A kormánypárti Magyar Idők a szervezethez közelálló forrásból úgy értesült, hogy a Sándor Mária nevével fémjelzett Magyarországért Mozgalom politikai ambíciókat dédelget.

A lap szerint komolyan foglalkoznak azzal a gondolattal, hogy civil és a „demokratikus ellenzéktől” érkező támogatással próbáljanak képviselőket küldeni az Országgyűlésbe.

Megkeresték a fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Máriát is, aki úgy nyilatkozott: kormányváltást szeretne, amit az ellenzéki pártok összefogásával tudna elképzelni, de a demokratikus pártokkal a Jobbik kézfogását nem látja lehetségesnek.

A mozgalom politikai szerepvállalásáról azt mondta:

A választási kampányban a saját utunkat szeretnénk járni. Nagyon sok szakterület képviselői csatlakoztak hozzánk, erre szeretnénk koncentrálni, és a civilek összefogásával akarunk foglalkozni.

(címlapkép: Népszava)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mária Sebestyén Péterné · Zeneművézseti szakiskola /Konzervatórium/

Ének-zene tanárként a fülével nem lehet probléma, viszont a szeme már nem az igazi.
Aki valóban úgy gondolja, hogy ez csak uszítás, az komoly gondokkal küzdhet a hétköznapokon.
Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek, és az Önhöz hasonlóknak. Akkor még lenne remény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Nem tehetek róla, de engem már a beszéde is irritál...Nem "szófosós" politikusok kellenének, abból van már éppen elég.
magyarbakancs
Nem tudom nem szeretném a hölgyet megsérteni de nem való politikusnak.
Valami hév és erősebb karizma kellene,hogy felfigyeljenek rá.
Szoktam hallgatni a felszólalásait amit közvetít a Tv, de igen harmat gyenge.
Aki Én
Mária Sebestyén Péterné · Zeneművézseti szakiskola /Konzervatórium/

Ének-zene tanárként a fülével nem lehet probléma, viszont a szeme már nem az igazi.
Aki valóban úgy gondolja, hogy ez csak uszítás, az komoly gondokkal küzdhet a hétköznapokon.
Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek, és az Önhöz hasonlóknak. Akkor még lenne remény.
wagabund
..."A Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában végzett 1991-ben. Ezt követően elvégezte a Győri Hittudományi Főiskolát,[9] és bevonult a Szent Orsolya-rendbe apácának.[8]"...

..."2016. januártól közmunkásként dolgozik egy közelebbről meg nem nevezett egészségügyi intézménynél.[11]"...
(wikipédia)

biztos, hogy jó döntés a parlament?
Köb Jani
Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság elnöke,

Ö volt az, aki elsőként vállalta az egzisztenciális kockázatot azért, hogy érdemi lépéseket tegyen a katasztrofális helyzetben lévő magyar egészségügyért.[1] A Forbes magazin 2016. áprilisban a közéletben legbefolyásosabb nők kategóriájában a 10. helyre sorolta,[2] míg az Observer Médiafigyelő listáján, amely a médiaszereplés és -befolyás alapján állítja fel a rangsorát, a közélet női szereplői között az 5. helyre sorolta.[3] A Publicus Intézet 2016. áprilisban végzett felmérése szerint a hitelességi indexe a legmagasabb volt az országban.[4]

A közéletre gyakorolt hatása ellenére, mivel úgy érezte, hogy egy év alatt az egészségügyben semmi nem változott, 2016. áprilisban bejelentette, hogy elfáradt, nem küzd tovább. „Nem tartozom azok közé, akik nem tudnak visszalépni és nem tudják elismerni – megbuktam. Szégyellem, hogy egy olyan országban kell élnem, ahol az ország vezetése mindent fontosabbnak tart, mint maga az ember! Ezt a csatát bebuktam. Egy év telt el. Feladom!”[5] Háttérbe húzódását nem tartja véglegesnek, ha értelmét látja a további harcnak, akkor folytatja eddigi tevékenységét. Ez a döntése nagymértékben attól függ, hogy a 2016. április 15-re meghirdetett pedagógusdemonstráció idején az orvosok, az ápolók, az EDDSZ és a MESZK tagjai fekete ruhát húznak-e, és úgy mennek be az egészségügyi intézményekbe, megmutatva, hogy ez a rendszer nem működik.[6] A megmozdulásokat látva úgy döntött, folytatja közéleti ténykedését.[7] Nos ezért a tingli tanglizásáért nem hiteles, de politikusnak
jó lesz mert hazudozni elismerten tud!
human
Volt már egy S. Máriánk aki szintén be akart jutni. Sajnos nem sikerült neki, pedig tökösebb volt az összes mszp-snél. Közel 600 ezer aláírást sikerült gyűjtenie, hogy a képviselők csak számla ellenében kapjanak költségtérítést. Az más kérdés, hogy a fidesz és az mszp összefogtak és elkaszálták a népszavazást. Seres Mária azt hiszem még polgármester egy kis településen.
volvós
FB hsz...
Mária Sebestyén Péterné

Nincs igazad, te csak maradj az oboa szakon...:-)))
Egyébként + " a .u..a a..á. !
Bringás
Egy önuralommal, kultúráltsággal és főleg illemmel hadilábon álló hivatásos zendülő.
Gyakorlatilag egy nagy nulla!
elnyomott
@Bringás: Igen, minden bizonnyal zendülő. De mi ellen is? Ha erre őszintén tudsz válaszolni, nekem már nincs is mit írnom. Ha nem tudsz őszintén válaszolni, akkor nem is érdemelsz választ.
Amit eddig tett, annak alapján nem hogy nem nulla, de példakép lehet az országban. Gyakorlatilag is és elméletileg is.
prime777
@Köb Jani: " Nos ezért a tingli tanglizásáért nem hiteles, de politikusnak
jó lesz mert hazudozni elismerten tud! "
Oszt mi lenne neked a hiteles úgy mégis?
Pont az ilyen emberek miatt tart az ország ott ahol.
Szokták mondani ,egy fecske nem csinál nyarat.
Ő sem tette ezt.
Egyedül volt ,le se szarták.
Az ellenzéket a fidesz "megvette" ,mert azok közül sem állt senki sem mellé.
Mindenki fél ebben az országban - félti az egzisztenciáját ,azt a havi 80-100 ezres keresetét.
Gyáva nép vagyunk ki kell mondani.
Bár a fidesz nem kispályás mint a langyos szocik voltak ,és nem szarozik ha ki kell valakit csinálni.
Szóval elhiszem,hogy tart mindenki tőlük.
Az emberek ma a megvetést ,a gyűlöletet ,a gazemberséget kajálják.
Szeretnek nyalni ,ahol a pénz van ott az anyjukat is eladnák.
Szerinted mi lenne ha a fidesz lett volna ellenzékben?
Sándor Mária mellé álltak volna, és tolták volna vele együtt a tüntetéseket a komcsi bolsi szoci kormány ellen.
Hihetetlen pusztítás és rombolást végeztek volna a városban,ami aztán el lett volna adva hazafias kötelességnek.:D
ÚrIsten ez az ország mivé lett.
A magyar népért nem érdemes senkinek sem "feláldoznia" az életét - Sándor Mária gondolom realizálta ezt ,mert úgy sem áll mellé senki a gyáva nép közül.
Egyébként mint előadó sajnos harmat gyenge. :/
Ez is neki a baja.
perfekt
A parlament az igen.Dolgozni büdös! Nem egy komment szólt a rinyamariról--kitúrta magának a lehetőséget-mint Halimbán a malacok,a Bauxitot!
justhpeter
@Bringás: Te miért nem lázadsz ? Valószínű, hogy elégedett vagy azzal a rendszerrel, ami csak azért nem lopja ki a szemedet, hogy láthasd, milyen jól csinálja a disznóságait.
Nyilván kedvedre való volt, hogy hárommillió embernek ellopták a nyugdíjra való megtakarításait, hogy rokkantak ezreit nulláztak le és döntöttek nyomorba, mert sokallták a néha még 90-100 ezret is elérő rokkant nyugdíjakat. Gondolom az is a kedvedre van, hogy százezrek mentek külföldre dolgozni, mert nem tudtak itthon megélni és a közmunkáskodásra nem igen volt kedvük, talán azért, mert nem jót tesz az egészségnek primitív polgármesterek seggét nyalni a munkáért. Ebből adódóan az ellen sem lesz kifogásod, ha a 15%-kal felemelt minimálbért követően a kereskedelem is elvégzi azt a burkolt áremelését, amit egy nyugdíjas az 1,6% nyugdíjából már szemmel sem tud majd követni. Ünnepeld hát a rendszert, ha nem zavar, nem tartok veled.
Bringás
@justhpeter: Elégedett vagyok! Lázadjon aki nem az!
Bringás
@elnyomott: Mi ellen zendül? Orbán kormánya ellen! Nem lehet ennek racionális oka, hiszen előtte sem volt fényes az egészségügy, de vannak akik pénzelik, tüzelik, biztatják, lázítják. Nekem hiteltelen az egész nő!
elnyomott
@Bringás: jól mondod, eddig sem volt fényes az egészségügy, de mára katasztrofális. Igen, tüzelhetik Sándor Máriát mindazok az emberek, akik az rossz ellátás miatt haltak meg, vagy lettek maradandóan nyomorékok. Tüzelik azoknak az embereknek a sorsa, akik még fenntartják az egészségügyet.
Az előző kormány menesztve lett, mert nem javítottak semmit. Ezek meg rontanak - akkor mi a teendő???
Te fenntartani akarod a rombolást, a pusztítást? Mert amíg ezek építenek, addig belepusztul minden, ember, természet, nemzeti kincsek. Gondolom, neked ez megéri, mert azt tekinted nullának, akit ez felháborít és főként aki tesz ellene.
prime777
@Bringás: Neked mindenki hiteltelen aki a fidesz ellen szót mer emelni.
Eriksson
Sándor Markának igaza van. Könnyebb emelvényeken és a parlamentben szónokolni, mint csecsemőket ápolni. S főleg kifizetődőbb.
picike1
@Eriksson: na de ne fájjon ez őrá se szavaznék én ok van csak a szája van tudományok semmi se
Bringás
@prime777: @elnyomott: Mitől lennének hitelesek? Attól, hogy hangosak?
Nincs tömegbázisuk, ez egy kisebbség amelyik lázad!
Majd ha ezt a libát ötvenezrek kisérik a tüntetetésen ismét beszélünk! Addig ez csak hazudozás!
Bringás
Hát én nem sunáznám! Az arcán a lelke!
sziha
Szeretem latni, ahogy a biciklis minden ilyen fontos temanal tepi azt a budos pofajat, de a korrupcios, stb cikkeknel meg a szinet sem latni. Tipikus zsideSSes hozzaallas.
elnyomott
@Bringás: - te vagy a hazug, hogy letagadnád a bajokat! Meglehet, érdeked mindezt fenntartani, de akkor nagy szemét vagy!
Bringás
@elnyomott: @sziha: olyan primitív patkányok vagytok, hogy nem érdemeltek nagybetűt!.
papa.49
Nem való a politikába, nincs igazi ,,gyújtó hatása,, anélkül meg semmit nem ér, bár tisztelem a kiállásáért de ő is csak egy a sok közül, aki látja a hibákat!!!
Nessy
Ha valaki elmondja nyiltan a hibákat, az "uszító", libsibolsi, bérenc etc.
Aztán amikor véletlenül bekerül egy kórházba, amikor hónapok után kap időpontot, akkor úgy érzi, vele igazságtalanság történt! Valóban Sándor Mária nem eléggé jellem hibás politikusnak.
Veleda
Egy dologban nem látom eredményét Mária harcának. Azt, hogy az egészségügyben nem egyforma célért kűzdenek, és nincs összefogás. A doktor urak magasról leszarják az egyszerű ápolónők megalázóan alacsony fizetését--túlóráikat. Az igazgató főorvos magasról leszarja, hogy milyen állapotok vannak a kórházban és így tovább.
A dokik között is megvannak akik milliókat keresnek havonta és vannak nagyon szerény keresetű dokik is, akik ráadásul még hálapénzt sem kapnak.( aneszteziológus, tüdőgyógyász, gyerekorvos)
Addig amíg nem egységes a követelésük, nincs összefogásuk, nincs tömeg bázisuk...addig szavuk sincs.
prime777
@Bringás: "olyan primitív patkányok vagytok, hogy nem érdemeltek nagybetűt!.
Loooooooooooooool.
Desischado
Én becsülöm Mária erőfeszítéseit, de élovasnak kevés. Bár elindította a lavinát, de sajnos, nem tudja elérni, ebben a birka országban, hogy százezrek álljanak mellé, az egészségügy gondjai miatt. Ettől függetlenül én nem bánom, ha bejut a Parlamentbe, legalább lesznek ott végre olyanok is, akik valóban javulást akarnak!
sziha
@Bringás: tudod, az a legszebb, hogy egy tizeves gyerek talalobb dolgokat otol ki, mint te.
Bar mar megfogadtam parszor, hogy nem szolok hozzad, mert meg az ulo banyaszbeka segget sem latja a szellemi szinvonalad, de egyszeruen nem tudom megunni a vergodesed. Orommel tolt el, ahogy vervoros fejjel, habzo nyallal vered bele a billentyuzetedbe a lipsizesed.
Apropo... Csak hogy a kosalala es a te parhuzamodat ismet elohozzam: nem szoltak meg fentrol, hogy lipsizni mar nem divat?
Bringás
@sziha: Libsi patkányokat eltaposni fogjuk, nem vitázni velük!
sziha
@Bringás: te nem is tudsz vitazni... Ahhoz kene nemi esz is... Szovegertesrol es valaszadasrol mar nem is beszelve...
Bringás
@sziha: Cincogás nem érdekel! Eszed nincs, libsi tempó van! Takonnyal nem törődök!
sziha
@Bringás: de nagyon ugy nez ki, hogy torodsz... Vagy miert habzik mar kora reggel a szad?
picike1
@Bringás: soha nem hagyta és hagya a magyar eltaposni magát csak másokat lehet taposni te drága !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.