Egy étterem konyháján át menekült el a sajtó kérdései elől Izsák fideszes polgármestere a Magyar Lovas Szövetség fogathajtó szakbizottságának éves közgyűlése után – számolt be a HírTv.

Mondok József a szakág vezetőjeként vett részt az ülésen, amelyet a médiaérdeklődés miatt zárttá tettek. A politikusról nemrég derült ki, hogy 35 millió forint uniós támogatásból épített egy vadászházat, amely csak papíron üzemel szálláshelyként, de valójában ő lakik ott. Ezt az N1TV-nek egy hangfelvételen ismerte el.

Az ügyben a DK az unió csalás elleni hivatalához fordult, a feljelentéseiről elhíresült fideszes Tényi István pedig a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen tett feljelentést az ügyben, sikkasztás gyanújával.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
No csak no csak, tán túl sok vaj van a fejeden ?
Még nem gondoltad végig mit is hazudjál ?
Mocskos patkány !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
No csak no csak, tán túl sok vaj van a fejeden ?
Még nem gondoltad végig mit is hazudjál ?
Mocskos patkány !
quadrocopter
Szemét parazita hulladék! A köz kárára fogyasztja a levegót!
szaboria1
A Fideszes pm, azt hiszi ő a kis király Izsákon.
Cefi
A többség bazdmeg...
Ideje lenne befalazni a parlament konyháját.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/25/ahol-husz-...
A helyi Döbrögi, Mondok József , Mészáros Lölö demo változata.
Belegondolni is fájdalmas, hány ilyen panzió, vadászház, közösségi ház, isten haragja épült az elmúlt években, ahova soha egyetlen (fizető)vendég nem tette be a lábát, amit soha egyetlen percig nem használtak rendeltetésszerűen, viszont helyi kiskirályok magáncéljait szolgálják. Ha valaki azt hiszi, ez egy elszigetelt eset, azt hiszem, mélységesen téved. Ez a szabály. A szabály követésébe meg már az sem fér bele, hogy a törvényesség látszatát fenntartsák. Hogy legalább ne költözzön bele, ha már úgyis rátette a kezét. Valami egészen szürreális kép ez is a korrupció nevű betegségben szenvedő, erkölcstelen vezetők, politikusok mindennapi ténykedéseiről, de legalább annyira az őket hatalmon tartó
tömegek zsibbadt közönyéről. És nem az a tragédia, hogy a Polt Péter elsikálóművész által
irányított független magyar ügyészség ingerküszöbéig sem jutnak el ezek az ügyek, hanem az, hogy egy Stockholm­ szindrómás – az öntudatos, felelős polgári létezéstől fényévekre vegetáló ország – évtizedeken át szavaz bizalmat ugyanazoknak a Döbrögiknek.
papa.49
Ha lesz esetleg bírósági tárgyalása akkor oda se fog elmenni, akár a kis gnóm tonyo!!!
Eladott Ország
fedor.blog.hu/2014/04/07/a_stockholm-szindromas_orszag
A Stockholm-szindrómás ország.
Magyarország népe vasárnap reggel még Közép-Európában ébredt fel, de este már Kelet-Európában aludt el. 24 évvel a rendszerváltás után visszajutottunk megint majdnem ugyanoda, egyetlen nagy különbséggel: ehhez most nem kellett megszálló külső erő, ezt most magunknak intéztük el. És ez igazi tragédia.
Veleda
Magyar Lovas Szövetség fogathajtó szakbizottságának éves közgyűlése után – hát még oda is betette a nagy seggét? Mondok is egy nagy gané.
justhpeter
@Eladott Ország: Teljesen egyetértek ! S még nem értük el az út végét !
papa.49
Ez a szarjankó, hogyan lehet még polgi???
F_Viktor
Remelem hamarosan a tobbi fityeszesnek is ugyanigy kell bujkalnia, s azt is remelem, hogy csatlosaikat, a berkommenteloiket is megtalalja majd a kormany-maffia vadloi!
Gyuri Géderről
Akár,hogy menekülsz, akár,hogy futsz előbb utóbb "kötél súgja fejednek, mily súlya van a seggednek"
Desischado
@F_Viktor: A szivemből szóltál. Remélem, megérem még a napot, amikor az egész mocskos parazita bandát vezetőszáron viszik a bíróságra, utána meg a börtönbe!
kisrigó
Előtte van egy minta: bújj a függöny mögé! Lehet, hogy hirtelen nem találta. Jellemző sajnos a sok csalóra, hogy nem vállalja a következményeket, ha lebukik. Bízik benne, hogy beveszik a "mentőprogramba".
Borsodi
@papa.49: Kérdésedben a válasz,szarjankó és fiđeszes ,és még nem beszélte meg a nagy testvérrel mit is mondhat
Eladott Ország
@papa.49: A Stockholm-szindróma olyankor léphet fel, amikor a sok bántás mellett a rab figyelmet, néha előforduló felületes kedvességet tapasztal a rabtartója részéről, ugyanakkor teljesen ki van szolgáltatva neki, és élet-halál ura felette. Egyes Kistelepüléseken, a lelkes polgárok 20 éve ugyanazokat a Döbrögiket választják polgármesternek. Mert ők így szeretnek élni. Döbrögikkel a nyakukon. A mai nap Döbrögije az aranyszájú talpig becsületes Mondok József, aki 1998 óta élvezi a Bács-Kiskun megyei 5600 főt számláló Izsák lakóinak bizalmát. A település egyetlen benzinkútját üzemelteti, a trafikos buliból sem maradt ki, vadászmester és mindhalálig tartsd a pofád NER tagja.
Sziszifusz
Amikor egy kisváros első embere, az esetlegesen hozzá intézett, kellemetlen kérdések miatt menekül a sajtó elől, azzal a gerinctelenségét bizonyítja.
Ilyen jellemtelen alakok, különböző közösségek élén, százszámra lubickolnak a a közpénzből aljasul megszerzett jólétben.
Az a legszomorúbb, hogy a híveik ezt természetesnek tartják. A véleményük az, hogy nincs ebben semmi kivetni való, mert: "aki teheti, mindenki ezt csinálja".
Egy normális országban, hasonló esetben a polgármester tudná a kötelességét és lemondana.
eugen4402
Emlékeztek az első magyarázatra? Azért "kellett" beköltöznie Herr Bürgermeisternek az épületbe, mert annak állagát veszély fenyegette, és ő személyesen kényszerült megvédeni az EU-pénzén készült beruházást... Miért nem szólt a rendőröknek? Miért nem vett fel egy gondnokot, aki őrizné az ingatlant, és a FIZETŐ vendégek ellátásáról is tudna gondoskodni..?
Magyarország erősödik, sőt épül-szépül, mert szaporodnak az "adománybirtokok". Hála a brüsszeli pénzeknek, és Könyves Kálmánnak, aki szerint "Korrupció pedig nem létezik"...
papa.49
@Eladott Ország: Ismerek pár embert ott közülük vannak akik szidják mint a bokrot, vannak akik istenítik, ilyen a mai magyar valóság, az biztos, hogy nem vegyül a pór néppel, még a ,,sátoros ünnepeken,, se)))))))
Eladott Ország
@papa.49: Sajnos a kistelepüléseken annyira ki van szolgáltatva a pór nép, annyira koldusbotra juttatták, hogy a lehullott morzsáknak is örül. Na az ilyen embereket kellene szívlapáttal megküldeni, elzavarni a közéletből, hogy a beképzelt nagy pofájuk lelohadjon.
desiro
Ez is egy tolvaj sz@rcsimbók, mint a rogán és társai.
Sziszifusz
@papa.49: 08:55
"nem vegyül a pór néppel " Valószínű, ez így igaz. Az ilyen típusú ember, a felső réteg tagjaival bratyizik. Gondolok a magasabb állami tisztséget viselőkre, Fideszes potentátokra, a hatóságok egyes tagjaira stb.
A vadászházak kiváló helyszínei lehettek, a magas szintű vendégek, tivornyáiknak.
papa.49
@Sziszifusz: Valahogy ismerős az ,,ánti időkből,, mikor a járási párttitkár a vadászházban tartotta a neve napját...Nekem kiadták rakjam rendbe a generátort, tankoljam fel, hogy kitartson a mulatság alatt, mert a vadászház mindentől jótékony messzeségben volt, ja és persze meg volt szabva mikorra húzzam el onnan a csíkot...
Ma az ,,új földesurak,, ugyanezt csinálják!!!
volvós
@papa.49: Bizony, mi még emlékszünk a Kád´qar idökre, amikor a Czinege elvtárs a vadászházában tartotta a lakomákat, a születésnapokat, és oda lettek rendelve az
" állami kurvák "...Ma is él az ilyen mentalitás, csak emlékezzünk arra a mondásra, hogy
kik hagyják el elöször a süllyedö hajót ?! Nos, a mai patkányok az ebédlön keresztül menekülnek a " népharag " elöl, remélhetöleg nem jut messzire ez a patkány, és
lecsapnak rá az arra illetékes elvtársak...
nezelodo
Jólvan nem kell ezen a konyhán át futáson csemegézni. Majd rendeletben írják elő a dakoták, mindenütt legyen olyan pazar drapéria, mint a parlamentben, hogy el lehessen a vezér módjára rejtőzni mögötte. Egy másik jogszabály pedig megtiltja az újságíróknak és egyéb csepűrágóknak, hogy megérintsék a függönyt, és belessenek mögéje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.