Nem az első.

Végrehajtást rendelt el tavaly tavasszal a NAV Fejér megyei hátralékkezelési osztálya a Tiborcz István – Orbán Viktor veje – résztulajdonában álló családi cégüknél, az ES Hungary Kft-nél – értesült a Népszava.

A lap cikke szerint a cégbírósági adatokból az nem derül ki, hogy miért történt az intézkedés, és hogy mennyivel tartozik a cég.

Ez nem az első végrehajtás a csabdi székhelyű cég ellen, három éve ugyanez az osztály rendelt el egy másik végrehajtást is a Tiborcz-család több tagja tulajdonolta vállalkozás ellen.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Majd előkerül az aranyszívű Pénztáros Lőrinc, és kifizeti, őt meg majd egy másik állami támogatásból kártalanítják, támogatást kap a saját lovardájában abrakként megetetett zab precíziós hegyezéséért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Majd előkerül az aranyszívű Pénztáros Lőrinc, és kifizeti, őt meg majd egy másik állami támogatásból kártalanítják, támogatást kap a saját lovardájában abrakként megetetett zab precíziós hegyezéséért.
papa.49
Lőlő már készíti a bugyellárist, oszt. fizet mint a katonatiszt!!!
namihami
Van az úgy, hogy egy család megszorul egy kicsit anyagilag. Főleg, hogy apóspajtás is (már csak az adóbevallása alapján tudható) szintén leszálló ágba került.
Már csak az van hátra, hogy szegény Nárcisz kutyának a házimaradékkal kell majd beérnie.
Itt hívom fel mindkét család figyelmét, hogy ha időben beáll a sorba, akkor a Dankó utcai hajléktalanszállón kaphatnak naponta egy-egy tál meleg ételt. Csak igyekezzenek jó helyet foglalni.
Hellcat
Pénztáros Lőrinc majd kifizeti ezt is.
magyarbakancs
Van ki fizessen helyettük.
adtak annyi állami apanázst,hogy kitelik belőle.
Clavigo
Nem gond,,,Majd a disznófejű nagyúr ( Tállai ) leváltja a renitens osztályvezetőt,,,oszt jó napot.
Sámannus
A falopós traktort el vitték-e már? Annak a bűnügyi múzeumban lenne a helye, ami igazolja, hogy az országban kik lophatnak büntetlenül. Mert a cigány kaszája talán azóta is le van foglalva bűnjelként!
kisrigó
@Clavigo: Sajnos mára már sikerült gondos munkával ennek a bagázsnak elérni, hogy az embernek kapásból ez a "megoldás" jut az eszébe! Verje meg az isten a sok gazságukért őket! Többszörösen rászolgáltak! (Tehetetlen elkeseredés!)
human
Nyomeltakarítás zajlik a NAV hathatós támogatásával.
bakegya
A jogvégzett tiborcz pityut majd a mészáros lölő kisegíti az anyagi gondokból.
KÜLÖNBEN IS SENKINEK SEMMI KÖZE AZ Ő VAGYONGYARAPODÁSAIHOZ-NÉZZE MEG MINDENKI A BEJEGYZETT IRATOKBAN-MINDEN SZABÁLYOS.
...igen SZABÁLYOSAN volt lehetősége SIKERESEN,FURMÁNYOSAN ÖSSZELOPNI A FÉNYETETŐ CÉGEI ÉS AZ APÓS KAPCSOLATI TÖKE ÁLTAL.A simicska cégeinél rendesen kitanulhatta a szakmát.
nezelodo
@Sámannus: A minap olvastam immár a Pénztáros Lenci által tulajdonolt megyei, ferencjóska stílusú lapban, (minden nagyon szép minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve), hogy egy többgyermekes asszony szörnyű bűntényre vetemedett! A közeli akácosban kivágott 12 db akácfát és hazacipelte, hogy meg ne fagyjon a család. Na példát statuáltak, a fa nagyobb részét lefoglalták, és a körfűrészét amivel ezt a bűncselekményt tovább súlyosbította, elkobozták. Hegyibe meg néhány havi elzárást kapott. Szerencsére jön a tavasz a gyerekeket majd az utca neveli addig, míg engedelmes, 47 ezerből is élni tudó polgárt nevelnek belőle a milliárdokat rabló vezetőink.
Kutyuska
Miért nem áll Récsöl lábára? Nem kellene mindenféle cégekkel bajlódni, akinek saját lábon álló felesége van:
human
@Eladott Ország: @Fradigege: Nem feltétlen parasztvakítás. Pusztán könyveléstechnikai okai vannak. Erre a lépésre szükség volt, hogy a cég nyomait eltüntessék. Nyomok nélkül később nehezebb lesz a számonkérés.
Bogar1938
@Fradigege: Mi a kutya venyige fa..za az elterelés?
panellproli
Ezek a rothadékok több milliárddal rendelkeznek, de adót nem fizetnek. Ez egy bevett szokás az ilyen csalóknál, hogy csődöt jelentenek, aztán újabb cégeket alapítanak, ahol tovább rabolnak, majd lelépnek mindenféle adókötelezettség elől. A rohadt fattyának jó tanító mestere van, hasonszőrű tolvaj bűnöző apósa.
csetere
@panellproli: A "törvény" szerint, aki csődbe viszi a céget nem vállalhat ügyvezetést 5 évig. Mi lesz a többi cégével? Le kell mondania! Vagy mégsem?
nezelodo
@csetere: "Mi lesz a többi cégével? Le kell mondania!" Gondolom költői kérdésnek szántad!
Feltalálták már a stróman intézményrendszert, kicsiben és nagyban.
Az elmúlt év nagy szenzációja volt az az itóka forgalmazó cég, ahol még a telepi őrkutya is hamis volt, és a hatóságok sóval hintették fel a helyét, de csak óvatosan, nehogy kár essék a hírhedt cégtulajdonos böcsületén! Láss csodát, a biznisz megy tovább, a politikai recept szerint, a volt tulaj meg röhög a markába, hiszen a templom egere hozzá képest Mészáros Lőrinc.
Fradigege
@Bogar1938: Az, hogy soha nem fogjuk megtudni, ha a NAV tiborczkáék fszt megrángatja és nem fog semmi sem történni a vajda védőszárnyai alatt. Ez csak egy megszellőztetés. Majd bevédik őket. Belebukott az L. Simon az öszibarackmagjaiba? Mi lett az ügy vége? Vajda tesó farkasflóriánnak lett baja. Lehetne sorolni itt a mutyi-bulikat. Se füle, se farka. Nem az első? Eddig a többiről miért nem tudtunk?
Borsodi
Tisztára kell mosni és lehet tovább lopni!
bakegya
Magyarországon,megszüntette a fideSS VEZÉRKAR A JOGÁLLAMOT IS A SAJTÓSZABADSÁGOT IS A HÍRKÖZLÉS PÁRTATLANSÁGÁT IS,A BŰNÖZÉS SZABADON TERJED-MÁR AZ EMBERI JOGOK NEMZETKÖZI EGYEZMÉNYÉT IS BETÁMADTA A ORSZÁGUNK ORBÁN DIKTÁTORA,miről beszélünk???
kukac50
Kénytelenek valami látszat intézkedést bedobni mivel az Olaf már felhívta rájuk a figyelmet
A világítás ügyben is vizsgálják Tiborcot. Azért a 28 Olaf ügyből még csak 4-et tudunk
evacica
Nem baj majd Lőrinc barát rendezi az ÜGYET FIZET ÉS MINDEN RENDBEN! Kamu az egész, hiába cirkusz és kenyér kell a népnek! Na cirkusz az van kenyér az nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.