A Soros nevű ördög ma már nem a falon van, hanem a hétköznapjainkban – állítja a Fidesz alelnöke. Németh Szilárd szerint a liberálisok virtuális valóságukkal, pénzzel, gazdasági érdekkel és hatalommal egész Európát befolyásolnák. Meg van győződve róla, hogy Brüsszel a gyarmatbirodalmi hátsó udvar szerepében tartaná Magyarországot. Márpedig ő tudja, milyen egy hátsó udvar, mert ott nőtt fel: ott van a retyó meg a sufni.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gratulálok Németh Szilárd. Ekkora bődületes hazugság másnak csak hosszú fáradtságos évek gyakorlása árán menne, önnek kapásból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Véglény:
(Protista) A felsőbbrendű állatok és növények oly élesen kirívó jellemekben különböznek egymástól, hogy a két szerves ország alakjainak egymással való összetévesztése a szervezetek felsőbb fokán merőben lehetetlen s a felsőbbrendű állatot és növényt a természettudományokban teljesen járatlan is megkülönbözteti egymástól. Egészen másképpen áll a dolog a puszta szemmel nem látható parányi lényekkel, amelyeknek valamennyi alakját a legképzettebb természettudós sem képes határozottan egy egyik vagy másik szerves országba beosztani, mert az állati és növényi jegyek a legalsóbb élő lények körében elmosódva mennek át egymásba. Az élet ezen legalsó fokán a megkülönböztetésre egyedül használható bélyeget a táplálkozás módja adja meg, s ennek különbözősége szerint a növényország tagjai gyanánt tekintendők mindazok a legalsóbb élő lények, amelyek szervetlen vegyületekből táplálkoznak, az állatország tagjai gyanánt pedig mindazok, amelyek szerves vegyületekből, azaz növényi vagy állati eredetű anyagokból táplálkoznak. Ámde abban az esetben, ha a növény-, illetőleg állatországba való beosztásra szigorú következetességgel a táplálkozás különbözőségét vesszük kritérium gyanánt, abba a kényszerhelyzetbe jutunk, hogy oly legalsóbb élő lények egyik részét, amelyek szervezetükre nézve különben teljesen megegyeznek egymással, a növény-, másik részét az állatországba kell beosztanunk. A beosztásnak e nehézségei azon alapszanak, hogy az élő lények - a növények és állatok - közös elődöktől származnak s a legalsóbb szervezeteket - ismereteink jelenlegi állásán - jogosan véljük oly kezdetleges alakoknak tartani, amelyeknek rokon csoportjaiban majd növényi, majd állati jellemek vannak kifejlődve. Ez indított több természetbúvárt arra, hogy a két szerves országot egymással megszakítás nélkül összekapcsoló legalsóbb lényeket közös csoportba, a növény- és állatországot egymással összekötő átmeneti csoportba (országba) foglalja, melyeknek megnevezésére Haeckel a protista, Entz Géza a véglény...
Cefi
a véglény kifejezést ajánlja.

A V. legfőbb jelleme az egysejtűség, azaz egész életükön keresztül egyetlen, gyakran igen bonyolódott szerkezetű sejtből állanak; velük szemben a tulajdonképpeni növények és állatok csak éltük kezdetén (peteállatok) egysejtűek, ellenben kifejlődött állapotban a petesejt szaporodása útján keletkezett igen nagyszámú, különböző szövetekké csoportosult, többé-kevésbé megváltozott sejtből vannak összetéve; a testüket összetevő szövetek (histon) után Haeckel a soksejtű növényeket és állatokat histonia névvel jelöli; mások az egysejtű V.-et monoplasztidáknak (plasztida a. m. sejt), a szövetekből összetett, tehát soksejtű szervezeteket pedig poliplasztidáknak nevezik.

A V.-nek a növényektől és állatoktól való megkülönböztetése elméleti szempontból helyes és megokolt, de a gyakorlati szempont kívánatossá teszi, hogy a legalsóbb lények is beosztassanak a két szerves ország valamelyikébe: azaz, hogy a V.-et táplálkozásuk szerint (összetartozásuk figyelembe vétele nélkül) két csoportba osszuk; a két csoport az állati V. (protozoa) és a növényi V. (protophyta) csoportja, mely két csoporttal szemben a soksejtű növények metafita, a soksejtű állatok pedig metazoa névvel jelöltetnek. A protofiták közé az egysejtű moszatok és gombák, a protozoák közé pedig a gyökérlábúak (Rhizopoda v. Sarcodina), a spórás állatok v. gregarinák (Sporozoa), az ostoros (Flagellata vagy Mastigoptora) és a csillangós ázalékállatkák (Infusoria ciliata) tartoznak.

Forrás: Pallas Nagylexikon
RonaGyuri
ez tényleg ilyen együgyű?
Arról beszél, hogy ők milyen szegények voltak, majd hogy a szülei fizettek azért, hogy ő ócska faházakban nyaraljon! =))
Nessy
Ennyire primitíven mellébeszélni, lódítani csak egy debil tud.
papa.49
Rezsihülyeszilárd!!! Nem az a baj hogy ott nőttél fel, hanem, hogy azóta se fejlődtél sehova, megmaradtál a ,,hátsóudvar, a putri,, szintjén!!!
Nézz a tükörbe, és bújjál el valamelyik barlangba, te vagy a ,,MAGYAR JETTI,,!!!
Béla333
Szerintem kár ilyen riportokat készíteni. Reménytelen ez a pasi, az embernek megáll az esze!
Max. arra jó az egész, hogy akinek egy csepp esze van, az elborzadva olvassa, hogy a kormánypárt egyik vezetője képes ilyen sötétségre! Akkor milyen a többi?
solidedge
Gratulálok Németh Szilárd. Ekkora bődületes hazugság másnak csak hosszú fáradtságos évek gyakorlása árán menne, önnek kapásból.
szép új világ
Nem tudtam végigolvasni! Egyszerűen ledermedtem ennyi ostobaság láttán. Még felelősségre vonni sem lehet majd, mert a kóros elmeállapot büntethetőséget kizáró ok. (Btk. 22. §)
Perwool
" hogy Brüsszel a gyarmatbirodalmi hátsó udvar szerepében tartaná Magyarországot."
Aha,
Brüsszel ma lopakodva nyeli el nemzeti szuverenitásunk újabb és újabb szeleteit, Brüsszel ma egy Európai Egyesült Államok tervén dolgozik.
Csak a miénket. Senki másét. Vagy azokat nem zavarja. Értem...
Mindenkinek köze van Soroshoz, aki nem fideszes.
Igaz, bizonyítottan szinte csak a fél Fidesznek volt eddig köze Soroshoz, élükön Orbánnal, de az nem számít.
„Magyar barátaink védjétek meg keresztény alkotmányotokat az ateista EU-val szemben”.
"Csuhások térdre, imához!"
Ordibálta anno a parlamentben Orbán Viktor, egykori KISZ vezér, Soros ösztöndíjas, a Liberális Internacionálé alelnöke.
simmering73
Úgy is nézel ki. Mint egy beszélő retyó a hátsó udvarban.
papa.49
@simmering73: ,,Szarágyúnak,, hívták régen a Csepel Művekben...
Vajon miért???
papa.49
@Perwool: Már régebben feltetted, el van mentve, de kösz...
bencemacska
@Perwool: ma, 08:40
Nálad a pont!
Vajon mi lehet az óriási fejében? Agy nem, az biztos!!!
És az a sok bibircsók!!! Undorító egy pasas még megszólalás nélkül is!!!
Peller Anikó
A Nemzetbiztonsági Főpohárnok szilukának nem kell okosnak lennie. Ő megtette, perfekt végrehajtotta a rábízott feladatot, hülyét csinált az egész országból és lenyomta a nyuggerek (na meg még egy csomó hülye) torkán a rezsicsökkentős kamut. Ezzel megnyerte az igérgetős választásokat a cigányvajdának és az ő feladata ezzel véget ért.

Most már ülhet a jól megérdemelt udvari retyóban és bármilyen hülyeséget retyegtethet.

Mi meg ugathattyuk a kultúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.