Nyuszi vagy oroszlán Orbán Viktor?

- ezt a kérdést tette fel Juhász Péter a Facebookon.

Az Együtt elnöke felszólította a kormányfőt, hogy ne fusson el gyáván a vita elől

jelenti a Klubrádió.

Nemzeti konzultáció helyett inkább nyilvános politikai vitákon kellene visszajelzést kérnie Orbán Viktornak – így látja az Együtt. Juhász Péter szerint a konzultáció pusztán a Fidesz propagandacéljait szolgálja, ezért inkább nyilvános vitára hívja a miniszterelnököt.

Az ellenzéki politikus felszólította Orbán Viktort, hogy vállalja a szembesítést az elmúlt hét év kormányzásának kritikáival. Azt is mondta, hogy bárhol, bármikor hajlandó vitatkozni a kormányfővel.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kaméleonba oltott páva, aki volt már minden, csak szűzkurva nem. Ez a dühöngő pszichopata vastag rendőrkordonnal tartja távol magától a pár maroknyi magyar állampolgárt is. Aki módszeresen nyírja ki a szabad médiát és csak a propagandát viseli el, aki rendőrkordonok, biztonsági emberek, függyönyök és Havasi Bertalanok mögé bújva menekül a nép számonkérése elől. És ez itt a lényeg, gyáván megfut a vita elöl is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"Juhász Péter vitára hívja Orbán Viktort"

Orbán Viktor leszékleteli Juhász Pétert!

Ha ő Putyinnal,Trumppal, Merkellel pletyizhet, akkor miért pont Juhásszal vitázna?!?!?!
Juhász asztali focista, Orbán pedig nagypályás játékos.
Cefi
@Szókrakész: Egy lófaszt. A csuticigány egy gyáva szardarab. Még a gáspár győző ellen sem merne kiállni vitázni.
Csizmás Kond
...és miről vitatkozna...a fütyürüs tettein kívül ?
Eladott Ország
A kaméleonba oltott páva, aki volt már minden, csak szűzkurva nem. Ez a dühöngő pszichopata vastag rendőrkordonnal tartja távol magától a pár maroknyi magyar állampolgárt is. Aki módszeresen nyírja ki a szabad médiát és csak a propagandát viseli el, aki rendőrkordonok, biztonsági emberek, függyönyök és Havasi Bertalanok mögé bújva menekül a nép számonkérése elől. És ez itt a lényeg, gyáván megfut a vita elöl is.
vladimir putin
@Szókrakész: velem nyet vita. Mikor talalkozok vele mindig viszem zsebemben kis piros gomb.
"Возьмите в Сибирь" felirattal. Ellenkezik, megnyomom.
Bugyutinszkij Balfaszovics Trumpov elnok eddig meg nyet akart atombomba epiteni Paks, nem tudni hogy vitazik.
Merkel se vitazik, ha kozben elviszi Narcisz kutyat a birtokrol.
Perwool
Az azért beszédes, hogy Orbán 10 év alatt, nemhogy egy vitára alkalmas témát nem talált, de még egy őszinte kérdéseket feltevő riporterrel sem mert szembe ülni...
A parlamentben az ellenzéki képviselő kérdése elől, a függöny mögé bújik.
Ha Orbán vitázna, nem tudna annyit nyerni rajta, mint amennyit esetleg veszíthetne, ezért nem vitázik.
Cefi
@Donáld Tramp: Hát amit kiszar, az is különb nálad te kotorék. Helyedre floki!
Csizmás Kond
@Perwool: Azért nem vitázik mert nem traccspartik lebonyolítására van megválasztva hanem kormányfőnek. Azt csak a lágyagyúak képzelik, hogy ha nekik kedvük szottyan leül velük bárki süketelni.
Cefi
Még szerencse, hogy a csutigecinek vannak seggnyalóik, akik nyelvvel ápolják az aranyerét. Itt is, máshol is :
fidesznyik.tumblr.com
Perwool
@Csizmás Kond: Orbán nem csak, (hogy szavaiddal éljek) traccspartit nem ad.
Orbán évek óta nem ad interjút független vagy baloldali médiumnak.
Az udvari médiában nem zaklatják kemény kérdésekkel, így csak a rendezvényeken próbálkozhat a sajtó, hogy egy-egy kérdést odakiáltson a testőrei gyűrűjében haladó kormányfőnek. Orbán ilyenkor úgy tesz, mintha nem hallaná neki szóló kérdéseket. Hű szolgája, Havasi Bertalan pedig megpróbál az újságírók és Orbán közé állni és mindig bemond valami indokot, hogy miért nincs Orbánnak tíz másodperce válaszolni.
Egyébként a kormányfőnk általában olvassa a beszédjeit amit Habony megír neki. Ha spontán szól valamit akkor csicska, Soros, migráns buzi, kommunista ...szavak váltogatása. Megértem, kínos is lehet, ha valakit szembesítenek, azzal, pl.
1. "Pusztán annyit kérek, engem ne oktatgassanak ki demokráciáról azok,
akik végigszolgálták a diktatúrát, és az oroszok szekerét tolták."
Orbán Viktor (Nógrád Megyei Hírlap, 1996. szeptember 28.)
2. "Nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni."
Orbán Viktor (Magyar Demokrata, 2007. január 4.)
3. "Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már
mindenki kezdi veszedelmesnek látni."
Orbán Viktor (Orbánviktor.hu, 2007. október 1.)
4. "Nyugaton van keresnivalónk, Keleten semmi keresnivalónk nincs."
Orbán Viktor (Magyar Hírlap, 2007. november 17.)
5. "Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely
megmételyezte és tönkre tette országunkat. Nyugatos nép a keleti önkény
hálójában. Ez a magyarok tragédiája, amelyet a XX. századi kommunizmus hozott a nyakunkra. Kék cédulás választás, a szovjet felszabadítás hamis mítosza, a vas és acél országának lázas látomása, a munkásosztály hatalmáról és a Nyugat bukásáról táplált beteges propaganda. A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá...
Cefi
@Perwool: 10 pont. De legfőképpen a valós igazság, és a tények. Egyéb más csak agymosott/agyatlan mellébeszélés. Oszt' jónapot.
Csizmás Kond
@Perwool: Nekem továbbra is az a véleményem, hogy ha valakinek valami kérdése van azt fogalmazza meg és küldje el, biztos válaszol rá, de hogy akárki akkor akarjon dumálni amikor kedve tartja azt helytelennek tartom.
A szegénység és a kiszolgáltatottság pedig nem olyan mint a gomba, hogy egy éjszaka alatt fejlődjön ki, annak sokkal hosszabb időszak kellett a kialakulásához...előző kormányok meg hasonlódolgok de ezt hiába is magyaráznám mert ha megértenéd is nem engedné meg a fideszellenességed, hogy azt kimond...szóval az aminek ma a gyümölcsét esszük az a nem megfelelő uniós beállással, a fejnélküli privatizélésnek, a meggondolatlan gazdasági feladásnak a most beért gyümölcse...és ha Orbán ugyanazt a rendhagyó hitelpolitikát folytatta volna ma még a műfogsorod is az imefé zállogába lenne.
ja és putyin...inkább vele haverkodni mint azzal az álnok, törtető ámerikával aki a mi bőrünre basztatja az oroszokat és minket fog szétlövetni a hatalmi törekvései miatt.
volvós
@Csizmás Kond: 20:05
Muszály neked mindig ismételni, szöröstalpú ??:
" Szopok, nyalok...gombot varrok "
Ne ismételd mindig a megboldogult
Hofi Géza szállóigéit ! Román agyatlan,primiív g...i nek KUSS !
Nessy
Orbán csak és kizárólag ex katedra kijelent, kinyilatkoztat.Azt is felolvasva! Intelligens vitához ész érvek kellenek, ami náluk hiánycikk.
Náluk a "vita" a partner lekezelését, sértegetését, meghazudtolását jelenti, tények nélkül.
Az igazi vita lényege, hogy mindkét fél ismeri a partner érveit, és a valós tényeket, melyeket aztán a saját szemszögéből próbál megmagyarázni, és a magyarázatát tényekkel alátámasztva megvédeni.
human
Orbán egy gyáva féreg. A tanácsadói megmondták, hogy soha többet ne merjen kiállni vitára, mert veszteni fog.
nyanya001
@human: Ha belegondolok a Medgyessy vitára...
Medgyessy a földbe döngölte a csutit
Borsodi
Nem kiállni kéne már neki,ha nem le mondani.
Perwool
@Csizmás Kond: " nem engedné meg a fideszellenességed,"
Remélem, Te mint jobboldali érteni fogod.
Anno még Fidesz szavazóként..respektáltam a szoci szavazok bölcsességét (pedig ez volt az utolsó amire velük kapcsolatban gondoltam), hogy kihátráltak tolvaj MSZP mögül..De most elborzadva tapasztalom, hogy a Fidesz-fanokat semmi nem tántorítja el imádott vezérüktől..kilophatja a szemüket..az utolsó földdarabot alóluk...10-100 milliárdokat verhet el a felcsúti illuzionista a hobbijára tékozolhatja el a nemzet jövőjét...utalhatja ki off-shoreba. a vallás hívői maradnak..Kicsi ország vagyunk, egy söpredékünk van!Na az söpredék politizál már 26 éve.
Kik kezdtek el politizálni 89-90 táján? Úgy 90%-ban akik addig is tették. Esetleg a gyerekeik. A bolsevikok. Csak a zöme átsminkelte magát! Voltak már KISZ-MSZMP titkárok...majd liberálisok...majd konzervatívok...majd nemzeti elkötelezettségű keresztények. Az IMF hitelt lecserélték www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/eloredolgozott_az_akk_a_dollarkotveny-kibocsatassal.196712.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512 index.hu/gazdasag/2013/02/12/dollarkotveny_3_25_milliardot_adtunk_el/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512
Vajon mikor lejárnak ezek a dollárkötvények (amiknek ugye még árfolyam-ingadozósa is van) és vissza kell majd fizetni, akkor is ilyen fasza lesz minden?Amúgy, amikor nyomod a Fideszes mantrát..nem jut eszedbe Andy Vajna aki talicska szám offshore-za ki az adó fizetők pénzét...vagy Garancsi aki Svájcban offshore céghálózatot tart fenn...vagy Rogán aki eddig legkevesebb 50 milliárdot menekített ki egzotikus helyekre, Mészáros 6 év alatt milliárdossá válását, Tiborc milliomossá válását, az iskolapadból kiesett Rahel gazdagságát...? Te ezt tényleg nem látod? Szerinted ez így rendjén van?
Csizmás Kond
@volvós: Nem muszáj, de az olyan migráncsfajzatok mint te így sem tudják felfogni ha milliószor elmondom.
...amúgy nektek nem is párbeszéd kell hanem hoffikabaré...vagy gyurcsánkabaré...az jelenti nektek a demokráciát.
Ahhoz hogy az itteni akárkiken kívül másvalaki is szóba álljon veletek előbb el kéne felejteni az otthontanultakat és felnőni legalább a béka seggéig...és az a minimum.
Perwool
@Csizmás Kond: "Brüsszel, USA... mindenkinek a mi kincsünkre fáj a foga, senki máséra, csak és kizárólag tündér országéra???
Csizmás Kond
@Perwool: " Anno még Fidesz szavazóként..respektáltam a szoci szavazok bölcsességét (pedig ez volt az utolsó amire velük kapcsolatban gondoltam), hogy kihátráltak tolvaj MSZP mögül"
...a szocik maga volt az emeszpé...szóval faroltak tolattak összevissza és maradt mindenki ami volt...szóval fogalmad sincs ki kicsoda.
A söpredék meg az aki nem szavaz pedig demokratának vallja magát de erőszakosabban követelőzik mint bárki...tántorog egyik tömörülésből a másikba, keresi az ingyent az áldozatmentességet és neki van a legnagyobb hangja...
...és bolsevik...na kik is azok ???
Csizmás Kond
@Perwool: A kincseket te találtad ki...nem arra fáj hanem a világhatalomra...
Nézz körül hány katonai támaszpontot tart fenn a világban hogy zsarolhasson fenyegethessen és az ő igazát hintse ???
Cefi
@Csizmás Kond: Véletlen volt a lájk.A migráncsozós és egyéb olcsó szabvány panelekből álló dumád alapján, te egy, az életben sikertelen, iskoláit(?) nehezen, silány eredménnyel elvégző(?), mások sikereit irigyen és sunyin, rókatekintettel lesből figyelő alak vagy. Ha ki kellene menni az utcára, kettőre zárod az ajtót, és bebújsz a heverő alá. Sunyin (és előszeretettel) basznád szét mások hozzászólásait, beszélgetéseit. Összegezve: erkölcsileg és szellemileg pontosan annyit érsz, mint elefántban a normál tampon. Nem kell reagálnod, nem válaszolok. Újat úgysem tudnál, eddigi hozzászólásaidban(?) minden benne van.
Csizmás Kond
@Cefi: szerintem csak azért kattintottál hogy tudj írni is mellé. Amúgy tojok a lájkodra...
A többi zagyvaságod meg szerintem a kijózanodásod mellékterméke. Szellőzteted a szádat látatlanba beszélsz és közben bemásolod az önéletrajzodat...
Eladott Ország
@Perwool: Egy apró megjegyzést szeretnék hozzátenni, a fidesznek semmi köze nincs a jobboldalhoz. A fidesz már minden politikai irányzatot képviselt, minden volt csak szűzkurva nem.
karma1
@volvós: Sajnos, egyes idiotak ugy latjak, hogy az Eloistennek egy hettel elobb be kell nyujtani egy egyszeru kerdestm, amire 8 ember lazasan fogalmazza egy hetig a valaszt, mert ugye az ELoisten nem valaszol a plebsznek/...
En meg azt mondom, amit itt latok: a politikusok kijonnek a targyalotere4mbol, es az ujsagirok, valamint a TELEVIZIO varja oket az ajtoban, es AZONNAL felteszik a kerdeseiket akar a miniszterelnoknek is.
Tudod, nalunk az emberek felelos politikusokat valasztanak, akik tudjak, hogy mirol folyt a vita az ulesteremben, es errol azonnal meg tudnak fogalmazni egy maganvelemenyt, mert hiszen ezert valasztottak ot meg az emberek.
(Nalunk kulonben van kulon Parlament-TV, ami kozvetlenul az ulesterembol kozvetit, de ki a francnak van arra ideje, hogy azt vegignezze. Igy egyszerubb: minden politikus azonnal elmondja, mit gondol O es a partja az adott kerdesrol, es hogy milyen lepesek varhatok kormanyszinten az adott ugyrol...)

Ilyen egyszeru... Csak becsuletesnek es hitelesnek kell lenni, es mar elfogadhato a politikai elet.
Perwool
@Eladott Ország: Indult egy fiatalos, értelmiségi, liberális párt.
Aztán mára pont az lett belőlük, mint a szüleikből. Zsíros pofájú, arrogáns, tolvaj, bolsevik banda. Támogatóik zöme a falusi, 8 elemit végzett 70 éves hazafiak. Akik már olyan szenilisek, hogy elfelejtették az MSZMP-s korszakukat. Az Orbán-hívők szemében, nem ellentmondásos, hogy az csinált a liberálisból szitokszót, aki 8 évig volt a Liberális Internacionálé alelnöke...

hu.wikiquote.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
www.fidesz.hu/hirek/2008-02-14/orban-viktor-beszedenek-szo-szerinti-leirata/
sokanvagyunk
Én azt nem állítanám, hogy Orbán nem szokott vitázni.
Vitázik ő napi szinten önmagával, tíz-húsz évvel ezelőtt mondott és vallott eszméivel, elmefuttatásaival és cselekedeteivel szemben - és sikeresen legyőzte önmagát is.
papa.49
Ez a pojáca az életben többet nem áll ki senkivel nyilvános vitára, hiszen a leírt szöveg nélkül csupán összefüggéstelenül makogni tud, a másik ok tölhülye mindenhez, csak lopni tud!!!
volvós
@Csizmás Kond: 07:40

A bocskoros a...á...dat oktasd ki barom !!
Csizmás Kond
@volvós: a bocskoros is és a barom is te vagy...és a migráncs is.
volvós
@Csizmás Kond: Örülök, hogy felb@sztam a nem létezö agyadat !!! :-)
Csizmás Kond
@volvós: te csak vigyorogsz mint bolond a farkának...
amúgy nagyon kevés vagy te felbaszni...
Cefi
@volvós: Nagyot csalódtam benned. Leállsz vitázni az árok mellett hagyott kotorék ürülékével?
volvós
@Cefi: Bocsika, de olyan jól esett idegronccsá tenni ezt a g...it !!
rotyi baa
Oszt miről beszélne ez a tokmányfejű zombi-rettenet, fujokás füstfenomén:
a spangliról , kokobáról ??
Cefi
@rotyi baa: :-)) ismerős a stílus... :-)))
Eladott Ország
@vladimir putin: Hogy tudsz tudsz váltani ciril billentyűzetre? Úgy, hogy zsebedben van a kis piros gomb?
Aki Én
@Csizmás Kond: döbbenetes sötétség... :(
komolyan mondom, szomorú ezt látni.
Aki Én
@rotyi baa: 13:37 Nem gondolom, hogy a nagy többséget ezek a gyermeteg és betegesen ismételgetett témák érdekelnék.
Sokkal inkább olyanok, mint korrupció, kormányzás, lopás, mutyik, oktatás, gazdaság, egészségügy, herdálások, harácsolás...
De gondolom a vadkender téged jobban lázba hoz, mint a valódi problémák.
magyarbakancs
@rotyi baa: "Oszt miről beszélne ez a tokmányfejű zombi-rettenet, fujokás füstfenomén:
a spangliról , kokobáról ??"
Orbán miről beszélne?
Hallucinációról,üldözési mániáról,pszichopata gondolatairól?
Nessy
@magyarbakancs: Dehogy beszélne! Feltennék az öreg, karcos lemezt! Brüsszel, Soros, migráncs! A mi dolgainkba ne szóljon senki, mi viszont mindenkiébe bele szólhatunk. Korrupció nincs, már törvényesítve van! Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve!
magyarbakancs
@Nessy: " Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve!"
Ezt meg Ferenc Jóskától vette.
Mindig más tollával ékeskedik?
Nessy
@magyarbakancs: Ő még nem mondta, de ez a hozzáállása. Én plagizáltam.
Hellcat
@Csizmás Kond: Ezt buktad csizmás!
"Orbán Viktor miután meghívta megerősítette együttműködését Silvio Berlusconival, az Európai Néppárt kétnapos máltai kongresszusának arról beszélt, hogy el kell fogadni az intellektuális és politikai harcot a baloldallal, nem kell félni a baloldal kritikájától"
2017 március 30
Ehhez képest a királyod még az ellenzéki újságírókat sem engedi közel magához mert nem tud mit kezdeni a kínos kérdésekkel...egy politikai vitában meg úgy felmosnák vele a padlót mint legutóbb.
Csizmás Kond
@Hellcat: Neked is elmagyarázom, Orbán nem a sajtóiroda referense, tehát ha akar szóba áll a firkásszal ha nem akar akkor nem.
Neked és az eszmédnek ha az az álláspontja hogy minden félnótás hülyekérdéseire személyesen kell válaszolni azzal nincs bajom de ugyanezt ne várd el senkitől mert ez beteges felfogás.
Hellcat
@Csizmás Kond: Szóval te a beteg kis emlédben már nagyobb hatalomban tartod őket mint kéne? Nem kéne őket isten ként kezelni mint ahogy te most épp teszed...A választópolgárok ruházták fel őket hatalommal a választópolgárok szolgálatában álnak és a befzizetett adókbol vanna eltartva...szóval igen is kötelessége lenne bazdmeg megállni és válaszolni a kurva kérdésekre. Gondolom te a szük kis látószögeddel tökéletesen meglelégszes a Kossuth rádiós alákérdező/felszopó kérdésekkel és a rá adott válaszokkal. Hát...végülis boldogok a lelki szegyények nemdebár?
Aki Én
@Csizmás Kond: 15:33 Nem egy ,,firkásszal", hanem senkivel nem áll szóba.
orbán nem egy mindenki felett álló isten, de nem is király. ő nem élet és halál ura, hanem a nép választott szolgája.
Tudod ez demokráciában úgy szokás, hogy egy vezető időről időre kiáll és megvédi az álláspontját, intézkedéseit. Ha úgy tetszik, egy vitában. De minimum elmegy egy stúdióba, ahol szabadon kérdezhetnek tőle.
Attól, hogy te ezt 20-as iq-val nem érted, vagy nem szabad értened, attól még ez egy pökhendi, gyáva viselkedés. Aki akarja, azt is érti miért van ez így.
Ha bután véded a védhetetlen, csak nevetséges leszel, de nem meggyőző.
Hát nem megnyugtatóbb lenne, ha élőben is megvédené a tetteiket?
Támadhatatlan lenne. De neeeem...
Csizmás Kond
@Aki Én: akite...van szemed???...akkor te egy szemesgeci vagy.
Csizmás Kond
@Hellcat: Nem tartok és senkit sem nagyobbra mint amekkora, ezeket csak ti magyarázzátok bele...valamiért...önigazolásból...
És igen a választó polgárok hatalmazták fel őket és végezzék becsülettel a munkájukat, mindenki a magáét.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...a népé és nem a geciké, ugyhogy kuss.
Hellcat
@Csizmás Kond: Shh..shh...semmi baj...ne erőlködj még bajod esik...majd idővel jobb lesz minden ígérem.
Csizmás Kond
@Hellcat: Dehogy erőlködök, te kezded és végzed itt az okoskodást...én csak válaszoltam a kérdéseidre.
magyarbakancs
@Csizmás Kond:"Neked is elmagyarázom, Orbán nem a sajtóiroda referense, tehát ha akar szóba áll a firkásszal ha nem akar akkor nem."
Orbán úr mi általunk megválasztott miniszterelnök.
Vegye azt a fáradságot, ha kérdezik, felel a feltett kérdésre ,még akkor is ha az nem a lakáj média teszi fel.
Ne hablatyoljon, hogy ö a Magyar népér cselekszik, dolgozik.
Cselekedjen, hogy Észak-Magyarországi régió ne legyen az EU 267 térsége közül az utolsó.
Ne dumáljon, cselekedjen.
Mert sok a duma cselekedet meg nulla.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...van időm neked is elmondom...mindenki végezze a saját munkáját, miniszterelnök a miniszterelnökit a sajtóreferens a magáét, a sajtós is kérdezzen úgy hogy abban ne akadályozzon senkit stb...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Amit írtál mellé beszélés
Csizmás Kond
@magyarbakancs: az..akár a többi...itt mind csak mellébeszélünk mert érdemben ez nem jelent semmit.
Amúgy ha te dolgoznál és valaki folyton a nyomodba járna és kérdezgetne nyaggatna a kiváncsiskodásával tudnád végezni a munkádat ?
...szerintem még ki is rúgatnád magad ha leállnál csevegni...na ez mindenütt így megy csak nem tudod valamiért elképzelni.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Én ápoló vagyok kérdeznek tőlem ,reménnyel fordulnak hozzám és válaszolok .És nincs tanács adóm mit ,hogyan végezek.
37 év tapasztalatom van és nem a parlament zárt padsoraiba töltöttem el.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Neked az a dolgod...de ha folyton valamelyik lap ujságírójával traccsolnál sokat nem ápolóskodnál...példa erre a feketenővértársad.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: ."példa erre a feketenővértársad."
Se nem társam ,se nem kollégám az gyilkos.
Aki Én
@Csizmás Kond: Az indokoltnál nagyobb lett a buta pofád román selejt.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...vazzzee én a polósra értettem...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.