Egyre több járőr jelentkezik komoly panaszokkal a kelebiai határrendészeten – írja az Origo. A rendőröknél gyomor-és bélrendszeri problémák léptek fel, ezek oka egyelőre ismeretlen.

Eddig senki sem került kórházba, az ORFK azonban a lap kérdésére nem árult el további részleteket.

Egymás után betegednek le a rendőrök a magyar határon

Ez mindenesetre nem az első eset, hogy csoportosan jelentkezik betegség a Kelebián szolgáló rendőröknél: korábban többen fordultak orvoshoz influenzás panaszokkal, aminek okaként a vékony ruházat és az élelmezés is felmerült.

Novemberben emellett 33 főnél mutattak ki calicivírust, ami hányásos-hasmenéses tüneteket okozott az érintetteknél.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Segítek megoldani a problémát! Picifiam hozott haza szendvicset. Azt mondta a kutyának hozta... mert olyan rossz! Na mondom az én belem mindent bevesz...! Megettem... két napig a budi volt a napi elfoglaltságom!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Őfenesége tanult a nagy elődöktől! Ismert a papír-bakancs történet. Ami nem papír, de valóban ócskaság volt, amit az udvari szállítók a nagyobb nyereség kedvéért küldtek. Az ő csókosai sem maradnak el a régiektől! =))
lópicigáspár
Segítek megoldani a problémát! Picifiam hozott haza szendvicset. Azt mondta a kutyának hozta... mert olyan rossz! Na mondom az én belem mindent bevesz...! Megettem... két napig a budi volt a napi elfoglaltságom!!!
Csizmás Kond
...est úgy kell érteni hogy sorba-állnak érte ?
nyanya001
@lópicigáspár: Máskor fogadd el a fiad véleményét :)
A kutyáidra is vigyázzál !
Szókrakész
"Egymás után betegednek le a rendőrök a magyar határon"

Nem kéne annyit laborból szökött vírussal kemtrélezni.
Zeta
Pedig a körülmények jók, a kormány emberei szerint.
papa.49
@Zeta: Egyetlen napra 1 24 órára mennének ki a kormány tagok élőkön a két értelmessel, a fosőrrel, meg a hazugoviccsal utána mondanának bármit!!!
Nessy
Szerintem a migráncsok vírusokat juttatnak át a kerítésen a járőröknek!
De az is lehet, hogy baj van a kajával, meg az elhelyezéssel.
Azért, mert egy politikus azt mondja, hogy minden csodás, az nem biztos, hogy igaz is!
Eladott Ország
Nem a TEK-es kosztot kapják?
Akkor jobb lesz, ha megvédjük saját magunkat, mert a
TEK-vezér Rambósat játszik Orbán Viktorral és
pont nem érnek rá határrendészeti feladatot ellátni.
wagabund
wc előtt-után kézmosás, nem ártana vastagabb klotyópapír, ügyelni a mosogatásra, megnézni miből, és milyen teát kapnak. létezik pumpás fertőtlenítő szer, ami a zsebben kulturáltan elfér.
Ha sokatt áll fázós, jéghideg lábbal, annak is beláthatatlanok a következményei. sajnos nem nehéz felfázni, ami mendenre kihathat.

...és még csak most jön a java( a télnek is, meg a migráncsnak is)...
papa.49
@wagabund: Itt leginkább a GONDOSKODÁS HIÁNYZIK AZ EMBEREKRŐL, szerintem legalábbis... Régen mikor sorkatona voltam elképzelhetetlen lett volna az ilyen körülmények, pedig megjártam a Mátrát is 1970 januárban ,,sítáborban,, a jakumókkal mint rádióműszerész... 30-40 centi hó volt de a konyha sátorban mindig volt meleg tea, meleg víz a kézmosáshoz, ja és nem tartott hónapokig, mondjuk nekem még ott volt a bodegás Csepel is a kis sárga olajkályhával, ami úgy betudta fűteni a szerviz kocsit, hogy akár gatyában is lehettél...
lópicigáspár
@wagabund: Moshat az ember hipóval is kezet orrfúvás után is, ha a kaja romlott amit eléd tesznek! :(
verőce21
@lópicigáspár: (14:18) Még jó, hogy megmentetted ettől a "kórtól" a kutyát! :)
Mézike
@lópicigáspár: Édesem ha annyi eszed volt hogy azt az űrkaját megedd!
Én csak tátottam a számat hogy mi van benne. A saláta levelet azért felismertem. :-)
Mézike
@verőce21: Igaza van lópicinek. Tényleg valami förtelmes kaját kapnak. napok is eltelhetnek főtt étel nélkül. Száraz tápon a kutya se él meg.
verőce21
@Mézike: Nem kételkedtem én az igazában! Igazi hős, aki mohón megmentette a kutyáját. :)
A főtt étel tényleg nagyon fontos.
Mézike
@verőce21: A fene! Pedig most veszekedni akartam...
ila51
@lópicigáspár: Egyszer én is jártam úgy , hogy Debrecenből jövet haza busszal , vettem a büfében egy fasírtot , kint pedig egy fél kiló mosatlan cseresznyét. Hogy melyik segített be melyiknek nem tudom , de a pályán meg kellett állni egy töltő állomásnál...
Mézike
@verőce21: Hát nem vagyok a topon... De kösz hogy megkérdezted.
wagabund
@papa.49: 16.46..erre nem illik emlékezni...a régi szép idők..emléxel, amikor bevezették a meleg reggelit? olyan hidegek voltak, hogy állandóan tartalmas húsos ételt kellett reggelire főzni(a konyhások legnagyobb örömére)
korell
Alapvető higiénia hiánya lehet az ok? No mrg a "csúnya" más kultúrájú migráncsok se hoznak magukkal mobilvécét.
karma1
@Mirabilis: Sztem vagy korhaz nincs arrafele, vagy orvos - vagy egyik sem... Hiaba tartanak be ok a hygienia alapszabalyait, a viznelkuli kezfertotlenito-szerre is penzt kell kiadni,...
Ezek a rendorok, hatarvadaszok mar fordultak a kormanyhoz segitsefert a rendkivul rossz ellatas miatt, a megfelelo ruhazat hianya miatt...Akkor is suket fulekre talalt a keres... Most minek kell ahhoz kovetkeznie, hogy odafigyeljenek rajuk?
karma1
@Mirabilis: A Zsaruellato civil szervezet kuld nekik ruhat, elelmiszert. En penzt kuldtem nekik, mert innen azt a legcelszerubb. Nem sokat, de ilyenkor minden filler jol jon. Kerdes, hogy vajon eljut-e ez a megfelelo helyre, azokhoz a szerencsetlen rendorokhoz, akik csaladot hatrahagyva, esetleg megfenyegetve azzal, hogyha ezt a munkat nem vallaljak, akkor kesobb kozmunka sem lesz nekik, szoval, mindenkeppen kiszolgaltatott helyzetben vannak...
Es igen, a fo kerdes, hogy honnan??? Van-e hivatalos konyhajuk, vagy helyi civilek tamogatjak-e oket, es akkor nem mindig egy ellenorzott konyharol esznek,... Szoval ez sehogy sem all ossze, plane, ha azt nezzuk, hogy milyen pokhendi nyilatkozatok hangzanak el odafont a nagy szaguldasrol, kimagaslo eredmenyekrol, meg kulonben is hasitunk...
papa.49
@wagabund: Ja, valahogy akkor az embernek, még ha csak sorkatonának is volt értéke, most meg látható még annak a szervezetnek sincs értéke a hatalom számára akinek meg kellene őket védeni...
Eladott Ország
@lópicigáspár: nem a migránsoktól visszamaradt elemózsiát adják oda , hogy ne menjen pocsékba?
Ludmilla
jobban oda kellene figyelni az ország védelmezőire.Gyalázat,hogy az elmebeteg irodájára milliárdok mennek,katonáink meg nem kapnak megfelelő élelmet,meleg ruhát,nem vérlázító ez!?
Nagyon remélem,Juhász Gyula szavaival élve:"Mi lesz,ha egyszer szikrát vet a szalma,ha fellángol e táj,e néma,lomha?Ha megutálva száz here pimaszt már,vihart aratva zendül a magyar nyár?!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.