Orbán egykori kollégiumi szobatársa, a fideszes oligarchák archetípusa lassan kimerészkedik a fényre. Az Index bekebelezésének nyíltsága, valamint az egyre egyértelműbbé tett Jobbik-szimpátiája azt sugallja: komolyan betárazott az Orbánnal végigharcolt negyedszázad ügyeiből. A Jobbik favorizálása sem lehet véletlen. 2002 és 2010 között elég pletyka szólt a Simicska - Puch László összefonódásról, vagyis ha az oligarcha borítani akar, annak az MSZP környékén sem fognak örülni. Tehát nem marad más politikai erő, amelyet a Simicska okozta politikai vákuum beszippanthatna, mint a civilizálódó Jobbik. Ehhez azonban igazi atombombát kell Simicskának Orbánra dobnia, mégpedig egy pontosan kiszámolt időpontban – kellően közel a választáshoz, hogy ne tudjon kimosakodni belőle a miniszterelnök, de ahhoz is időt kell hagyni, hogy a választók minden rétegébe leszivárogjon a botrányt okozó információ. Esetleg egy négyszemközti beszélgetés hangfelvétele, Orbán öszödi beszéde. Nem kétséges, hogy ha...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vigyazzon Simics , a maganyos farkas, mert lehet, hogy addig keszulodik a nagy bosszura, amig kiderul, hogy nem tobb a mutatvany, mint egy festekes lufi durranasa a szovjet emlekmuvon...
Nagyon sokat valtoztak az eroviszonyok, es van egy olyan sanda gyanum, hogy nem szamol azzal, hogy meg mindig van 1.3 millio teljesen fanatikus orban-hivo, akiket egyszeruen nem lehet meggyozni arrol, hogy az Eloisten rosszabb, mint Al Capone es a Cosa Nostra egyuttveve...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ismét kitör a balhé a magyar és a román kormány között és előkerül a régi vita, hogy kié is Erdély, és mihez van joguk a magyaroknak. Ez így nem mehet tovább, határozzák el és a koppenhágai nemzetközi bírósághoz fordulnak. A magyar követ jut elöször szóhoz:
- Amikor bejöttünk a Kárpát-medencébe, lepányváztuk lovainkat, főztünk egy gulyást, és ledőltünk. Reggel viszont sehol sem találtuk a lovainkat. Az avarok elárulták, hogy a románok voltak.
- Hazugság! - ugrik fel a román diplomata - Ott se voltunk!
- Hát ez az. - mondja somolyogva a magyar követ - Akkor meg mit énekelnek itt az ősi földről.
ksanyiii
Simicska, mint erkölcsi zsinórmérték??? Hehe. :-))))
A „bűnbánó táskahordó” tovább mesél: a Strabag eurómilliókkal korrumpálta a magyar politikai „elitet”
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AN=meselabunbanotaskahordo&MN=Fooldal&LN=Hungarian
Béla333
@ksanyiii: 06.13
Talán az már meg tudná rengetni a korrupt politikai "elit"-et, ha a cikkben nevetve emlegetett hangfelvétel a lopott pénzek elosztásáról nyilvánosságra kerülne!
Ez elég komoly bomba - szerintem!
ksanyiii
@Béla333: Az még bekövetkezhet... :-)
Manhattan
Azt beszélik a "piacon " hogy ez a Simicska folytatja... mert : "Az Index lényegében nyílt birtokba vétele bepillantást enged a milliárdos hosszabb távú terveibe." Oszt' lesz itt jónapot ! De nem biztos ám , hogy a most regnáló miniszter elnök úrnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.