Ártatlan és nem igaz, hogy adót csalt. Először állt kamera elé Gáspár Győző, mióta költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Azt állítja, csak le akarják járatni. Csütörtökön tartottak a családnál házkutatást, a showman szerint mindent felforgattak náluk, ami nagyon megviselte a feleségét és a gyerekeit is.

(RTL Híradó)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Grafix69: Ismered a ,,vízhordós,, viccet, még a cocializmusból???
Ide leírom a cigány ,,dolgozik,, az építkezésen segédmunkásként vízhordó, kérdi tőle a többi dádé, hogyan bírod, nagyon fárasztó lehet...Erre mondja a cigány dehogy,
ha van víz, nincs kanna,
ha van kanna, nincs víz,
ha mindkettő van, én csúztatok)))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
r2d2
... de a pénz g*ci jó helyen van! Akkor?!
r2d2
... de a pénz g*ci jó helyen van! Akkor?!
Dr plágium
@Cicamama55: április 17., 20:22 Na ennyire nem buta, azt csak tetteti a bunkója. Munka, tehetség nélkül azért qrvára jól el vegetál :)
sokanvagyunk
Költségvetési csalókkal tele van az ország, eggyel több vagy kevesebb már nem számít, ha akar és ez a leghőbb vágya énekeljen is nekik - csak ne a színpadon vagy a tévében.
human
Egyetlen reality show-t néznék csak meg szívesen amiben Győzike van benne. Ami a rácsok mögötti életét adná minden nap. Cellatársakra is lenne ötletem.
(Cinikus Lázár! Ez nem rasszizmus, hanem jogos törvénykövető állampolgári igény)
nezelodo
"... de a pénz g*ci jó helyen van! Akkor?!"
Ja ez is az Orbánnak tejel közvetlenül, a NAV-ot kihagyja a buliból. Örüljenek, nem kell könyvelgetni, a Viktornál meg úgy található meg a pénz, mint az itt a piros, hol a pirost játszó tesóinál a piros golyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.