Orbán Viktor „ricsajnak” nevezte a napok óta tartó kormányellenes tüntetéseket, s megismételte, a tiltakozók mögött Soros György áll, aki szerinte azért támogatja pénzzel a tüntetőket, mert Budapest is meg akarja állítani a magyar származású amerikai milliárdos által támogatott migrációs hullámot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ja, sok békés embernek is viszket már a tenyere a maffiacsalád miatt.
És ennek köze nincs az iszlámáradathoz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Jobban tetszene ha az általad előidézett 2006 megismétlődne, hogy bebetonozd magad?
Bocsi, de mi nem olyanok vagyunk.
Gondolom, hogy ezt sajnálod.
elnyomott
Ja, sok békés embernek is viszket már a tenyere a maffiacsalád miatt.
És ennek köze nincs az iszlámáradathoz!
RonaGyuri
Az igaz barát Bayer Zsóti ezek szerint egy "sok keresztény" ember? =))
karma1
@RonaGyuri: Pont erre gondoltam: csak nem igy adta meg zsotinak a szabad kezet a jokoroszteny tenykedesehez?
Na mi van, mikor lesz a bunyo Honttal Buda kozepen? Lehetne a Vermezon is tartani,...:o))))
Nessy
@RonaGyuri: A "hat" már soknak számít? Igaz, ha a nyolc "özön"! Itt csak a haveri milliárdok nem számítanak.
Nessy
@karma1: Lenne néző közönség, több mint a Pancho arénában a foci meccsen!. :-))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/15/francokat-nem-lehet-levaltani-ezeket/
Az tisztán érzékelhető, hogy Orbán és bandája egységesen be van szarva. A kommunikáció
széthullott, egyre durvább hibákat követnek el. Ez súlyosbodni fog, ha szorultabb helyzetbe
kerülnek és sikerülhet kiváltani eddig még néma társadalmi rétegek elemi erejű felháborodását is. Hogy nem a parlamenti pártok vannak az utcákon? Nem hát. Éppen ezért veszélyes ez a helyzet a kormányra. És ugyan miért is ne zavarhatná el a kormányt egy ország népe, pártok nélkül is? Be van tiltva? Nincs. Van ebben az országban annyi becsületes, hozzáértő ember, akikből igen gyorsan össze lehet rakni egy szakértői kormányt. Ha normalizálódott a helyzet, akkor pedig helyre kell állítani a választási törvényt és ki lehet írni a választásokat. Nem olyan bonyolult ez, mint amilyennek láttatni szeretnék sokan. Szóval nem finnyáskodni, hanem felgyűrni az ingujjat és beállni szart lapátolni, mert ha valami, az az egy biztos, hogy a szar magától nem fog elmenni. A mi kezünk is viszket te szarházi nemzet tacskóhitlere.
Béla333
Ez a tenyér viszketés duma megegyezik a fasiszta Bayer minapi fenyegetőzésével!
Persze Orbán nem olyan bátor, (soha nem is volt!) hogy maga játsza le azokkal, akiktől viszket neki a tenyere, inkább kopasz verőlegényeket küld maga helyett!
Egy nyúl! Húsvéti nyúl!
kukac50
Nekem akkor viszket a tenyerem amikor ez a sok hülye Fideszes Sorost hozza fel indoknak.
Nem Soros az oka! Orbán és a sok buta Fideszes! Nem képesek gondolkodni, egy sem olyanok mint a robotok be vannak programozva mást meg fel sem tudnak fogni!
CsipkeRózsa
A közmondás szerint, akinek viszket a tenyere, az pénzt kap. Lehet, hogy attól is függ, melyik tenyér viszket: a jobb azt jelenti, hogy pénzt ad ki, a bal pedig azt, hogy pénzt kap.

Orbán minden tiltakozó mögött Sorost látja, szerintem a tüntetők árnyékát láthatja csak mindenki mögött.
SystemError
Viszket a tenyere a keresztényeknek...ti lennétek a keresztények...?haha:) Fasszopó hazaáruló maffia csürhe vagytok, akiket kilóra megvett Putyin. Viszket a tenyered, akkor verjétek ki egymásnak a másik náci-kommunista Bayer-rel úgy, hogy a Kővér bajsza se maradjon száraz...

Keresztény...! Persze a pápát azt kirekeszted, mert annál is nagyobb keresztény vagy mi.. Köpönyegforgató, hazaárú senkik vagytok és amihez értek abban érték nem marad. Jó lenne már ezt a keresztények is felismernék!!!
papa.49
Az igazság az hogy már herótom van tőled hazugovics, meg az ótvaros dumádtól is, és nekem is viszked a tenyerem , hogy jól megszorongassam a nyakadat míg az utolsókat nem rúgod!!!
SystemError
@Béla333: Amúgy ez egy "miniszterelnök" szájából hivatalból közösség elleni uszítás...még, ha valós sértettséget is, de hát ez az amihez Bayer fajtársnak sem volt elég az iq-ja.. Ezen a ponton egy demokráciában szintén meg kéne, hogy szólaljon a "bajszos szar". Vagyis rá kéne, hogy szóljon Orbánra, de hát milyen vicces is lenne ma, ha bárki rá merne szólni.. Ennyit a fékekről, egyensúlyokról... Ehelyett egy sértett kis szociopata hatalmi fenyegetőzését kell hallgatni... Viszkessen a tenyered, ha már itt tartunk itt nincs hazug 2/3-ad mint az álldiktatúrában. Van 1-1,5 millió fidesz szavazó a külhoniakkal együtt... Ha itt elkezd viszketni a többi ember tenyere, ha mondjuk a tüntető lányukat elviszi a rendőrség..akkor lesz itt 6 millió viszkető tenyér is!:)
desiro
fosik mint Pelikán, remélem annyira, hogy kiszárad.
bencemacska
„A békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere”

Miután én téged és híveidet soha nem tartottalak "békés és derék keresztény embernek", azt gondolom, hogy azoknak viszket a tenyere, de nem a tüntetőket, hanem téged szeretnének egy kissé nyakon szorongatni!!! Ebből az következik, hogy a tüntetők és ellenállók egyre többen lesznek!
bencemacska
Hogy hivatkozhat valaki a kereszténységre és a saját keresztyén voltára, aki Húsvét vasárnapján harcot hirdet a keresztény Európa ellen???
papa.49
@bencemacska: Hát ez úgy keresztény mint én mohamedán!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.