Jött Magomed Csecsenföldről és megmutatta, hogy nem a putyini kézikönyv, hanem maga a mindennapi orosz politikai valóság jött el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tehát a polgárháborús hangulat szításával amellett, hogy csak további tömegek fordulhatnak el a kezdeményezéstől,- arányos választási rendszer- még kifejezetten Orbán (illetve a Kreml által gondosan plántált Jobbik/hungaristák) malmára hajtják a vizet. Ez egy “klasszikus csapdahelyzet” – minél jobban küszködünk ellene, annál inkább gabalyodunk bele!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Ezzel baromira nem értek egyet.. Mint azt Gergő is belátta(önállóan) ez nem volt egy szerencsés célpont. Nyilván a szimbolikáját célozta az emlékműnek, de ha nem is "sok" orosz halt meg és az is kérdés, hogy hazánkért vagy az orosz érdekekért..nyilván vannak hozzátartozók, akiket ez bánthat... Van annyi szar fidesz szimbolikus intézmény ebben az országban, amit narancsra lehet festeni.. Mindenesetre arra is kiváncsi lennék, hogy melyik fideszes civil szervezet látná be, ha valamely tettük akár csak megkérdőjelezhető..!:)
dr. prédikátor
Vajon ez a kis gecicsomó mit szólna hozzá ha valamelyik elhunyt szerettének a sírját gyalázná meg valaki???Azt is rendjén valónak tartaná???
karma1
Na, most nem jon ki a taho bajszos hazmester, es nem utasitja rendre ezt a mogamedet?
Szoval orban, hogy is van az a migrancsokkal, akik allitolag az orszagunkat szetkurjak?
Nezzuk meg kozelebbrol, vajon ven-e ennek a szep szal nagybaromnak rogantoni-fele letelepedesi kotvenye?
Mert szerintem kulonben hogy a f@szba' elhetne Magyarorszagon?
Lehet, hogy mar nem fogjak merlegelni a felhaborodott emberek, hogy az onbiraskodas csunya dolog-e...Lehet, hogy orban ideje hamarabb eljon, mint szeretne?
karma1
@SystemError: Lehet, hogy nem volt szerencses megvalasztasa az emlekmu elleni tamadasnak. Ez igaz...
De en ugy tudtam, hogy Magyarorszagon csak egy magyar hivatal (birosag) van felhatalmazva, hogy eldontse ezt a kerdest.
Szoval, ha az en gyerekem rosszalkodna, akkor mar hadd en dontsem el, hogy mikent buntetem meg a gyerekemet, ne a szomszed mogorva bacsi usse le a szivlapattal a gyereket,

Ez a haborus emlekmu igen, kell, hogy legyen, kell, hogy valogatas nelkul emlekeztessen a teljesen hiabavalosagokert meggyilkolt emberek emleket, de erre ott van a magyar rendorseg , birosag, akik meg is tettek a dolgukat.
Szoval, huzzon haza a tetube ez a csecsen allat, bujjon ossze az azeri baltassal...
Aki Én
@dr. prédikátor: Azért azt ne higgyük már, hogy ez az ember csak úgy puszta öntudatból látogatta meg Komáromyt. Valóban nem volt nemes tett, de belátta és bocsánatot kért, amennyire tudni lehet, már a látogatás előtt.
Szerintem ez egy jelzés, hogy tudja minden kritikus, itt nem a békemenettől kell tartani.
És vajon az agresszív hívőket miért nem látogatja meg senki, mikor betörik a kritikusok orrát? Vagy az a véleménynyilvánítás rendben van?
Ez így kicsit sincs rendben, és a legrosszabb félelmeket igazolja.
Béla333
Hogy egy magyar állampolgár Magyarországon mit csinál, az csak ránk magyarokra tartozik!
A szuculizmusban volt ilyen, hogy a hazai dolgainkat az orosz ellenőrizte, felügyelte, meg most, hogy ez a hazaáruló kormány ezt lehetővé teszi!
Mocskos banda! Hol van ilyenkor a mi pénzünkből tartott rendőrség, vagy a TEK??!!
karma1
@Béla333: Szerintem fostak a fuggony mogott, mint a csuti duce...:o)))
SystemError
@karma1: Teljesen egyetértek, de nem is az orosz bíróság jött ide. Másrészről arra én is kiváncsi lennék, ha mi a Vörös téren felhoznánk(magánemberként), hogy Sztálin miket művelt, akkor orosz rendőrség mit művelne velünk:) Szóval persze, hogy Putyin oligarcha helytartójának odaszólt, hogy kéne egy kicsit izmozni a helyi törvények keretein belül. Szerintem összességében Gergő jól és bölcsen cselekedett. Ezzel sakkot adva Putyin nemzetközi puha diktatúrájára is:) Tessék Putyin "úr" ilyenek a szabad és jogállami civilek. Moszkvában Gergő már halott lenne a helyi Kubatov kopaszok közbenjárásával...
justhpeter
Engem inkább az érdekel, hogy míg Magomed látogat hol van Pinocset ? Esetleg megkérdezni tőle, hogyan tudta meg Magomed az elérhetőséget.
karma1
@SystemError: Az utolso mondatodra: de egy normalis magyar polgar nem is megy "csak ugy" oda, - a Voros Terre - es nem kezd izmozni senkivel sem.

Mindegy, ahogy innen nagyon-nagyon messzirol nezem, lassan inkabb Soros jatszik putyin kottajabol, mint forditva (na jo, eros tulzassal)...
Szoval Magyarorszag kb. ket nappal van azelott, hogy az oroszok maguktol bejojjenek tankokkal, es rendet csinaljanak... Most meg csak kernie sem kell orbannak ezt a szivesseget, mert putyin nagyon szorgalmas, ha uj gyarmatokra gondol.
A NATO pedig a kisujjat sem mozditana ertunk, mert az mar nyilt konfrontacio lenne, amibe most sem trump, sem putyin nem mehetne bele...
SystemError
@karma1: Milyen messziről?:) Hát szerintem a cklikus globalizáció monopolizálódó utolsó fázisát éljük. Vagyis Soros, Orbán, Putyin, Trump, Wolksvagen group:) stb... már régen nem a nép akaratát szolgálja vagy nem úgy, ahogy kéne. Szar mindegyik, szinte már csak abban vannak különbségek, hogy ki mennyi látszat szabadságot, látszat versenyt enged. Érdekes történelmi pont jön a világban, hiszen ilyen már volt, de akkor nem volt hálózat(internet), ahol az emberek külön is értelmezhették a világot és ez nagyon izgalmas irányokba tudja elvinni a dolgokat. Mátrix:)
Aki Én
@Béla333: Gondolom ha mondjuk egy holokauszt emlékmű megrongálása után egy izraeli hegyomlás látogatta volna meg a tettest, akkor lett volna felháborodás, kormány kiállás a szabad véleménynyilvánítás és a magyar emberek védelme érdekében.
Biztos mondták volna, hogy tessék, a külföldi érdek beavatkozik a belügyeinkbe. Valószínűleg akkor értették volna ennek súlyát és jelentését.
Ez a kopasz balhé nyomatékosított esete.
Hozzáteszem, mikor szélsőjobbosok estek neki az emlékműnek kalapáccsal, akkor nem jött a csecsen önérzet.
Béla333
@Aki Én: 11.03
Megmondta a csecsen, hogy mi a helyzet:
"„Felkutattuk ezt az állampolgárt,..."

Lakcímnyilvántartásból, titkosszolgálati eszközökkel, hogyan tud egy külföldi állampolgár egy hazai nyomára jutni? Besegíthetett a magyar hazaáruló banda?!
Elképesztő mi lett ebből az országból!
karma1
@SystemError: Nagyon, NAGYON messzirol... Ugy 15 500 km-rol...:o)))) Viszont korbe vagyok veve a vilag osszes fuggetlen vagy csak kicsit fuggo sajtojaval...:o))))
Csak a rokonaimmal meg a barataimmal tud kib@szni ez a kis goreny, de remelem, mar nem sokaig...:o)
karma1
@Béla333: A bejegyzesed utan meg egyszer vegigolvastam, es igen, ahogy Te is irod: mintha valaki(k) minden eszkozzel segitettek volna...
MOndom, megkapargatni az esetleges letelepedesi kotvenyet, es megfingatni orbant, rogant, hogy lassak ok is, kiket szabaditottak a magyarokra...
Mert ez hazaarulas...
Béla333
@karma1: 11.22
Mindenkinek (még a Fidesz szavazóknak is!) kötelessége fellépni a hazaárulókkal szemben!
Olyan ugyanis nincs, hogy a Fideszes hazaáruló az jó, a másik oldali a rossz!
Ehhez még vedd hozzá azt az alig 1 hetes hírt, hogy a magyar emberek adatait egy valamin keresztül a magyar kormány tudtával és beleegyezésével a KGB-hez továbbítják/továbbították!
Talpra magyar...
karma1
@Béla333: Szerintem ezen a csatornan egy csomo adat kivandorolhatott mar, es el sem tudom kepzelni, hogy hogy lehetne azokat az adatokat inaktivalni. (Asszem sehogy)...
SystemError
@karma1: Arra felé én is éltem, Ausztráli, új-Zéland?:) Én Ausztráliában fél évig.
karma1
@SystemError: Nyert-talalt-sullyed... Uj-Zeland, es annak is a legdelibb csucske... Ausztraliaban csak a repteren voltam, atszallasra varva...:o))))
SystemError
@karma1: Az nagy szép lehet!:) Sajnos Új-Zélandon nem voltam, de mindig is el akartam menni oda is. Állat, növényvilág, természet, elég durva lehet:)
karma1
@SystemError: Gyere. Szivesen latlak...:o))) Ha melozni akarsz, es van valamilyen atlagos szakmad, meg egy konyhanyelvi szintu nyelvtudasod alapnak, akkor meg melot is tudok szerezni..(Csak akkor lennek bajban, ha pl. erosen dohanyoznal... Ugyanis a legolcsobb ciginek az ara $ 28.74 - 20 db-os marka nelkuli cigi- ami kb. 1 dobozra 5600 Ft-ot jelent.. (En nem dohanyzom, csak most mutattak a TV-ben eppen. )
SystemError
@karma1: Köszönöm! Család van, jó meló. Én már ide szocializálódtam. Bejártam az egész világot, mert zenéltem, de mindig hiányzott a "Mucsi" Magyarországa:) Persze, ha elvesztem a hitem a társadalomban akkor megyek. Persze csak, ha bírod a nemzeti goá-t:)
karma1
@SystemError: Ha van melo, biztos csaladi hatter, akkor nem erdemes eljonni, mert ezek csak nem ulnek meg 120 evig a zemberek nyakan???
De turistakent johetsz: szeptemberig biztosan nem valtoznak a szabalyok, 90 nap vizummentessegel, 180 napra, ha adom a supportot. Kocsi, szallas, kaja van... Fizetni nem koll erte, csak a dieselt meg a milage-ot , amit koborolsz az autoval.
SystemError
@karma1: Nagyon kedves vagy, köszönöm! Turistaként sem megyek nagyon sehová, mert agusztusra megjön a kisfiam is a lányom mellé. Úgy, hogy max a pincében nyaralok idén szintetizátorok és robotok mellett:) Viszont lehet erre még visszatérünk később, ha addig nem lesz Mészárosé a propi:) Pacalt vagy unicumot lehet ott kapni?:)
a helység kalapácsa
Helló, Magomed!
És ki a fasz kérdezte a neved... és egyáltalán ki kíváncsi rá, hogy te kivagy?
És egyáltalán mit keresel itt csecsen létedre?

Megszülettél valamikor, aztán meghalsz valamikor, a két esemény között meg csinálsz mindenféle faszságot - ennyit Mogamedről.

Volt egy csecsen, Mogamed,
sose látott tehenet.

Nem is tudta Mogamed,
milyenek a tehenek.

Egyszer aztán Mogamed
lát egy csomó tehenet.

"Én vagyok a Mogamed!"
"Mi vagyunk a tehenek!"

Csodálkozik Mgamed:
"Ilyenek a tehenek?"

Számlálgatja Mogamed,
hányfélék a tehenek.

Meg is számol Mogamed
háromféle tehenet:

Fehéret, feketét, tarkát
"Meg ne fogd a tehén farkát!"

Nem tudta ezt Mogamed,
s felrúgták a tehenek."
karma1
@SystemError: Pacalt igen (gyonyoru , feheret), de csak allateledelnek arusitjak. (Illetve emberi fogyasztasra is alkalmas, mert gyonyoruen ki van mosva, hofeher, talcara teve, de itt nem eszik. )
Az Unicumot egyaltalan nem ismerik, Jagermeister van helyette...Ill. nem helyette, csak tudod, az majdnem olyan...
Tokaji aszu sincs, sot, semmifele magyar bor nincs, viszont van nagyon finom ausztral es ujzelandi borok. Megnyugtatlak: csiki sor NINCS! Heineken - van!
karma1
@a helység kalapácsa: ... meg a TEK (enek)...:o))))
Eladott Ország
Tehát a polgárháborús hangulat szításával amellett, hogy csak további tömegek fordulhatnak el a kezdeményezéstől,- arányos választási rendszer- még kifejezetten Orbán (illetve a Kreml által gondosan plántált Jobbik/hungaristák) malmára hajtják a vizet. Ez egy “klasszikus csapdahelyzet” – minél jobban küszködünk ellene, annál inkább gabalyodunk bele!
eugen4402
@Eladott Ország: Egyáltalán nem örülök neki, de pár hete pont erre a végkövetkeztetésre jutottam...Ez tényleg csapda!
karma1
@bencemacska: Koszi a cikket, hat nem semmi! Az oroszok mar nem is a spajzban vannak, hanem a konyhaasztalnal ulnek, vacsorat kovetelve, mert az nekik jar...:o(((
Neked joejt, nekem jo reggelt...:o)))
bencemacska
@karma1: Igazad van, magamnak köszöntem. Nagyon elment az idő a "kutatásban!"
karma1
@bencemacska: Haha, nemcsak Magadnak, hanem a tobbi Propisnak is,...:o))) ALudj jol, szia!..:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.