Soros György elérkezettnek látta az időt, hogy reagáljon a kormány hadjáratára, amelyben bűnbakként kezelik. Soros többek között maffiaállamnak nevezi Magyarországot, és csodálja a magyarokat, hogy szembeszállnak Orbánnal. Itt van Lázárék viszontválasza.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szerint Soros György csütörtökön megjelent írásával

nyíltan hadat üzent Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökének és kormányának, világossá téve, minden tőle telhető antidemokratikus lépést kész megtenni a kabinet vereségéért.

A kormánypárti politikus csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Soros György hosszú ideje hadüzenet nélküli háborút folytat Magyarországgal szemben, mostani, hadüzenettel felérő írásával pedig ez mindenkinek egyértelművé is válhat.

"Ha harc, hát legyen harc, állunk elébe!"

- mondta Deutsch Tamás, megjegyezve, abban reménykedtek, hogy "Soros György talán ideig nem jut el".

A Fidesz EP-képviselője emellett közölte, levélben kéri az Európai Bizottságot, hozza nyilvánosságra, mi hangzott el a bevándorláspolitikával foglalkozó uniós biztos és Soros György csütörtöki találkozóján.

Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője visszautasítja az amerikai üzletember csütörtöki brüsszeli kijelentését, mert az szerinte igazságtalan Magyarországgal szemben, és súlyosan elferdíti a valóságot.

Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik

- fejtette ki budapesti sajtótájékoztatóján a miniszter, aki ezt minden magyar nevében visszautasította.

Nem a magyar állam, hanem "a Soros György által pénzelt szervezetek" voltak azok, amelyek az elmúlt években nem tartották be Magyarországon a törvényeket, nem vállalták az átláthatóságot, a nyilvánosságot

- fogalmazott Lázár János, aki szerint nem a magyar állam, hanem ezek a szervezetek működtek maffiaszerűen.

A politikus azt is megerősítette, hogy a kormány megküldte válaszát az Európai Bizottság CEU-val kapcsolatos kérdéseire. Szerinte azonban a brüsszeli testület kérdéssora inkább volt politikai, mint jogi természetű. A CEU-val kapcsolatos fejleményekről a kormány jövő héten tárgyal – közölte.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik
- fejtette ki budapesti sajtótájékoztatóján a miniszter, aki ezt minden magyar nevében visszautasította."

Az én nevemben ne utasítsd vissza! Én is azt gondolom, hogy Magyarországon ma maffiaállam van! Mocskos, lopós, hazudós és még hazaárulós is!
Maffiaállam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@quadrocopter: De mondjuk, hogy demokratikusan választották. Akkor hol a határ, mikortól lehet bírálni? Az is belefér, ha gyerekeket reggelizik? Természetesen most is a birkahadtestnek beszélnek.
Aki Én
,,Úgy kezdődött, hogy visszaütött"
Én azon csodálkozom, hogy Soros eddig várt. Mondjuk nem eresztette bő lére, két mondatban megmondta a lényeget.
Perwool
Ha Soros egyetlen kétsoros mondatát, hadüzenetnek tekintik, Soros minek veheti az ellene irányuló hónapok óta tartó szardobálást?
Atomtámadásnak?
Eladott Ország
Deutsch Tonyó!: Nem mondták, hogy „hintőporra” ne igyál „babaolajat”? Ez okozhatja, hogy fenyegetett egérnek képzeled magad. Valószínű, más állapotban lehettél és hozzád nem jutott el, hogy Soros az ellenség, nem a Google és nem a Facebook. Bár, ki tudja? Egy „jól prosperáló európai védőbástya” országnak hamar lesz sok ellensége. Brüsszelben, egy luxuslakásban, a perzsaszőnyegen, magzatpózban hemperegve, „hintőporos” nózival én sem hallanám a hazámból érkező kiabálást. Valószínű én is attól rettegnék, hogy eltaposnak az arckönyv fülű Googlefántok. Van is mitől félni.
Lázár Lúzer: Ha nem tudnátok, akkor a faszerdőben tátott száj effektus helyett elengednétek ezt a debilitás szintjére gyűrt sorosozást. De pontosan tudjátok, hogy eljátszottátok a közbizalmat, ezért nem maradt más hátra, mint fejjel a falnak. Hajrá! Én ebben maximálisan támogatlak, de az én nevemben semmit a világon ne merj nyilatkozni, te cinikus, elvtelen arrogancia generátor!
nem tibi
Nekem Soroshoz semmi közöm de az biztos hogy Orbán és a Fidesz -Kdnp
alkalmatlan az ország vezetésére . Senkinek nem hiányzik ez az állandó külső -belső ellenségkép
keresés .Ügynöközés meg hazaárulózás . Nyugodt és békés de határozott párbeszédek ,valós szakértelemmel bíró bel és külpolitika , értelmes rövid és hosszútávú szerződések kellenek .
Nincs 2 fajta Magyar . 1 fajta Magyar van ! Mindannyian .
kukac50
Nem kellett volna reagálni, ha nem maffia kormányunk lenne! Mentegetik magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.