A Demokratikus Koalíció elnöke szerint szabadság csak a demokratikus jog és intézmények uralmával egyeztethető össze, azzal a világgal, amelyet a magyar miniszterelnök az elmúlt hét évben feldúlt. A párt ünnepi megemlékezésén Gyurcsány Ferenc arra szólította fel hallgatóságát, hogy merjenek szabadok lenni, tudjanak jó magyarok lenni, és akarjanak európaiak lenni. Egyúttal kijelentette: Magyarország szabadsága európai szabadság, az volt 1848-ban is és az ma is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Akkor rezgett a gatya Feri amikor körbekordonoztad magad !!!
Zeta
A DK ünnepi megemlékezésén volt egyáltalán valaki? Nem egy nagy erővel rendelkező tömeg volt. Inkább ey baráti találkozó.
coni
Pont Gyurcsány (meg az MSZP) nem fog tudni úgy ráijeszteni a hatalomra, hogy ne sajátmaguk ijjedjenek meg jobban. Simicska szindróma, kóstolgatja-kóstolgatja de nem meri megharapni.
coni
@Zeta: tömegbázisa az van (hitele nincs).
Nessy
Azért Orbán elmondhatta a nép - nemzethy szózatát, nem úgy mint anno Göncz Árpád! Most nem kerepelték szét a himnuszt, nem úgy, mint Kossuth téri happening idején.
Táska vizit meg még az átkosban sem volt!
Orbánt annyi rendőr védi mindig, mintha a Galaktika egyszemélyi vezetője lenne! Kérdések elől elmenekül. hátsó ajtókon közlekedik, egy szóval FÉL!
Aki Én
@Csizmás Kond: 13:08 Kicsit (megint) kettős a mércéd öreg kandúr (herélt)!
orbán évek óta körbekordonozza magát március 15-én.
Csizmás Kond
@Aki Én: Én még soha nem voltam márc.15-én Orbánbeszédet hallgatni, de szerintem bárki bemehet aki oda megy, hacsak előre nem hívja fel magára a figyelmet rendzavarási szándékkal.
quadrocopter
@Aki Én: Orbán., a kordonbontó, most kordonokkal menti a bőrét az imádattól!
Aki Én
@quadrocopter: ..ja. Próbálná meg valaki szétbontani.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...attól még kordon VAN!!! Igaz, egyre szűkebb, mert már a lengyel vendégmunkások is leszarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.