A Soros nevű ördög ma már nem a falon van, hanem a hétköznapjainkban – állítja a Fidesz alelnöke. Németh Szilárd szerint a liberálisok virtuális valóságukkal, pénzzel, gazdasági érdekkel és hatalommal egész Európát befolyásolnák. Meg van győződve róla, hogy Brüsszel a gyarmatbirodalmi hátsó udvar szerepében tartaná Magyarországot. Márpedig ő tudja, milyen egy hátsó udvar, mert ott nőtt fel: ott van a retyó meg a sufni.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gratulálok Németh Szilárd. Ekkora bődületes hazugság másnak csak hosszú fáradtságos évek gyakorlása árán menne, önnek kapásból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Perwool: Már régebben feltetted, el van mentve, de kösz...
bencemacska
@Perwool: ma, 08:40
Nálad a pont!
Vajon mi lehet az óriási fejében? Agy nem, az biztos!!!
És az a sok bibircsók!!! Undorító egy pasas még megszólalás nélkül is!!!
Peller Anikó
A Nemzetbiztonsági Főpohárnok szilukának nem kell okosnak lennie. Ő megtette, perfekt végrehajtotta a rábízott feladatot, hülyét csinált az egész országból és lenyomta a nyuggerek (na meg még egy csomó hülye) torkán a rezsicsökkentős kamut. Ezzel megnyerte az igérgetős választásokat a cigányvajdának és az ő feladata ezzel véget ért.

Most már ülhet a jól megérdemelt udvari retyóban és bármilyen hülyeséget retyegtethet.

Mi meg ugathattyuk a kultúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.