Borkai Zsolt az ellenzéki pártokat hibáztatja, amiért megosztották a társadalmat.

A Magyar Olimpiai Bizottság az alábbi közleményt adta ki, melynek aláírója Borkai Zsolt, a MOB elnöke:

„Pontosan emlékszem arra a napra, amikor a Magyar Olimpiai Bizottság székházában valamennyi politikai párt vezetői konszenzusban voltak az olimpiarendezést illetően, mindannyian pártpolitikától függetlenül támogatták a budapesti pályázatot. Az ellenzéki pártok azonban sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. A Magyar Olimpiai Bizottság mint a pályázat egyik benyújtója a szakmai oldalt képviseli a témában. A döntés meghozatala, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpiára vonatkozóan, a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága.”

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Egy valamit tisztázni kell! Az ellenzék nem az olimpiával nem ért egyet, hanem azzal, hogy annak égisze alatt a maradék országot is szétlopja a FIDESZ.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Ez , úgy tűnik inkább pártoktól független döntés kellett volna , hogy legyen. Lehet mellé állni vagy ellenezni. Az emberek megkérdezése nélkül dönteni nem fair!
Az elmúlt 7 évben annyiszor meg kérdezték az embereket , kisebb horderejü dolgokban , erről is illett volna.
Köb Jani
A döntés meghozatala, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpiára vonatkozóan, a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága.”. Akkor már a népszavazás teljesen feleslegessé válik, mert a Fővárosi önkormányzat jogosultsága áll fent, a döntés hozatalnál...
Azért főváros, hogy a nép szolgálja!!!
nemfideszes
Itt most csak annak az esélyei gyengültek, hogy még többet lophassatok!
Egy ilyen ügyben a "szakmai oldalt" pedig nem egy testnevelői tanár végzettséggel rendelkező pártkatonának, hanem egy független közgazdászokból álló szervezetnek kéne képviselnie.
Nessy
@Zeta: Viszont akkor sem igazán érdekelte a hatalmat az "emberek véleménye".
Olyan eredményt hoztak ki, amelyre épp szükségük volt.
Pártunk és kormányunk csak költői kérdéseket szokott feltenni, melyre csak látszólag vártak választ. Felesleges pénzpocsékolás volt, van és lesz minden "konzultációnak" becézett episztola.
Zeta
@Nessy: ez sajnos így van , teljesen értelmetlen ebben a formában.
szép új világ
Egy valamit tisztázni kell! Az ellenzék nem az olimpiával nem ért egyet, hanem azzal, hogy annak égisze alatt a maradék országot is szétlopja a FIDESZ.
wagabund
@szép új világ: ez egy találó magyarázat. nincs mit hozzáfűzni.
kissé felnőttem
120/3 ha valahol nem értelmeznék, 120 olimpiából 3 volt gazdaságos. Nem én találtam ki Ja megjőtt közben az eszünk , vagy a realitás avagy a lesöpőrt téma ingerelte fel az adófizetőket, LÁSD : Róma egyszemélyes döntéssel le merte mondani.Itt csak keveseknek volt lett volna fontos.
quadrocopter
Borkai!
Ne feszegesd magad BAZme-gye! Orbán kajmán se azzal nyert választást, hogy lopni fogunk, csalni fogunk, hűtlen kezelni fogunk, mégis olajozottan működik a zakós-nyakkendős bűnözés!
Dugulj el öcsi!
justhpeter
Az után, hogy a fideSS kormányprogramja 1 szó volt - folytatjuk - felesleges Borkai úr magas igényessége. Maradjon ő is csak az 1 bites közösségében.
Zeta
Inkább azt mondanám, hogy az eddigi pártügy lett nemzeti ügy.
Míg csak a pártok döntenek , adfig nem lehet nemzeti ügy!
Qqberci
Baszkikáim, lehet kezdeni megtanulni, hogy az, amiről a pártfőnökök megegyeznek, nem mindig egyezik meg azzal, amit a _nép_ valóban szeretne, és ennek a _nép_ most hangot is adott...
Eladott Ország
Az olimpiát nem a pártok és Budapest rendez, hanem egy egész ország, az adófizető polgárok pénzéből. A történelemben alig volt rá példa, hogy egy rendező ország jól jött volna ki a buliból, akkor miért pont Magyarország lenne az ellenpélda. Nálunk sok példa van arra, hogy ami másutt régóta bevált, az itt csődbe ment. A jelenlegi hazafiság­ fokmérő az olimpia. Tetvesül eldöntötték az elvtársak, hogy márpedig itt olimpia lesz, ha bele kell dögölni, hát beledöglünk, de lesz. Lássuk be, érthető a szívós tapadás a témára, baromira sok pénz tudja elveszíteni a közpénz jellegét egy túlárazott – nem akármennyire, hanem mondjuk háromszorosan túlárazott – akármilyen létesítmény kapcsán. A franc se akar ide­ oda hurcolászott macskakövekkel pár milliót magánosítani, amikor egész stadionokat és sportpályákat lehet ellopni. Hát nem? Hát de.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.