A Ripost, vagyis a Fidesz kedvenc házi bulvármagazinja olyan fontos témával rukkolt elő, ami inkább hasonlít egy vietnami propagandacikkre, mintsem egy valóban érdekes bulvárhírre. A téma ugyanis nem más, mint Orbán Viktor nyakkendője. A stílus viszont annyira benyalós lett, hogy még csak iróniának sem vehetjük, mert még azt is jócskán túlhaladta. Ezt a cikket nem merték névvel vállalni, így “Ripost” szerzővel publikálták. Muszáj lesz a teljes cikket idéznünk, de ahhoz, hogy elemezni tudjuk, ezt részletekben tesszük meg.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kimaradt a nyalogány cikkből, hogy a miniszterelnökúr cipője mindig tiszta, csillógóan fényes még a talpa is! Mert a levegőben jár, miután vizen már sikerült, következő lépés a kézrátételes gyógyítás és Brüsszel szemmelverése!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
A vén buzeránsokon is túl tett az a kont-rassss ahogyan a NEMZET LOBOGÓI ALATT TORZÍTOTT jó izlésemen A NYAKRAVALÓJA-akinek ez sem szúrt szemet az csakkk a narancsködben úszó fityiSS TÁLIBOK ELVAKULTSÁGA LEHET!!!
Cefi
Azt a nyakravalót nem köthetném meg én? Gyorsan meg tudnám tanulni a hóhércsomó kötését.
bakegya
@Cefi: egy sima csúszó hurok is elég lesz-aztán jöhet a TAVASZ-I szél-mert ahogy ezeket a gyalogkakukk nagy-magyar nemzeti lószerszámokat elnézem-A KONTYOSS SZAGOS PIHÉVEL A KERÍTÉS MÖGÖTT ,jó pár évbe bele fog még telni,mire kiszellőztetjük ezt a hegyek nélküli FIDESSSSS KATLANT!
bencemacska
Nekem ez tetszik, mert nagyon igaz:

"A miniszterelnök mindent nagyon helyesen csinál. A Ripost pedig mindent nagyon helyesen ír le róla. Azt is, ha nyakkendőt hord, azt is, ha bélgázát ereszti ki, talán még szakértőt is hívnak hozzá, hogy megállapítsák az illatának zamatát. Így működik a fideszes média."
quadrocopter
Kimaradt a nyalogány cikkből, hogy a miniszterelnökúr cipője mindig tiszta, csillógóan fényes még a talpa is! Mert a levegőben jár, miután vizen már sikerült, következő lépés a kézrátételes gyógyítás és Brüsszel szemmelverése!
Edmond Dantes
Orbán stylistje kitett magáért,eldugta a vezér elől a kockás ingjét,oda a klott gatyája mellé.Most értettem meg a beszéde zavarosságát,ugyanis neki a nyakkendő az olyan liberális,urbánus,liberális,uniós nyugati kacat.Viszont most hatalmas erőt kapott attól,hogy a nagy víz másik oldalán a világ új ura is imádja a hasonlóan élénk színű nyakkendőket.Azokat,amelyek illenek a frizurájához.Nem lepődnék meg,ha Orbán udvari fodrásza már beszerezte volna a szalmasárga hajfestékeket is, ami passzol ehhez a nyakkendőhöz.
quadrocopter
@Jozefina: Volt ízlése, még földhivatali korában, amikor különösen jó "ízléssel" válogatta össze a família számára a földterületeket!
bakegya
@Lepényleső: persze hogy az,csakkk mindenki óvatoskodik azzal ,hogy nevén nevezze a gyereket.
quadrocopter
Genyó világ van, már az alányalós cikkekért sem meri vállalni a felelősséget annak írója!
nezelodo
@quadrocopter: Lehet, hogy valaki már kezd kijózanodni a talpnyalók között és odaszólt a cikkírónak, hogy "Ez már sok, sok, sok!" Vagy én vagyok naiv, és még mindig "nem elég, ha valamiből több lehet"?
quadrocopter
@nezelodo: Amikor "nyitott gerinchiánnyal" él valaki, akkor nem marad más a számára, mint megnöveszteni a nyelvét, mert csak az ülep látványa izgatja fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok