Ártatlan és nem igaz, hogy adót csalt. Először állt kamera elé Gáspár Győző, mióta költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Azt állítja, csak le akarják járatni. Csütörtökön tartottak a családnál házkutatást, a showman szerint mindent felforgattak náluk, ami nagyon megviselte a feleségét és a gyerekeit is.

(RTL Híradó)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Grafix69: Ismered a ,,vízhordós,, viccet, még a cocializmusból???
Ide leírom a cigány ,,dolgozik,, az építkezésen segédmunkásként vízhordó, kérdi tőle a többi dádé, hogyan bírod, nagyon fárasztó lehet...Erre mondja a cigány dehogy,
ha van víz, nincs kanna,
ha van kanna, nincs víz,
ha mindkettő van, én csúztatok)))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ne hazudj te bizony az vagy, az is voltál, és még újra az leszel, mert a tisztességes munkásélet neked nem tetszik!!!
Equus
haha... Méghogy a győzike tyúkot? Hát az eszébűl él meg és a tehetségibűl... ahogy az apja is... hát haljak meg... dikk mán
Grafix69
@papa.49: Nem ,hogy nem tetszik , :)) ennek csak három baja van az életben a HIDEG a MELEG meg a MUNKA , na ezeket nem bírja. A cigó elmegy dolgozni az meg a tudományos fantasztikum körébe tartozik.:))
Cicamama55
Aki ennyire buta, életében nem dolgozott, s ennek ellenére ilyen luxus körülmények között tengeti életét mint ő, s közben borzolja a dolgos emberek idegeit, az minden, csak nem ártatlan! Élősködik a társadalom nyakán, s közben nagyon rossz példát szolgáltat a fiatalok számára!
papa.49
@Grafix69: Ismered a ,,vízhordós,, viccet, még a cocializmusból???
Ide leírom a cigány ,,dolgozik,, az építkezésen segédmunkásként vízhordó, kérdi tőle a többi dádé, hogyan bírod, nagyon fárasztó lehet...Erre mondja a cigány dehogy,
ha van víz, nincs kanna,
ha van kanna, nincs víz,
ha mindkettő van, én csúztatok)))))))))))))
Equus
@Cicamama55: ez a lótetű kinek mutat példát és miből?
human
Ez annyira lagzilajcsis. Sőt ez egész történet az és az lesz a vége is.
Grafix69
@papa.49: Ja ha cigánytól szenet veszel baromira megfázol.
Oké nem kell bántani ne legyünk ilyen rossz akarók , végtére is ez is csak egy ember . Próbál életben maradni , eddig sikerült neki . Mondjuk ahhoz képest hogy a NAV letiltotta a magyar bankszámlámról a TB járulékot 250000 forintot , ez a madár meg 20 milláért felfüggesztettet kapott , hát van itt igazság az biztos .
papa.49
@Grafix69: Gondolom nem vagy ,,fajtatárs,, csupán ezért!!!
Most olvastam már 90 milliót keresnek rajta, meg a társain!!!
papa.49
Még egy az előzőhöz, a kieső járulékokat, adókat a többiek fizetik, akik nem voltak ,,olyan ügyesek, mint a dádék,,!!!
egyvandor
El tudom képzeni fogalma sincs az adószabályokról, de az azért mégiscsak furcsa hogy akkor miért nem alkalmaz egy könyvelőt Gondolom telne rá.
colibri
Győző, ehhez a mostanihoz még hozzáteszik azt a másfél év felfüggesztettet, amit az előző adócsalásért ítéltek! Mire visszakapod a szabadságod, már elfelejtenek az emberek, sómen!
Szókrakész
Gőzeke.

Addig jár a Gőzeke a kútra, míg...
percsi
A NAV végezhetné a tisztességesen a munkáját, vannak sokkal nagyobb falatok is, előszőr azokat kellene meghurcolni, azt utána jöhetnének a Győzike félék. Csak akkor lesz rend az adózás környékén. Győzike helyébe lennék, én sem tömködném a pénzt a csókosok zsebébe.
Cicamama55
@Equus: Sajnos mindig akadnak "vevők" arra az életfelfogásra, hogy ha csalásból és lopásból is meg lehet élni, minek dolgozni...
justhpeter
@Horizont: Nekem is előjött az a kép, ahol a "sertés" Tállai kíséri be a böribe az "ártatlan" Mészárost.
Equus
@Grafix69: "végtére is ez is csak egy ember"... hát ezt, engedelmeddel, vitatnám. Két lábon jár, beszél, írni bizonyára nem tud, olvasni sem vmi nagyon, pofátlan és kapzsi, ráadásul rongyrázó, a munkát utálja... hát... mi ebben az emberi? A majom is tud két lábon járni...
Equus
@Cicamama55: "Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!" (József Attila) ... ő csak idáig jutott, a másik fele ismeretlen maradt...
Béla333
Hát persze hogy ártatlan!
Ebben az országban mindenki ártatlan! Itt csak bűn van, de elkövető az soha semmire nincs!
Ez már csak egy ilyen ország! Következmények és elkövetők nélküli ország!
papa.49
@Mirabilis: Molyolnak kicsit még és ő is kimászik a slamasztikából!!!
Szókrakész
@Mirabilis: Egyes!
Leülhetsz.

Akkor az összes celeb sitten ülne.

Ki szerepelne az idiótáknak odaszart idiótánál idiótább műsorokban?!?!?!
r2d2
... de a pénz g*ci jó helyen van! Akkor?!
r2d2
... de a pénz g*ci jó helyen van! Akkor?!
Dr plágium
@Cicamama55: április 17., 20:22 Na ennyire nem buta, azt csak tetteti a bunkója. Munka, tehetség nélkül azért qrvára jól el vegetál :)
sokanvagyunk
Költségvetési csalókkal tele van az ország, eggyel több vagy kevesebb már nem számít, ha akar és ez a leghőbb vágya énekeljen is nekik - csak ne a színpadon vagy a tévében.
human
Egyetlen reality show-t néznék csak meg szívesen amiben Győzike van benne. Ami a rácsok mögötti életét adná minden nap. Cellatársakra is lenne ötletem.
(Cinikus Lázár! Ez nem rasszizmus, hanem jogos törvénykövető állampolgári igény)
nezelodo
"... de a pénz g*ci jó helyen van! Akkor?!"
Ja ez is az Orbánnak tejel közvetlenül, a NAV-ot kihagyja a buliból. Örüljenek, nem kell könyvelgetni, a Viktornál meg úgy található meg a pénz, mint az itt a piros, hol a pirost játszó tesóinál a piros golyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.