Egy étterem konyháján át menekült el a sajtó kérdései elől Izsák fideszes polgármestere a Magyar Lovas Szövetség fogathajtó szakbizottságának éves közgyűlése után – számolt be a HírTv.

Mondok József a szakág vezetőjeként vett részt az ülésen, amelyet a médiaérdeklődés miatt zárttá tettek. A politikusról nemrég derült ki, hogy 35 millió forint uniós támogatásból épített egy vadászházat, amely csak papíron üzemel szálláshelyként, de valójában ő lakik ott. Ezt az N1TV-nek egy hangfelvételen ismerte el.

Az ügyben a DK az unió csalás elleni hivatalához fordult, a feljelentéseiről elhíresült fideszes Tényi István pedig a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen tett feljelentést az ügyben, sikkasztás gyanújával.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
No csak no csak, tán túl sok vaj van a fejeden ?
Még nem gondoltad végig mit is hazudjál ?
Mocskos patkány !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
Ez is egy tolvaj sz@rcsimbók, mint a rogán és társai.
Sziszifusz
@papa.49: 08:55
"nem vegyül a pór néppel " Valószínű, ez így igaz. Az ilyen típusú ember, a felső réteg tagjaival bratyizik. Gondolok a magasabb állami tisztséget viselőkre, Fideszes potentátokra, a hatóságok egyes tagjaira stb.
A vadászházak kiváló helyszínei lehettek, a magas szintű vendégek, tivornyáiknak.
papa.49
@Sziszifusz: Valahogy ismerős az ,,ánti időkből,, mikor a járási párttitkár a vadászházban tartotta a neve napját...Nekem kiadták rakjam rendbe a generátort, tankoljam fel, hogy kitartson a mulatság alatt, mert a vadászház mindentől jótékony messzeségben volt, ja és persze meg volt szabva mikorra húzzam el onnan a csíkot...
Ma az ,,új földesurak,, ugyanezt csinálják!!!
volvós
@papa.49: Bizony, mi még emlékszünk a Kád´qar idökre, amikor a Czinege elvtárs a vadászházában tartotta a lakomákat, a születésnapokat, és oda lettek rendelve az
" állami kurvák "...Ma is él az ilyen mentalitás, csak emlékezzünk arra a mondásra, hogy
kik hagyják el elöször a süllyedö hajót ?! Nos, a mai patkányok az ebédlön keresztül menekülnek a " népharag " elöl, remélhetöleg nem jut messzire ez a patkány, és
lecsapnak rá az arra illetékes elvtársak...
nezelodo
Jólvan nem kell ezen a konyhán át futáson csemegézni. Majd rendeletben írják elő a dakoták, mindenütt legyen olyan pazar drapéria, mint a parlamentben, hogy el lehessen a vezér módjára rejtőzni mögötte. Egy másik jogszabály pedig megtiltja az újságíróknak és egyéb csepűrágóknak, hogy megérintsék a függönyt, és belessenek mögéje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.