Orbán Viktor a brüsszeli EU-csúcs után tartott ma sajtótájékoztatót. Előtte a sajtófőnöke, Havasi Bertalan kiküldte a teremből a már megszűnt Népszabadság újságíróját, Halmai Katalint, aki a lap megszűnése óta egy blogon ír, de még van élő sajtóakkreditációja. A Klub Rádió számon kérte rajta, de Havasi annyira arrogánsan válaszolt, hogy Orbán szólt rá, hogy illik megválaszolni a kérdéseket. Az viszont csak most derült ki, hogy Orbán még lesorosbérencezte Halmait, miután kiküldték a teremből. Amikor Sorosról kérdezték, azt mondta, "Általában jó ízlésű ember nem szeret beszélni olyanokról, akik nincsenek jelen. Különösen, ha már az őket képviselő újságíró sincs jelen. " Majd nevetett egy jóízűt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Csak ismételni tudom magam:

Neveletlenség?
Ostobaság?
Nem. Bunkóság.
Az intelligencia soha nem hátrány.
Ez a g..i nem érdemel mást, csak annyit, hogy a magyarok a jelenlétében egy jó nagyot turházzanak és hátat fordítsanak neki. (bocs)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Ez beszél "sorosbérencről" ? De persze a pénze jól jött az egész brancsnak? Ha Soros tudta volna kiknek ad ösztöndíjat, biztos nem ezek ülnének a nyakunkon.
nevemnick
Csak ismételni tudom magam:

Neveletlenség?
Ostobaság?
Nem. Bunkóság.
Az intelligencia soha nem hátrány.
Ez a g..i nem érdemel mást, csak annyit, hogy a magyarok a jelenlétében egy jó nagyot turházzanak és hátat fordítsanak neki. (bocs)
karma1
Vezetoszarat a faszagyereknek karacsonyra! Mar nagyon megerett ra!
bakegya
Több portál is lehozta már ,a sajtó munkatársak észnél voltak és lesz ennek még vízhangja,de legyen is.-és ez a két díszvirág képviselteti magát a magyar nép nevében,ott ahol emberi sorsokról dönthetnek!-BOTRÁNYOS
nemkati
Simicskának nincs mire büszkének lenni, óriási szerepe van az ország kifosztásában, és ennek az alávaló fidesz-bandának a hatalomra juttatásában. De az vitathatatlan, hogy tökéletesen beletrafált, amikor a legundorítóbb embernek nevén nevezte az igazi valóját: g..i!
human
És ez nevezteti magát fasza gyereknek? Ez, aki egy nőt is csak a háta mögött mer minősítgetni?
Ez egy gyáva, sunyi tróger és akkor még finoman fogalmaztam.
nemkati
@human: Hát ez az, a háta mögött rányomta az agymenését, mert mindenkiben sorosbérencet lát vagy láttat, aki nem nyalja azt a dagadt se@@ét, de szemtől szemben nyálas volt Halmai Katalinnal. Undorító kétszínű alak! Remélem, Halmai Katalin már nem azt mondja az 0rbánnal való négyszemközti beszélgetésről, mint eddig.

kolozsvaros.com/2016/12/16/szereptevesztett-gatlastalan-rettego-senkihaziak/
nemkati
gepnarancs.hu/2016/12/az-ellenzek-elfoglalta-a-lengyel-parlamentet-tomegtuntetes-robbant-ki-az-epulet-elott/

Ezt a hírt a propi nem engedi beküldeni. Hogyaszongya: "Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás"
magyarbakancs
Zsúr-pubis paraszt viselkedés nem?
Szerintem a putri soron veselkednek így nem?
Béla333
Mondta ezt a sorosbérenc miniszterelnök. Aki Soros pénzén tanult annak idején!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.