Egy pilisszentléleki pedagógus gazdasági ügyintézőként dolgozó felesége licitált egy négymilliárdos állami ingatlanra Budapest egyik legfrekventáltabb helyén – számolt be az RTL Híradója.

A licithez majdnem 700 millió forintos biztosítékot is le kellett tenniük. A HírTv Célpont című műsorának stábja megtalálta a pedagógust, de nem akarta elárulni, honnan volt ennyi pénzük. A licitet végül egy budapesti játékbolt tulajdonosa nyerte meg.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@Yoda69: Pont ez jutott eszembe. Valódi jogállamban a pályázat benyújtásának a pillanatában ott lennének az adóhivatal ellenőrei, és diszkréten kérnék az elmúlt tíz évre visszamenőlegesen az adóbevallásokat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na ugye, hogy igaz, a pedagógusok, meg az eü dolgozók jobban keresnek, és emelkedett a szakmunkás bér is! Mégsem volt hiába az a sok tacepaó a villanydúcokon Bivalybasznádon! Vagy ez a licitkókler is a Kuszaszem tíztucatnyi unokatesóinak egyike, vagy a Mangalica Lenci klónja?
justhpeter
Olyan asszony, amelyik ezt meg tudja spórolni a háztartási pénzen nálunk is elkelne.Ezt az egyház is elfogadná csodának !
justhpeter
Olyan asszony, amelyik ezt meg tudja spórolni a háztartási pénzen nálunk is elkelne.Ezt az egyház is elfogadná csodának !
nezelodo
@justhpeter: Az egyház nem olyan igényes, elég neki néhány stadionnyi zsebpénz, az adómentes perselypénz és egyházi adó és a szolgáltatások díja mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.