Mert a végén, egy valós választási szövetség mentén még tényleg sikerülne Orbán megbuktatása. Márpedig az iszonyú kínos lenne. Nem csak a sokak szerint vélelmezett, és az akkori ellenzék némely tagjával esetleg megkötött hatalmi háttéralkuk „lebukása” miatt. Hanem azért is, mert akkor muszáj lenne valami mást is felmutatni, mint a közösségi csatornákon bemutatott szájkaratét. Azért, az ország érdekeit nézve, lehet, hogy jó lenne egy valós ellenzéki erő bemutatkozása. A szájtépés ugyanis lehet nagyon jó feszültségcsökkentő, de a választásokat az urnáknál és nem egy internetes fórumon kellene tudni megnyerni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Fidesz meg elindít 17 kamu pártot. Az LMP-t megzsarolja pár 10 ezer szavazattal, hogy parlamenti párt lehessen megint. Voálá... Máris kész a következő 2/3 ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Kis köcsög párt, nem tudom, hogy mi a francnak keveri a fekáliát. Az itteni ,,helytartójuk" is többet ártott a lakhelyének, minthogy segített volna rajtunk.
Egyedül húzzatok a 3.14csába.
csa-csa
lehetne egy párt neve is akár. találó is lenne
GeoCravker
@csa-csa: :-)
Hová is vezetne a kapkodás?
csa-csa
@GeoCravker: igaz! "lassan járj..." és sütögesd azt a bizonyos pecsenyét...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.