Orbán miatt kellett a többmilliós irodai berendezés Gaskó Istvánnak, legalábbis a Liga Szakszervezetek volt elnöke ezt nyilatkozta.

A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) korábbi elnöke gyorsan kivágta magát, miután arról kérdezték, miért is kellett közel 50 milliót költeni az irodai berendezésekre, és hogy ezt a pénzt a vasutasok által befizetett tagdíjakból fedezte-e.

Nem volt ott semmiféle rongyrázás, érthető, ha az ember milliós berendezési tárgyakkal díszíti a székházat, ahová Orbán Viktor is beállíthat; azt meg nem akarhattuk, hogy a miniszterelnök ijedtében elszaladjon, amiért olajos padlóval várják

- fejtegette a Hír TV Egyenesen című műsorában Kálmán Olgának.

A volt szakszervezeti vezető szerint azért kellettek 6 millió forintért függönyök, mert a Liga háromemeletes irodaházában "sok az ablak". 

Gaskó hozzátette, a tagdíjakból semmit nem költöttek a luxustárgyak (320 ezres falióra, 7 millió forintos tárgyalóasztal) beszerzésére, azokat a Liga Szakszervezetek pályázati pénzekből, illetve külső forrásokból vette meg.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad, ez a tróger persze jól ismerte Őfeneségét, így a főleg miatta reális is lehet. Nagyon nem csodálkoznék, ha ez a disznószaros lábú műveletlen paraszt-suttyó valóban fintorgott volna az olajos padló láttán! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a pofám leszakad, ez a tróger persze jól ismerte Őfeneségét, így a főleg miatta reális is lehet. Nagyon nem csodálkoznék, ha ez a disznószaros lábú műveletlen paraszt-suttyó valóban fintorgott volna az olajos padló láttán! =))
telegdilaci
Ezt a jellemtelen szar alakot!,nem sül le a pofájáról a bőr,ennek a gerinctelen részrehajló mocskos patkánynak! nem jogosítja fel semmi hogy ha egy másik hitvány meglátogat egy senkiházit,pazarolhatja a közpénzt!
bakegya
EZ ENNYIRE HÜLYE???-és ez a dolgozó magyarok jogvédője-hány éve is???
papa.49
@bakegya: Védte is a saját meg hazugovics érdekeit emlékezz a ,,gördülő sztrájkra,, úgy decemberben!!!
Hogy rohadna már a szemétdombon ez a tetű!!!
Pálinkafőző Rézüst
Nem véletlenül ölelgették egymást a kis pohossal...
Béla333
"...azért kellett a drága bútor, hogy Orbán ne szaladjon el"

Soha meg nem bocsájtható hibát követett el Gaskó mester azzal, hogy nem 200.000,-Ft-ért vett hétnyelven beszélő tárgyalóasztalt, hanem (ha jól emlékszem!) hét millióért! Azaz 7.000.000,-adóForintért!
Ha olcsóbb tárgyaló asztalt vesz, lehet hogy Orbán világgá ment volna!
bakegya
@papa.49: tetű???-abból is sok van,de ezek kullancsok-MARADANDÓ KÁROKAT OKOZVA!
madlaci66
Akkor most megnyugodtam. Hozzám se jön viktorka. Ha még a címemet is elfelejthetné...
Megkímélhetne a leveleitől.
wpym
Lóf@szt! Azért, mert így mások pénzéből dőzsölhetett a teű. Könnyű más farkával verni a csalánt.
eszegfu
Pedig de szivesen hozzájárultam volna egy kis olaj megvételéhez?!:)) Talán még most is futna, ha meg nem halna ... ahogy a népmesékben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.