Súlyos, valamennyiünket érintő kérdést feszegetett a parlamentben az ország legjobb orgánumú férfiembere, a KDNP sztárja, Harrach Péter. Az internetes kommentekről szólt. Címszavakban. Alpári stílus! A másik ember gyűlölete töményen. Ennek a kezelésére valamit tenni kell! De érdemes meg is hallgatni, mert a FULL HARRACH EXPERIENCE-t az írott szó nem tudja visszaadni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nekünk meg belöled, vén bégetö csuhás !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Hallott ez már valaha egy bajer vagy egy dojcstompi szösszenetet? Vagy abból indult ki?
RonaGyuri
@volvós: helyettem is szóltál!
Kezdik kimutatni a foguk fehérjét, már minden már lepattogzott, Kövér köteles Laca már attól is hisztirohamot kapott, hogy kérdezni merészelték!
elnyomott
Ha elege van az ocsmányságokból, akkor kezdje a nagytakarítást a Parlamentben!
Azóta van ilyen éles gyűlölet ember és ember között, amióta szítva vannak az indulatok a nagy szabadságharcos által. Aki a saját népe ellen vívja a harcát!
Veleda
Nem tudja a Harrach, miért haragszik a sok kommentelő. Egyszerű a képlet: miattatok.!
lampa laz
Ha nem lenne olyan zavaros, iszapos, üledékes az agyvíz a fejedbe, tán meg is értenéd, de ez a rémes katyvasz nem engedi..., de nyugi, abban a szép nagy házban sokan szenvedtek ettől a rettenetes kórtól. A gazdaállat folyamatosan fenntartja köztetek ezt az állapotot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.