Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka az ATV-n élesztik újra a tévétorna műfaját, amely 1975-től Idősebbek is elkezdhetik címen futott a királyi tévén.

„Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta, az esti főműsoridőben ad majd a csatorna”

– mondta el Schobert Norbert a Frizbiben.

„A szlogenünk mindenféle felhang nélkül egyszerűen ennyi lesz: Magyarország erősödik! Azt gondolom ugyanis, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog”

– magyarázta Schobert.

A műsor annak idején igen népszerű volt, és mintegy tizenöt évig – 1975 és 1989 között – ment. Az ötperces tornagyakorlatokat kezdetben Müller Katalin és Bérczi István mutatta be, majd Schmitt Pál felesége, Makray Katalin és három lánya, Alexa, Petra és Gréta is csatlakozott a pároshoz. – írja az Origo.

Schobert Norbiék az ATV-n hozzák vissza a tévétornát Makray Katalin olimpiai ezüstérmes tornásznő lányaival (fotó: Fortepan)

Ön is tornázni fog Norbiékkal?
Mindenképp, már alig várom!
Esetleg néha odakapcsolok, de az ágyból ugyan fel nem kelek!
Szaladgálok én eleget, a tévé azért van, hogy nézzem!
Vele ki van zárva! Nem működik köztünk a kémia.
survey maker
 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Az ATV erősödik!"" Rohamos felzárkózásban van az MTv1-hez vagy a Tv2-höz.
Húzz bele ATV, azért még van mit pótolni, de ti a jelek szerint nagyon igyekeztek.
Egyedül az Isaura Tv van még elérhetetlen magasságban van, de látható a fejlődés iránya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ma egy betelefonáló az ATV-ben a "Nemzeti Paprika Terméktanács" kamu felhívását tolmácsolta, termeljünk több erős paprikát, cseresznye vagy macskapöcs paprika formájában, hogy Magyarország erősödjön.
Edmond Dantes
Hajdú és Csisztu után azt hittem,hogy már nincs lejjebb.Van,megtalálták ezt a szörnyű házaspárt.Az a Kárász meg máris úgy viselkedik,mintha a Mokkában a fenekéből kirángatott celebekkel jópofizna .Gondolom, már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Kiszel Tündével is.Aztán úgy ahogy van,az egész kócerájt adják el Vajnának,vagy Habonynak.
Desischado
Na, ez a "színvonal" pont az ilyen sarlatánoknak való az átv, mint a norbi.
nezelodo
Már várom a pillanatot amikor az effélék, meg a CÖF a kommunista szombat ötletével rukkol elő! Végül is minden adva van hozzá, a párt és KISZ titkárok, (a ma is titkos besúgók, hogy ne lankadjon a lendület), kissé megvénülve, a szabad munkaerő, és a nyomorúság.
SystemError
Újabb bizonyíték, hogy az ATV-t kilóra eladták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.