Mészáros Lőrinc gyanús meggazdagodására utalhatott egy fideszes polgármester, bár a keszthelyi városvezető a felcsúti polgármestert konkrétan nem nevezte meg. A gázszerelőből lett milliárdos a Balaton környékén is komoly felvásárlásba kezdett, és a pályázati pénzeket is éppen úgy osztja a térségben a kormány, hogy az az ő érdekeltségeinek kedvez. A város fideszes polgármestere szezonnyitó köszöntőjében a munka jelentőségéről is beszélt, de egy olyan csoportot is megemlített, ami munka nélkül szerez felfoghatatlan mértékű vagyont. Ruzsics Ferenc úgy fogalmazott: „másoknak a becsapásával, félrevezetésével, újabban a pályázati lehetőségekben rejlő kiskapuk kihasználásával próbálnak haszonra szert tenni, nagyjából munka nélkül, és utána ezt a hasznot felelőtlenül élvezik mások kárára”. A polgármestert meg akartuk kérdezni, pontosan kire gondolt, de nem nyilatkozott.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Folytatás: - Hűtés és Klimatechnikai gyártó űzem.
- Echo Tv, Népszabadság + 12 Megyei újság.
- Konzum Nyrt tőzsdei cég.
- FHB bankba bevásárlás.
A cégei végeznek csatornázási munkákat, szennyvízberuházásokat, autópálya és gyorsforgalmiút-épitést, ivóvízminőség-javítást, vasútvonal-villamosítást, kertészeti munkákat, iskolák energetikai korszerűsítését.
Az Orbán család támogatása:
- Orbán Ráhel esküvőjére ajándék autó.
- Orbán Győzőtől béreli a hatvanpusztai majorságot évi 15 millióért úgy, hogy az Orbán család használja.
- Orbán Győzőtől vett egy homokbányát úgy, hogy a kitermelés joga továbbra is Orbán Győzőé. Vásárolt még tőle egy 40000 nm-es gödröt.
- Mészáros kifizette a Cider Alma Kft, Lévai Anikó unokaöccse és sógora 3.2 milliárdos adósságát.
Vásárolt a Gellérthegyen a Bérc u. 6/b. alatt 376 millióért egy 1620 nm-es területet, ahol kivájta a hegyoldalt, és törvénytelenül kivágott 27 védett fát. Ide épít egy hatalmas, 3 szintes szuperluxus villát.
advocat
Kedves Manhattan! Ez a 2/3-ot láthatóan nem zavarja! Akkor?
quadrocopter
@advocat: A hordának már nincs 2/3-a!

@Manhattan: Naggggyon jó a kigyűjtés, akár plakáttéma is lehetne!
human
@Nemezis: "Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak." /Hofi/
namihami
@quadrocopter: Nemhogy nincs MÁR neki, soha nem is volt. Az a 2/3-ad kizárólag az általuk oly ügyesen kidolgozott választási metodikában a megjelent szavazók 37%-ból jött össze. Tehát az max. 1/3-ad volt.

Nem ad nyilatkozatot a polgi? Vajon miért? Csak nem azért, mert rájött, hogy az esze (annyi-amennyi) lassabb volt, mint a szája. Előbb mondta ki az igazságot, mint ahogy el kellett volna titkolnia.
bakegya
@Manhattan: HAZUDNÉK HA ÚGY ITÉLNÉM MEG ,HOGY TETSZIK A LELTÁR.
a BŰNVÁDI ELJÁRÁS INDÍTVÁNYÁVAL EGYÜTT TETSZENE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.