A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha – vélhetően – az ő pénzén/segítségével fut a TI dolgoztok-ŐK lopnak jobbikos kampány, és a plakátfiúvá vált négyesnek ez nehezen fér le a torkán.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán helyében nem húzogatnám az oroszlán bajszát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bence: Nem értek veled egyet az egyiket büntetjük mert csalt, lopott, a másikat meg futni hagyjuk, ez így nem fer, lógjon mindkettő, mert a tetteiket is együtt kéz,a kézben követték el!!!
Peller Anikó
@papa.49: ez nem így van, semmiképpen. Simicska egy vállalkozó, aki bízott a cigókban, legfeljebb ennyi a bűne. Tolták neki a pénzt ez igaz, rengeteg pénzt, de nem az a bűnös aki kapja hanem aki elosztja.

Ha te kapnál rengeteg pénzt, bűnösnek éreznéd magad?

Kapta a rengeteg pénzt, hogy médiabirodalmat építsen ki, ezt a pénzt ő nem lopta. A cigó lopta ki az államkasszából, a Simi csak kapta, elnyerte pályázatokon satöbbi. De nem lopta !

A pályázatokról sem ő tehet, ő csak indult és nyert. Mint most a mészaros, most ő nyer. Meg a vajna, abba is tölti a pénzt mint a kolbászt. Neki is médiabirodalmat kell kiépítenie, meg a mészarosnak is.

Akkor most ki a bűnös, ki lopta el a pénzt ?? Hát a geci.
papa.49
@Peller Anikó: Te csak hidd ezt a szíved joga, nálam nem különb a Lajos se, tudod egyáltalán mit is beszélsz, mikor 1998. eltakarított több milliárd tartozást a kebelbarátok számláiról, ez nem a bocsánatos bűnök kategóriája!!!
Nessy
Nézőpont kérdése. Valóban, egyik 19, másik 20, ha felülröl nézzük. A részletek már árnyaltabbak! Akkoriban O.V. Simicskát támogatta, aki barátja is volt, okos is volt és sok mindent csináltak együtt, Simicska volt, aki pénzzel látta el a FIDESZ vezetőit. Ma Mészáros a favorit, de ő már csak stróman.
A plakátokról annyit, hogy amikor a FIDESZ bohócos plakátjai megjelentek, akkor a hívek tapsoltak. Most, hogy nem ők vannak a plakáton, fel vannak háborodva. Arról nem is beszélve, hogy a valóság az, ami a plakátok szövege. Lehet tagadni, de a tények makacs dolgok.
Béla333
Egyenlőre Simicska semmit sem tett azért, hogy a korábbi bűneit jóvá tegye. Ez a szóbeli hőbörgés még semmi!
Itt is igaz, ami minden másra is: ne azt nézzük, ki mit mond, hanem hogy ki mit tesz!
Szerintem!
nyanya001
Aki ismeri Simicskát, az tudja, hogy vérbeli jogász, törvényt nem lép át!
Simicskára sok mindent lehet mondani, csak egyet nem, hogy el tudták bármivel is kapni. Ennek nagyon egyszerű oka van, főleg az, hogy okosabb, mint egy komplett jogi iroda. Ez a bátorságának az alapja. Nem is tudtak a Fidesszel addig semmit sem kezdeni, amíg Simicska kezelte a gazdasági ügyeit. Mindenki szidta Simicskát, de nem tudtak rajta fogást találni, mert a tökéletes találmány a jogszabállyal megalapozott vagyonszerzés rendszere jogtisztaságot és büntetlenséget biztosított neki és a vállalkozásainak. Az egész ugyan gyalázatos, de egyben törvényes, és ezeket a törvényeket azok alkották, akik most tele pofával mondják a nevét, de a törvényt simán megszavazták, amelynek alapján működött a rendszer.
Azonban az is biztos, hogy ő a Fidesz rendszerét fenntartotta, amely rendszernek az emberei vélhetően sem azzal az ésszel, sem azzal a jogismerettel nem rendelkeztek, amellyel Simicska. Viszont ha hibáztak, retteghettek, mert a hibákat Simicska rendszere bizonyára rögzítette, és ő az aki, ha megegyezel vele, tartja a szabályokat, de ha a határhoz hozzáérsz figyelmeztet, ha átléped, az ellenséged lesz.

Így lett ellensége Orbánnak is! Orbán átlépte azt a határt az oroszokkal való együttműködésben, amely határban még ifjú korukban egyeztek meg. Simicska nem pénzért, munkáért haragudott meg Orbánra, hanem elvi okok miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.