Továbbra sem tudni, hogy miért kerülhet másfélszer annyiba a kormány ajándéka a nyugdíjasoknak. Tállai András miniszterhelyettes viszont a kérdésre nem adott választ a Hír TV híradójának, azt viszont elmondta, hogy szerinte akár a tízezres ajándéktól többet is lehetne adni: – Nem tartom soknak, mert a magyar gazdaság teljesítménye lehetővé teszi, a költségvetési bevételek, hogy akár a tízezer forintot vagy a tizenötezer forintot tudja finanszírozni az állam. – Korábban azt mondták hogy azért nem a magyar posta kézbesíti, mert az drága. Ez a megoldás nem drága? – Már melyik? – Az, hogy 10 helyett 15 ezerbe kerül majd. – Nem arról szól, hogy ez drága. Hanem az, hogy ezt az emberek kapják, és az embereknek lesz ezzel több, jobb. Nem azt kell vizsgálni, hogy valami költséges vagy nem költséges, ha egyszer az állam tudja biztosítani, és a költségvetés, úgy, hogy ez nem okoz finanszírozási problémát. Akkor miért ne adhatná a kormány oda? – fogalmazott az NGM miniszterhelyettese.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Olyan sötét mint a bányásztrikó !
Persze nem egyedüli, sokan vannak, Kósa Rezsi Szilárd ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
"Nem arról szól, hogy ez drága. Hanem az, hogy ezt az emberek kapják, és az embereknek lesz ezzel több, jobb. Nem azt kell vizsgálni, hogy valami költséges vagy nem költséges, "
Érted Wazze! Lényegeben bevallotta, hogy az embereik kapják! Na jó lenyúlják!
Kósa Lali volt a Mr. 20%, most jobban teljesítenek már 50% a nevük!
Nagy Mária
A vízagy a menő kormányon belül.
Ez a tízezer pedig elmegy a kész átverés show-ban, adok is kapok is, mert egyik zsebből a másikba kerül a plusz 5 ezer, s harmincszoros áron juttatják el a postához képest.
nyanya001
Olyan sötét mint a bányásztrikó !
Persze nem egyedüli, sokan vannak, Kósa Rezsi Szilárd ...
Peller Anikó
@Horizont: Értette az, csak nem mondhatta, hogy az 50% a mienk, meg kell a kézbesítéshez is. Néhány hivattalanok még örül is a pluszpénznek és ha van neki buszbérlete akkor ki is tudja vinni a fecnit a tanyára, nem kell csak 100 darabot. Tulajdonképpen elmehetnének postásnak is.
nezelodo
Most megint bebizonyosodik a kormány annyira balfék, hogy amihez hozzáfog, az mindig egy csődtömeggé válik, annyira" alkalmas" nyikhajok vannak a csúcson. Ha mi az átkosban középvezetőként így szerveztünk volna, elhajtottak volna bennünket a halál f@-ra légféknek.
nemkati
@Peller Anikó: Pedig éppenhogy nem értette. Nem bírta fölfogni a töppedt agyával a kérdést, de csak fényezte a kormányát. És ijesztő, hogy ez a sötét ember a NAV első embere! Én sikítottam, amikor meghallottam a szövegét.
Peller Anikó
@nemkati: gondolod, hogy ennyire hülye? Végülis lehet igazad, azt hiszem egyik verzió sem túl fényes. Ha a birkózóra gondolok, khmm.
nemkati
@Horizont: Ezt a videót minden tévében rendszeresen le kellene játszani. Hogy ébresztő, emberek, ilyenek kezében van az országunk!!!
Nessy
Tehát, ha jól értem minden nyugdíjas kap 10000 forintér utalványt, + 5000 forintot, amit "szállítási költségként" valakik zsebre tesznek!
Eszembe jutott Márkus László, amikor szétszedi a fotelt, hogy mi került benne annyiba. Nos, nekem is ez lenne a kérdésem. Miért olcsóbb az 5000, mint a 470 forint? Logikus magyarázat??
nemkati
@Peller Anikó: Igen, igen, ez ennyire hülye!!!
nemkati
@Nessy: Egyszer majd valaki csak elmagyarázza. Mindenestre a 10000 forint után kell fizetni mindenféle adót, tehót, áfát, tufát, stb. ( a 10000 a nettó) És ami marad, azt kapja a közalkalmazott és a kísérő TEK-ese vagy ki a franc. De azt ők már bruttóban kapják, úgyhogy atok még adóznak utána. Szóval jó lenne, ha valaki nagyokos elmagyarázná, hogy mi mibe kerül, ne egy ilyen szánalmas alak, aki kettőig se tud számolni.
nemkati
@Horizont: Szerinted még egy értelmes, képzett, iskolázott 0rbánhívő sem látja, hogy ez a Tállai síkhülye?
lampa laz
Sötét mint az alagút.
És erre a zsíros agyra bízták a NAV-ot, aki azt sem tudja, h a bevételek után adókat is szoktunk fizetni, mi a kisemberek. Igaz, honnan is tudnák, hiszen a tolvajokat ez nem érinti.
nemkati
@Horizont: Nagyon pontosan leírtad. Nincs kiút. :(
quadrocopter
Igazi rezsimnyalogány ez a nanoagyu, NAV vezérnek pont megfelel.
F_Viktor
@Horizont: @nemkati: Szerintem ez a Takony (is) megértette a kérdést, csak bajban volt a válasszal, mert ezek csak a gazdaállatot merik mantrázni, vagy azt mondják, ami a gazdaállatnak megfelel.
Viszont egy nem előre betanult kérdés-feleltre már rizikós lehet a válasz, ezért inkább mellébeszélnek, eljátszák a hülyét, vagy megfutamodnak.
nemkati
@F_Viktor: Ennek a Tállainak nem kell eljátszani. :)
Fradigege
Azért kerül annyiba, amennyibe, mert: Csak!
papa.49
@Peller Anikó: Igen ennyire hülye a hájastálas elvtárs, tudod a pálinka rossz hatással van az agysejtekre, ez egyébként már látható a hazugovicson is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.