Mintegy 150 millió forintos támogatást nyújt az olaszországi Tolentino október 30-i földrengés során megrongálódott egyik katolikus templomának újjáépítéséhez Magyarország. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője azt MTI-nek elmondta: Andrea Carradori, a Jézus Szent Szíve Testvérület perjele levélben fordult Orbán Viktorhoz azt követően, hogy a 2016. október 30-i földrengésben súlyosan megrongálódott a Szent Szív és Nursiai Szent Benedek-templom. A perjel a miniszterelnök személyes segítségét kérte az újjáépítéshez, hivatkozva arra:csodálattal tekintenek Orbán Viktornak a nemzete keresztény gyökerei megmentését célzó tevékenységére. A miniszterelnök azt írta a perjelnek: Európa jövőjét egyedül az szolgálhatja, ha visszatalál keresztény gyökereihez, amelyek ma is a legfontosabb közösségteremtő erőt jelentik egy település és egy ország számára. Ehhez pedig arra van szükség, hogy azzal a természetességgel állítsuk helyre Isten házát egy földrengés után, mint ahogy ezt saját...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A "keresztény gyökerekből" a gyökerek stimmel! Ennek a "státusz kereszténységnek" nem sok köze van Jézus tanításaihoz!
Ha a perjel úr úgy csodálja grátisz odaadjuk.
nevemnick
Tényleg erősödik (erőlködik) Magyarország, mármint a qurmány. Külföldi focicsapatok, ukrán nyugdíjasok, ÖRO és egyéb, a qurmányhoz hű erők, most meg olaszországi templom újjáépítés támogatása. Mind nagyon szép, csak Magyarország 8,5 milliós népessége megy gajdecbe.
B+ vezír!
namihami
És ennek a marhának minden csuhás, bármely országban egy szívhez szóló levéllel ki tudja nyittatni a bukszánkat.
Csak a magyar nyomorgóknak nem jön ez össze sehogyse. Biztos nem elég szép a kézírásuk vagy rossz a helyesírásuk. Mást elképzelni se tudok.
kiscsillag66
A földrengés az még rendben van. De a többi???
elnyomott
Százötven milla forint??? Miért nem euró! Ha már adakozik, legyen nagyvonalú!
Eladott Ország
Gondolom, Matolcsyval találtak néhány piros pöttyöt egymás seggén. Mindeközben itt van egy morálisan és gazdaságilag is lepusztult ország, aminek a korrupció az államformája, rántotthús az alakja, de közben sok embernek krumplis tészta a napi betevője és luxusnak számít, ha be tud fűteni legalább egy szobában. Én nem tudom, mindez hogyan áll össze a hívek fejében, de nekem egy dolog jut eszembe: beszarás ez az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.