Játszótéri pletykának minősítette korábban több lapnak is Lukács Csaba, a legnagyobb hazai televíziós sales house, az Atmedia ügyvezetője azokat a híreszteléseket, hogy a társaság Habony Árpád érdekeltségi körébe kerülhetett.

Tovább nőhet Habony játszótereHabony Árpád miniszterelnöki tanácsadó (Fotó: Szigetváry Zsolt /MTI)

A cég 2016 utolsó napjaiban azonban két hírt is közzétett, amelyek arra utalhatnak, hogy már nem csak a mászóka mellett suttognak a fideszes kommunikációs guru szerepéről – írja a Figyelő. A tulajdonosváltást és egy új piacra történő belépést bejelentő közleményeket úgy is lehet értelmezni, hogy jelenleg a társaság, annak legnagyobb ügyfele, valamint legújabb stratégiai partnere egyaránt Habonyhoz köz el álló vállalkozók kezében van – írja a gazdasági lap.

Emlékeztetnek: az Atmedia ahhoz a Tombor Andráshoz került, akinek bár rengeteg érdekeltsége van, az elmúlt időszakban mégis úgy emlegették a hazai sajtóban, mint Habony Árpád hitelezőjét, miután a kommunikációs guru NAV-vizsgálata során kiderült: 20 millió forintot adott neki kölcsön a vállalkozó. Hasonló szerepben tűnt fel Andy Vajna is, aki a TV2 csoport tulajdonosaként az Atmedia legfontosabb tévés ügyfele.

Ha ez nem lenne elég, a vállalat új stratégiai partnere – amellyel közösen a kereskedőház hamarosan megindul a rádiós piacon – szintén köthető közvetve Habonyhoz. A partner cég ugyanis Krskó Tibor tulajdonában van, aki Csetényi Csaba állandó üzlettársa. Csetényit az elmúlt időszakban szinte mindig „Rogán szomszédjaként” emlegették a magyar sajtóban, a 24.hu értesülései szerint azonban az üzletember miniszteri nexusa némileg túlmisztifikált, ő is inkább Habonnyal ápol szorosabb kapcsolatot.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Egy börtön cellában eltudnám képzelni ezt a bazári majmot,játszadozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
ami a nagy büdös semmire épül az végül csúfos véget ér...
justhpeter
@telegdilaci: @verőce21: Így legyen !
verőce21
...akkor majd kiderül, hogy ennyire volt valós alap a semmiből odaálmodott "pénz". @justhpeter:
Gyuri Géderről
Nem véletlenül építtetett a fidesz kormány magán kézbe üzemeltetett luxus sittet. Itt majd eljátszadoznak egymással.
Desischado
Remélem a sitten is eljátszogat majd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél