Az Opel tényleg régi volt és környezetszennyező, de a rendelet szerint a kezelésre beutalt beteget szállító gépjárművek mentesülnek a szmogriadó alatti korlátozásoktól. A gyereket hosszabb ideje kezelik, a kemoterápia miatt az immunrendszere legyengült, tömegközlekedéssel eleve nem is jöhettek volna, így a szmogriadó ellenére a család igen öreg, húsz év körüli Opel Astrájával érkeztek. Az autó a környezetvédelmi osztályba sorolása miatt a szmogriadó alatt nem közlekedhetett volna Budapesten.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyanezt kivanom, amikor a jo edesanyja szorulna ugyanilyen ellatasra. ...Erre nem lehet mit mondani, azt mar tudom, hogy szolidaritas nincs bennuk a haborus menekultekkel szemben, de hogy egy 4 eves gyerek rakos betegsege se hassa meg oket?... Ez az embertelensegnel is rosszabb...
Na, pergeto-bringas, csizmas, veroce, meg a tobbi jol fizetett troll: most hol a francban vagytok? Ugye, azert annyira ti is be vagytok szarva, hogy nem meritek azt allitani, hogy "marpedig a szabalyt be kell tartani? Ugye, nem meritek mondani?

Hat ne is... Vajon mi var meg otthon egy beteg polgarra (es annak a csaladjara? )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@karma1: Hogyhogy? Hát én úgy tudtam, hogy minden magyar állampolgárnak (és lassan minden határonkívülinek is) alanyi jogon jár a teljes és ingyenes ellátás. Negyvenegynéhány éve fizetem és most kellene rádöbbennem az ellenkezőjére?
Pedig lassan annyi erdélyit, felvidékit és kárpátaljait kezelünk, hogy csak az itteniekre nem marad? Akkor nekünk oda kellett volna fizetni?
ila51
@karma1: Sajnos...a másik , akit ver a sors azt mondja elmegy az eszem is...nahát pont ezeket nem kellene még külön stresszelni.
A Nyilatkozatban le kell írni a tényeket , hogy mi miért volt...úgy ahogy itt is leírták. Erre már normális esetben visszakoznak.
Ha mégsem...akkor az Ellentmondásban csak annyi legyen , az a lényeges : Vitatom a büntetés jogosságát.
karma1
@ila51: Az a borzaszto, hogy azokat az "embereket", akiknek egy ilyen esetet felsobb helyen kell elbiralni, mar annyira a hatalom hideg vegrehajtoi lettek, hogy semmi mast nem latnak maguk elott, csak a nyalnivalo segget, amivel szinten tudjak magukat tartani.
Pedig tudniuk kene, hogy pont az ilyen embertelen hatalmakban az o eletuk egy lapos lepkefingot sem er, mivel ahogy megtettek a dolgukat, es a hatalomnak mar nincs szuksege rajuk, mehetnek a lecsoba...
sokanvagyunk
A közeg otthon hagyta az eszét? - akarom mondani a pár rendőrcsizmáját.
Cefi
Nem akarok demagóg és suttyó bringástudatú lenni. De ha mondjuk a közeg gyermeke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.