Fix környezetvédelmi adót vetnének ki a vásárlást kiszállító cégekre. Az adócsökkentés kormánya mindent elkövet a tavalyi sikertelen, csökkenő tendenciájú adóbeszedés mértékének növelésére. Ezzsel két legyet üt egy csapá sra. Egyrészt a bevétel szerényen, de növekszik, másrészt a hazai, teljes mellszéllességgel a Fideszt támogató lánc agónia meghosszabításra kerül.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Hányadik bőrt is próbálja a hazai lakosságról lenyúzni ez a sorosbérenc föld-trafik tgolvaj ártunk és qurmányunk?
lusta
Hányadik bőrt is próbálja a hazai lakosságról lenyúzni ez a sorosbérenc föld-trafik tgolvaj ártunk és qurmányunk?
justhpeter
Ez mind nagyon szép és jó, mindennel egyet is értek, legfőképpen azzal, hogy ez már most kiderül, így a választók készülhetnek 2018-ra.
Peller Anikó
Hinnnye, de kevés lett a pénc hirtelen, magyarország kurvajól teljesít demár semmi nem maradt ellopnivaló.

Tán csak nem megint ez a szar kédéeszcsépé ötletel, hogy rohaggyanak meg.
aremy
nem nemzeti egy szerűen ha MAGYAR vagy nem vásárolsz a magyar multi?ban.különösen a cébéában!!!
Nessy
Most már egyszerübb, ha azt írják le, mi után nem kell adót fizetni "adócsökkentés" címén! Sokkal rövidebb lenne a lista, mint a külön adóké.
Talán, ha a nép - nemzethy üzletek ( COOP, REÁL,CBA) olcsóbban, jobb minőségű árut kinálnának, nem kellene mindenki mást külön adóztatni, kiutálni! De egyelőre ök a legdrágábbak! A házhoz szállítás adóztatása gonosz dolog! Nem egy idős, nehezen közlekedő, cipelni nem tudó ismerősöm él ezzel a lehetőséggel. Nincs mindenkinek olyan családtagja, aki kocsival be tud vásárolni helyettük. Házvezetőnő sincs mindenhol. Lopjanak már egymástól, és hagyják békén az emberek pénztárcáját!
coni
A kiszállítást megadóztatni cirka olyan mint a napelemet. Nem kell fejszámólónak lenni hozzá hogyha valaki a havi-kéthavi tartós termékeket összegyűjtve kiszállíttatja kisebb környezetterhelést jelent mintha saját maga kétnaponta hazagurigáz egy csomag vécépapírt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.