Nem az első.

Végrehajtást rendelt el tavaly tavasszal a NAV Fejér megyei hátralékkezelési osztálya a Tiborcz István – Orbán Viktor veje – résztulajdonában álló családi cégüknél, az ES Hungary Kft-nél – értesült a Népszava.

A lap cikke szerint a cégbírósági adatokból az nem derül ki, hogy miért történt az intézkedés, és hogy mennyivel tartozik a cég.

Ez nem az első végrehajtás a csabdi székhelyű cég ellen, három éve ugyanez az osztály rendelt el egy másik végrehajtást is a Tiborcz-család több tagja tulajdonolta vállalkozás ellen.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Majd előkerül az aranyszívű Pénztáros Lőrinc, és kifizeti, őt meg majd egy másik állami támogatásból kártalanítják, támogatást kap a saját lovardájában abrakként megetetett zab precíziós hegyezéséért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@Bogar1938: Az, hogy soha nem fogjuk megtudni, ha a NAV tiborczkáék fszt megrángatja és nem fog semmi sem történni a vajda védőszárnyai alatt. Ez csak egy megszellőztetés. Majd bevédik őket. Belebukott az L. Simon az öszibarackmagjaiba? Mi lett az ügy vége? Vajda tesó farkasflóriánnak lett baja. Lehetne sorolni itt a mutyi-bulikat. Se füle, se farka. Nem az első? Eddig a többiről miért nem tudtunk?
Borsodi
Tisztára kell mosni és lehet tovább lopni!
bakegya
Magyarországon,megszüntette a fideSS VEZÉRKAR A JOGÁLLAMOT IS A SAJTÓSZABADSÁGOT IS A HÍRKÖZLÉS PÁRTATLANSÁGÁT IS,A BŰNÖZÉS SZABADON TERJED-MÁR AZ EMBERI JOGOK NEMZETKÖZI EGYEZMÉNYÉT IS BETÁMADTA A ORSZÁGUNK ORBÁN DIKTÁTORA,miről beszélünk???
kukac50
Kénytelenek valami látszat intézkedést bedobni mivel az Olaf már felhívta rájuk a figyelmet
A világítás ügyben is vizsgálják Tiborcot. Azért a 28 Olaf ügyből még csak 4-et tudunk
evacica
Nem baj majd Lőrinc barát rendezi az ÜGYET FIZET ÉS MINDEN RENDBEN! Kamu az egész, hiába cirkusz és kenyér kell a népnek! Na cirkusz az van kenyér az nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.