„A népfelség elvére alapozott civilitika tudományágának kidolgozása, az alapok megteremtése, minél több szellemi honvédő közreműködésének elérésével bel- és külföldön egyaránt. " Többek között erre költötte a CÖF az MVM-től kapott 508 millió forintos támogatást. A Magyar Villamos Művek (MVM) azonban 2016 végén 508 millió forinttal járult hozzá a CÖF működéséhez, amelyeket a szervezet 2017-ben a civil misszióira kíván fordítani.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Első reakció: az anyátok picsáját! (by: bayer, szó szerint)
Második: MVM mi a fittymafosz szarért támogat egy álcivil politikai szervezetet, közpénzből??? Itt a bizonyíték a rezsigecirizsa álságos mivoltára...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@eszegfu: ma,14:22
Én nem sokat tudok róluk, mert ha meglátom a képen szereplő 3 ember(?) valamelyikét már kapcsolom is el.
Nagyon undorítóak!!!
eszegfu
@bencemacska: Persze én sem tudok sokat róluk, de amikor ilyen nagypofával ki akarnak valamit dumálni, akkor "rákeresek"!
Eladott Ország
Szarházi fidesz banda, ezekre nem vonatkozik a civil törvény, az átláthatóság? A jó büdös k*rva anyátokat.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Sőt, a 7,2 millió Ft sem határ náluk.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Az államtól meg számolatlanul kapják a milliárdokat. Hogy mennyit, azt csak a Jóisten, meg a szarházi csúti cigány tudja.
Eladott Ország
A népfelség elve: A népnek joga van az államra ruházott jogokért cserébe a hatalom ellenőrzésére. Az ilyen szarházi CÖF-ös fideszes seggnyalókat akik a közpénzt ellopják, feleslegesen elb*sszák, számonkérni, börtönbe juttatni, elzavarni a halál f*szára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.