eszembe, hogy bármit is beírjak, ha nincs az a zöld szörny, aki szemétkedés miatt felrakta ezt a cikket!
Leírtam már számos alkalommal: amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten.
De úgy néz ki hiába írom ezt, fogalmatok sincs, hogy mit is jelent.
Egy idő után meg már nem fog érdekelni a válasz sem!
Béla333
Nehéz elviselni egyeseknek, hogy a politikai palettán van a DK-n kívül más is.
Sőt van olyan, aki valóban Demokrata, nem csak a párt nevében.:

"Néhány éve az MSZP-vel kapcsolatban már leírtam, hogy ennél az MSZP-nél az is jobb lenne, ha nem lenne. Soha nem gondoltam volna, hogy Gyurcsány és pártja ilyen hamar utoléri őket. Ezért a tisztesség kedvéért írjuk le róluk is: ebben a formában, a Demokratikus Koalíciónál az is jobb lenne, ha nem lenne."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
wagabund
..."Schiffer tovább fúrja Gyurcsányt és a pártját"...

Orbánt védte még a régi szép időkben...aztán ezen felbátorodva beperelte Gyurcsányt Sukoró ürügyén...

tudjuk, milyen sikerrel...sem lenyelni, sem kiköpni nem tudja...marad a gittrágás...
Béla333
Most a DK meg az MSZ nagy egymásra találását láthatjuk. Erre tényleg lehet mondani, hogy összenő, ami összetartozik. Elvégre Gyurcsány egyidőben volt az MSZP miniszterelnöke és pártvezére. Nagyon jól ismerik egymást, ezért fognak össze!:

nepszava.com/2013/10/velemeny/bartus-laszlo-hazudjunk-hihetoen-elvtarsak.html/comment-page-1#comments
"Az MSZP nem azért bukott párt, mert a Fidesz legyőzte, hanem azért, mert egy olyan társadalmi-gazdasági modellt hozott létre a pártpénztárnoki rendszerével, amelynek következménye a fasiszta diktatúra lett. Ez a párt azóta semmit nem változott, azóta is a pártpénztárnoka és az általa kézben tartott pártelit irányítja, a pártpénztárnok bábja az elnöke, és a tragédiához vezető mentalitása is a régi. Mindezt átlengi annak gyanúja, hogy a két pártpénztárnok együttműködése nem ért véget, és az MSZP-t valójában a Fidesz irányítja. Jó esetben kettejük alkujának eredménye."

Most ezek jönnek a DK-val közösen újra bizalmat kérni a választóktól??!!
És csodálkoznak, hogy már megint nem kapnak?!
Elvesztegetett szavazat ezekre voksot adni!
Béla333
Ha az MSZP-nek vagy DK politikusainak bizonyítékai vannak a Fidesz mocskos politizálásáról, hogy közpénzt loptak, akkor nem az lenne az ország érdeke, hogy ezt elénk tárják, ezáltal (akár) a Fidesz megszünését is elérve még akár olyan áron is, hogy a saját oldal korruptjai, bűnözői is lebuknak? Közös lopkodásról kell lenni dokumentumnak, felvételnek, bárminek.
Ezt kellene egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében a bizonyítékokkal bemutatni.
De inkább hallgatnak mint sz@r a fűben, mit nekik az ország érdeke?!

"A hülye is látja az Orbánnak felkínált alkut. Összekacsintanak vele, jelezve, hogy elfogadják a hamis legitimációt, nem kezdik ki a rendszer törvényességét. Eltűrnek minden megaláztatást, tudomásul veszik a pöcegödörben kijelölt helyüket. Cserébe várják a maguk és szűkebb holdudvaruk megélhetését. Orbán pedig tudomásul veszi az önkéntes kapitulációt, eljátssza a demokratikus bohózatot, és a számára szükséges mértékben megadja a lábánál doromboló ellenzéknek az ehhez szükséges feltételeket. Miközben leköpi és mélyen megveti őket. Ez az ellenzék arról szól, hogy elfogadta a totális vereséget, tudomásul veszi, hogy diktatúrában kell élnie, feladta az Orbán-rendszerrel való konfrontációt, és alázatosan tartja a markát a koncért a legitimációért cserébe. Közönséges árulók."
nepszava.com/2013/10/velemeny/bartus-laszlo-hazudjunk-hihetoen-elvtarsak.html/comment-page-1#comments

Miféle politikusok ezek?
grincss
..."Exkluzív! Csak a Nyugati Fénynek nyilatkozott Schiffer András nagynénje, Schiffer Anna, aki szerint politikus unokaöccse szégyent hoz a Schiffer névre, amikor jobbikosokkal haverkodik, a baloldaliakat szidja és „szemkilövetőkről” hadovál."...
nyugatifeny.blog.hu/2016/09/04/schiffer_andras_nagynenje_szegyelltem_a_schiffer_nevet_amikor_andras_szemkilovetokrol_hadovalt

"„Felejthető és puhagerincű” - durván beszólt Schiffernek a nagynénje"...
www.atv.hu/belfold/20160904-felejtheto-es-puhagerincu-durvan-beszolt-schiffernek-a-nagynenje
"Kínos: nyílt levélben oktatja Schiffer Andrást a nagynénje
Schiffer András nagynénje nyílt levélben fordult Schiffer Andráshoz az LMP frakcióvezetőjéhez, miután a politikus törölte őt a Facebook-ismerősei közül. A nagynéni azt kifogásolja, hogy Schiffernek "Gyurcsány és MSZP-fóbiája van", s szégyent hoz a családra. .."
nepszava.hu/cikk/509306-kinos-nyilt-levelben-oktatja-schiffer-andrast-a-nagynenje
Béla333
Nevetséges, hogy egyesek azt gondolják, hogy egy kategória egy DK-s blog rokoni mocskolódása és az ország elárulása, szétlopása, de tőlem folytathatjuk:

nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-ut-a-bukashoz.html
Azért nincsenek az ellenzéknek támogatói, mert a lakosok, ha nem tudják is, érzik: a baloldali pártelit, médiaelit, kulturális elit azt várja, hogy Orbán megbukjon, és minden ott folytatódjon, ahol abbamaradt. Jönnek vissza a “mieink”, és megint jön a kivételezés, dől a pénz a központi utasítások szerint, kapjuk az állásokat, a protekcióra épülő lehetőségeket, a megrendeléseket, az állami hirdetőket. Szolgáljuk a pártot a sajtóban, mert a párt utasítja az állami cégeket, hány százmillióért hirdessenek a médiumunkban. Nem csoda, hogy ez a sajtó nem tud szabad lenni, és a “párttal” együtt sunnyogva várja a régi világ visszatérését. Ezek nem szeretik, ha valaki a baloldalt is kritizálni meri, és rontja a zsebük esélyeit."

Remélem sokan elgondolkodnak a cikk igazságtartalmán!
Zöld szörny, húzzál bele, mert amit betettél Schiffer nagynénjétől az lepkefing az MSZP/DK-Gyurcsány hazaáruló politikájához képest!
Béla333
Mi van zöld szörnyeteg? Nincs más, csak ez a veszprémi választási történet, hogy Schiffer szóba állt a Fideszes aktivistákkal? Tényleg csak ennyit tudtok felhozni az LMP ellen?
Ezt ismételgeted már vagy tizedszer! Legalább valami újat produkálj!

"nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-ut-a-bukashoz.html
"Ezek nem szeretik, ha valaki a baloldalt is kritizálni meri, és rontja a zsebük esélyeit. Na, erre a korrupt működésre és bandára nincs szükség, erre mondtak az emberek nemet. Mindenki látja, hogy azt várják, hogy felszabaduljanak nemcsak a másik maffia kiéheztetése, hanem a piac törvényei alól is. De akik nincsenek ebben az elitben, azoknak ez nem tetszik. Azok azt akarják, hogy ennek legyen vége. Aki eddig megtömte a zsebét, és nem tud megváltozni, az menjen el, kezdődjön egy új világ, és igazuk van. A korábbi pártkedvezményezettek összezárnak és megakadályoznak mindenkit, akik ezeken az érdekeken kívül állnak. Ezért nincs igazi radikális ellenzék. Aki nem áll be a korrupt társaság mögé a sorba, azt amortizálják. Jobban, mint a jobboldal. Ez a fő probléma, hogy a rendszerváltó demokratikus elit meghasonlott magával, korrupt lett, megrontotta a sok pénz."

Mik vagytok ti? Egy hazaáruló, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszó szemét banda szekértolói!
grincss
@Béla333: Hülyegyerek!
Azért, mert rákattantál Bartusra, pengének érzed magadat?
Ki is, aki a másikat mocskolja, te hazaáruló gecikkel szimpatizáló nemzeti fekély?
Kevés vagy, mint lelencházban a szülői értekezlet! :-)
Nem kell válaszolnod, mert nem érdekel!
Béla333
Zöld szörny demokráciája, demokrácia felfogása!
Na akkor folytassuk:

". De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak.

"Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani. Ha lenne valóban demokratikus és tisztességes ellenzéke az Orbán-rendszernek, akkor bűncselekményről beszélnének, "
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Jellemző, hogy a személyeskedésen kívül egy érdemi ellenvetést sem tudnak az itt nyüzsgő zöld szörnyetegek felhozni. Hogy miben is nincs igaza a cikk szerzőjének?!
Hozzad csak a jobbnál jobb cikkeket, annyi anyag van az MSZP-ről a DK-ról, Gyurcsányról, hogy jut mindegyikre egy-egy új. Te meg szedj össze valami olyan ütőset, mint amit a pártod vezetője és politikusai tettek, amikor kormányon a Fidesszel mutyiztak!
Béla333
Még egy utolsó gondolat ebből a Bartus cikkből, hátha a szürke köd felszáll és legalább 1-2 DK-s fanatikus megpróbál a cikken el is gondolkodni, nem csak személyeskedve mocskolódni, amúgy DK-s módon:

"Ha valaki kíváncsi arra, hogy miért nincs igazi ellenzék, miért nem áll a nép melléjük, az kapcsolja be a Klubrádiót és az ATV-t. Akiket ott hall és lát, azoktól undorodnak, és látni sem bírják őket. A Milla jó alapokról indult, és abban még volt spiritusz, amikor “Nem tetszik a rendszer”-dalt énekelték. De arra is rátelepült ez a vérszívó és korrupt ellenzéki társaság. Azt hitték, hogy ez az ő rendezvényük. Ott voltam az egyik ilyen tüntetésen, és a bensőm forgott, amikor láttam, hogy kik pojácáskodnak a tömegben, és tudtam, hogy miből éltek az elmúlt húsz évben a médiában. Végül némi árulás és egyéni ambíciók árán a Milla meghalt, mert beállt ebbe az ellenzékbe. Ugyanígy múlt ki a Szolidaritás is, bár már a névválasztás mutatta a szellemi korlátaikat. De jó tanulság: ami bekerül ebbe az “ellenzéki” körbe, az halálra van ítélve.”
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Ha nem jutnak el addig, hogy elgondolkozzanak a leírt cikkben/cikkekben foglaltakon, hanem kapásból mocskolódva tovább mennek, akkor minden sértő szándék nélkül pontosan olyanok, mint amilyennek a Fideszes hívőket tartják!
Béla333
Mi van zöld szörnyeteg? Kifogytál a mocskolódó jelződből is? Mert érved eddig sem volt!
Nincs újabb mocskolódó cikked?
Esetleg a nyugatifény nevű DK-s szennyirodalom?
Biztos kapnál sok-sok like-ot!
Peller Anikó
@béna: jó, hogy itt vagy és ezrével írod a leveleidet, gondolom nem ingyen mert ennyire gyökér már nem lehetsz. Így a munkásságod által legalább mindenkinek kristálytisztán kiderül, hogy te és a féregpártod semmi másra nem képes valamint semmi más célja nincs mint a Gyurcsány és esetleg még a déká lejáratása, rágalmazása valamint a fidessz hatalomban tartása és némi dörgölőzés az obrán seggéhez. Így vagy képes egy sokunk számára csaknem semleges szürke semmi pártból egy gerinctelen megélhetési seggnyaló pártot faragni.

Nyomjad csak tovább a háromtagú stifferszar pártodat, hadd tudja meg mindenki mennyit értek.
Béla333
@Peller Anikó: 18.25
Vén satrafa, csakhogy te is érdemben hozzászóltál a DK és MSZP-t demokrácia felfogásához!
Ahhoz, hogy a Fideszhez ki is dörgölődzik, ki az aki az országot szétlopta az elmúlt évtizedekben?!
Ja? Erre nincs vélemény? Mondjuk nem is lehet!
Te is ugyanolyan semmi kis hazaáruló vagy, mint az a párt, akinek a szekerét tolod: a DK és korábbi anyapártja az MSZP! A Fidesszel való közös lopkodásokkal együtt!
Készültök már a nagykoalícióra? Azt hogy fogod megmagyarázni? Vagy részt veszel benne, nem a te dolgod le megmagyarázni?!
Hiszen olyan sötét vagy, hogy gondolom nem csak szimpatizáns vagy, hanem tag is a DK-nál!
Gyuri Géderről
"Schiffer tovább fúrja Gyurcsányt és a pártját" Az LMP. - a fidesz hozta létre, az ellenzék bomlasztására. (nem csak a baloldal)
Schiffer egy fideszes provokátor.(Orbán tanácsadója volt)
Peller Anikó
@béna: még, még még nyomjad, mutasd meg ki vagy :))
Béla333
@Gyuri Géderről: 18.37
Bármivel is alá tudod támasztani amit írsz, vagy ez csak amolyan kis szuttyogás?
Béla333
@Peller Anikó: 18.41
Majd, ha megérdemled...
Manhattan
Tudom... tudom! Ha valami rossz = Gyurcsány tehet róla! ha valami drágább lett = Gyurcsány tehet róla! Ha rossz az idő = Gyurcsány tehet róla! Észre kellene venni, hogy már 6 ! hat! éve a közelébe sincs a hatalomnak - ott 6 éve csak orbánék vannak! Ezért illene már valamit fölmutatni a romboláson kívül is!
kulabombaafityiszre
@Béla333: A mai hozzászólásaiddal kiédemled a Schiffer II.Béla nevet.
A fejed is olyan debil kinézetü mint a Schiffernek?
Peller Anikó
@debil kinézetű siffer II béla: igyekszem.
Béla333
@kulabombaafityiszre: 18.59
Megnézheted! Ha találkozunk lejátszhatjuk!
Béla333
@Peller Anikó: 19.04
Nem kell igyekezned, neked ez belülről jön!
Szerintem!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333:, @Gyuri Géderről: Béluskát olvasgatva kezdem megérteni, miért támogatja a fidesz ezt a talmi népszavát Amerikában...
bükkberg
Béla3334
Van saját véleményed is vagy csak a Bartusét közvetited ma?
papa.49
A komának párt feladat lett a Gyurcsány lejáratása, egyenlőre küzd mint disznó a jégen, de remélem hamarosan hasra esik, mint a gyalogbéka!!!
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 19.31
Ne engem olvasgass, hanem vedd a fáradságot, másold be a cikk elérhetőségét és olvasd el magát a cikket!
És neked mi a véleményed a beidézett cikkekkel kapcsolatban?
Van olyan, amivel nem tudsz egyetérteni? Miért?
Béla333
@bükkberg: 19.37
Nem ugyanezt mondom, írom már régóta? (Válasz: de igen!)
bükkberg
Mindenesetre jobb lenne,ha figyelnél mivel Schifferék most legitimálták az elmult 6 év alkotmánybiróságát ami csak fidesz jelöltekből állt.
Innentől a fidesz hivazkozhat a több párti alkotmánybiró választásra.
Fognak is,Schiffer ennek ágyazott meg.
Béla333
@papa.49: 19.38
Cáfold meg érvekkel a beírásaimat.
Ne mocskolódással, hanem érvekkel!
Legyen igazad!
papa.49
@Béla333: Ki szólt hozzád???
Én nem, leírtam a véleményem, de a tied nem érdekel!!!
Béla333
@bükkberg: 19.41
Nem az elmúlt 6 év alkotmánybíróságát és azoknak a döntését legitimizálták, hanem úgy gondolták, hogy ezzel a 4 új bíróval kiegyensúlyozottabb lesz az alkotmánybíróság működése.
erre is hivatkoztak, nem tudom melyik nyilatkozatból vetted azt, hogy az LMP ezzel a 4 bíró megválasztásával az elmúlt éveket legalizálta volna?
Jobb most a helyzet, mint 1 hónappal ezelőtt? Remélhetjük hogy igen! Akkor mi a gond?
Az idő majd eldönti, hogy jól döntött-e az LMP?
Mindenesetre a reakciók eléggé bunkók voltak szerintem!
Béla333
@papa.49: 19.44
Akkor maradj a magad szuttyogásánál!
Még hogy érvek? Ráadásul érdemi érvek? Tőled??!!
Hogy is gondolhattam ilyet?
Béla333
Kerék-Bárczy véleménye is mint belső, DK-s olt alelnök azért elég sokat elárul az összefogás hangadójáról:

"A 2014-es összefogás bebizonyította, hogy elégtelen a válság legyőzésére és a hídépítésre. Csakhogy ma lényegében ugyanazok a szereplők vannak porondon, mint akkoriban. Így két év múlva nagyjából azok a győzelmet kizáró alkuhelyzetek kerülnének előtérbe, mint egy ciklussal korábban, változatlan szimpátiákkal, ellenszenvekkel és ambíciókkal. Ez patthelyzet. A mai demokrata oldal támogatottsága a jelenlegi körülmények között lényegesen, tehát a választási győzelemhez szükséges mértékig nem növelhető. A törekvés, hogy ezen az oldalon legyőzzük egymást, legalább három, a hazára nézve végzetes hatással jár:

1. Nem hoz több választót.
2. Tovább mélyíti a szakadékot az együttműködésre kényszerülő felek közt.
3. Bebetonozza a szűk szavazótáborba az így küzdő feleket, és ezáltal éppen a parlamenti többséghez szükséges közép polgárait idegeníti el véglegesen. Minden vita, pozícióharc és szavazatrablás tehát tovább növeli a kettős bizalmi és hitelességi válságot, s így egyre távolabb visz bennünket a győzelemtől. Ma mégis javarészt ezzel foglalkoznak a baloldal pártjai és vezetőik."
168ora.hu/paradigmavaltast/

Azért ahhoz nagy ostobaság kell, hogy bárki is ezt a véleményt ellenségesnek tekintse.
Én örülnék a legjobban, ha megszerveznék végre magukat és a választók érdekeit képviselnék!
kamazuka
@Yoda69: Ez taktika !
Meg van dumálva rendesen.Most úgy tesznek mint akik fújnak egymásra,de egy év múlva puszipajtik lesznek!
Taktika!!!
papa.49
@Béla333: Idefigyelj te kis szerencsétlen hamarább kifog derülni az általad annyira pártfogolt személy hovatartozása mint hinnéd, ezt te is tudod akkor eltűnsz innen, kámforrá válsz, míg én a kezdetektől itt vagyok, és maradok is!!!
Szuttyogni meg te szoktál én nem!!!
Már kértelek, de megismétlem AKKOR SZÓLJÁL HOZZÁM HA ÉN KERESLEK TÉGED VILÁGOS!!!
Szókrakész
@Yoda69: Hiányosak az infóid!!!
De nem hibáztatlak.
Aki a 444, HVG, Propi csecsen szívja magába a politikát, az mind erre a szintre jut és ott is ragad.
Béla333
@papa.49: 20.36
Hogy ki és mióta hol van, az nem érdem, hanem állapot!
Megírtam már: írsz, ami rám vonatkozik a beírásodból, akkor arra reagálni fogok. Egyébként lesz@rom az ostobaságod! Ha keresnél sem érdekelne! Veled még szóba állni sem érdemes. Olyan ostoba vagy, mint általában a DK-s fanatikusok!
Ostoba fajankó vagy, semmi más! Maradj is magadnak! Az ilyenekkel nem is érdemes párbeszédet folytatni!
Meg sem értik mi is az!
papa.49
@Béla333: Fütyikém köszönöm kedves szavaidat, de megkérlek annak mond ezt el aki a legközelebb áll hozzád, bár kétlem hogy lenne ilyen ember))))))))
Téged a falra pisáltak, és a nap keltett ki, hát meglátszik rajtad!!!
quadrocopter
@Béla333: Mi van "Bénám" elfolyt a magzatvized?
Béla333
@papa.49: 20.48
Bunkó DK-s büfögés...
Béla333
@quadrocopter: 20.50
Rád is vonatkozik: Bunkó DK-s büfögés...
papa.49
@quadrocopter: Na most jól le vagyunk bunkózva mindketten, de tudod nem számít mit mond, hanem az számít kimondja))))))))))
Béla333
DK demokrácia: nem az számít, hogy valaki mit mond, hanem az, hogy ki mondja!
Jellemző a demokrácia felfogásukra!
quadrocopter
@papa.49: Ha még figyelmet érdemlő ember mondaná, de így...
papa.49
@quadrocopter: Hát ez az, ember ez még droidnak is kevés))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.