Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka az ATV-n élesztik újra a tévétorna műfaját, amely 1975-től Idősebbek is elkezdhetik címen futott a királyi tévén.

„Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta, az esti főműsoridőben ad majd a csatorna”

– mondta el Schobert Norbert a Frizbiben.

„A szlogenünk mindenféle felhang nélkül egyszerűen ennyi lesz: Magyarország erősödik! Azt gondolom ugyanis, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog”

– magyarázta Schobert.

A műsor annak idején igen népszerű volt, és mintegy tizenöt évig – 1975 és 1989 között – ment. Az ötperces tornagyakorlatokat kezdetben Müller Katalin és Bérczi István mutatta be, majd Schmitt Pál felesége, Makray Katalin és három lánya, Alexa, Petra és Gréta is csatlakozott a pároshoz. – írja az Origo.

Schobert Norbiék az ATV-n hozzák vissza a tévétornát Makray Katalin olimpiai ezüstérmes tornásznő lányaival (fotó: Fortepan)

Ön is tornázni fog Norbiékkal?
Mindenképp, már alig várom!
Esetleg néha odakapcsolok, de az ágyból ugyan fel nem kelek!
Szaladgálok én eleget, a tévé azért van, hogy nézzem!
Vele ki van zárva! Nem működik köztünk a kémia.
survey maker
 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Az ATV erősödik!"" Rohamos felzárkózásban van az MTv1-hez vagy a Tv2-höz.
Húzz bele ATV, azért még van mit pótolni, de ti a jelek szerint nagyon igyekeztek.
Egyedül az Isaura Tv van még elérhetetlen magasságban van, de látható a fejlődés iránya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Az ország fitneszguruja a nép – dietetikus diploma hiányában – önjelölt dietetikusa, a kémiai tudományok doktora, belőtt séróval és aggyal visszahozza a tévétornát. Schobert Norbert, a Fidesz kedvence a szénhidrátmentes csodakészítményekből zsírosra gazdagodott guru, igazi őstahó. Van valami egészen cinikus abban, hogy a milliárdokban dúskáló luxusceleb, akinek egyetlen istene a pénz, akinek az egész élete arról szól, hogy a pénz a minden, egyből keresztény, vallásos, nagyon magyarrá avanzsál, midőn be kell nyalni a meleg szarig a rezsimnek. Amit persze tagad, mintha olvasná, és ettől olyan átlátszóan szánalmas a produkció. Az a kurva nagy baj, hogy ebben az országban hemzsegnek a Schobert Norbik szintjén bőrlélegző öntudatos polgárok egybites IQ-val. Őszintén szólva, azon is csodálkozom, hogy ez az ember egyáltalán képes volt elsajátítani a kilégzés­ belégzés nem túl összetett, életbenmaradást garantáló automatizmusát, de hogy egy elégségesre megírt alapfokú magyar nyelvvizsgára nem fogadnék, ha róla lenne szó, az egészen biztos. Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2016 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete."
not me
N.: "Első gyakorlat: Emeld fel a..."
tvtornász (TT): "Jó, de háromszor vagy háromra, mert ugye nem mindegy?"
N: "Igen. Most pedig fogd meg a..."
TT: "Mire fel ez a nagy hajtás, nem kéne pihennünk egy kicsit, Herr Gruppenführer?"
N: NEIN!!! Megfogod azt a 150 kilós sziklatömböt, egy kézzel felemeled a fejed fölé, és ott tartod, amíg nem szólok!
TT: "És háromszor vagy háromra?"
N: "Igen."

Miután TT felemelte a sziklát és elkezdte tartani a feje felett az utasításnak megfelelően, addig N elment, és kitett egy táblát az ajtókilincsre a következő felirattal: "Nyaralni mentem."

"Egészségükre!"
elnyomott
Az ATV tényleg kormánypárti csatorna lesz hamarosan.
Még jó, hogy egyik csatornán sem nézek sem híreket, sem politikai jellegű adásokat.
Sokba kerül a Dedalon!
adrenalink
Azt hittem , hogy hájpeti Sarki kata Kárász Robi után nincs lejjebb. De van! Várom, mikor tűnik fel valamelyik valóvilágos hülyegyerek
not me
Nem szép dolog beteg embereket bántani, és az alább írtakat sem a bántás vezérelte.
De az sem szép dolog, hogy beteg emberek bántanak másokat, esetenként más... máshogy beteg embereket. (aki érti, hallja)

s. norbert, már régen nem az, aki volt - illetve az, aki volt, de már nem úgy, nem azért..
A betegsége is ennek tudható be valójában.

Szóval, egy életvitele miatt szívbeteg ember akar egy országot megtornáztatni?
Ez is csak Magyarországon fordulhat elő! (Észak-Korea után)
nemkati
Ez csak valami rossz vicc lehet. Az ATV-re is igaz: mindig van lejjebb. Én meg már egyébként is tiszta kiütés vagyok attól a hazugságtól, hogy Magyarország erősödik!
eszegfu
Csupán erre a "szlogenre" futotta?! "M.o. erősödik felhang nélkül"?! Ennyire még Te sem lehetsz ostoba, hogy nem látod a párhuzamot a kormány "jólteljesitős" dumájával?! Vagy, ha tudod és ennek tudatában vállaltad el, akkor csupán egy "kelés" vagy ott, ahol én gondolom...
namihami
""Az ATV erősödik!"" Rohamos felzárkózásban van az MTv1-hez vagy a Tv2-höz.
Húzz bele ATV, azért még van mit pótolni, de ti a jelek szerint nagyon igyekeztek.
Egyedül az Isaura Tv van még elérhetetlen magasságban van, de látható a fejlődés iránya.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/17/ez-van-ezek-az-intellektualis-es-erkolcsi-pocegodrok-kepezik-a-fidesz-hatorszagat/
Szóval Schmitt Pál kedves családja helyett immár Schobert, a kokain vegyjelének feltalálója,
mindenféle tudományos kutatások zsigerből kiröhögője, a zsírégetés autodidakta szélhámosa fogja megmozgatni a nemzet izmait kereken négy percben. Nem reggel, délelőtt, délben, hanem este. Főműsor időben. Magyarország erősödik jeligére. Igaz, tarthatna kémiaórát, vagy a globális felmelegedést pontonként cáfoló előadássorozatot is, esetleg főzhetne valami tutit Benke Laci bácsi oldalán. Például valami finom ápdét cuccot vegetával. De nem. Ehelyett tornázni fog ő. Németh Sándor taxisofőr és gerinctelen prédikátor legnagyobb megelégedésére. Lássuk be, az sehogy nem nézett volna ki minden
természettudományok doktorának szájából két ugrabugrálás között, hogy Nem leszünk
gyarmat! vagy Üzenjünk Brüsszelnek!, nem igaz? De.
nezelodo
Ma egy betelefonáló az ATV-ben a "Nemzeti Paprika Terméktanács" kamu felhívását tolmácsolta, termeljünk több erős paprikát, cseresznye vagy macskapöcs paprika formájában, hogy Magyarország erősödjön.
Edmond Dantes
Hajdú és Csisztu után azt hittem,hogy már nincs lejjebb.Van,megtalálták ezt a szörnyű házaspárt.Az a Kárász meg máris úgy viselkedik,mintha a Mokkában a fenekéből kirángatott celebekkel jópofizna .Gondolom, már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Kiszel Tündével is.Aztán úgy ahogy van,az egész kócerájt adják el Vajnának,vagy Habonynak.
Desischado
Na, ez a "színvonal" pont az ilyen sarlatánoknak való az átv, mint a norbi.
nezelodo
Már várom a pillanatot amikor az effélék, meg a CÖF a kommunista szombat ötletével rukkol elő! Végül is minden adva van hozzá, a párt és KISZ titkárok, (a ma is titkos besúgók, hogy ne lankadjon a lendület), kissé megvénülve, a szabad munkaerő, és a nyomorúság.
SystemError
Újabb bizonyíték, hogy az ATV-t kilóra eladták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.