Karácsony miniszterelnöki kampánya hasít, az Együtt és a Liberálisok pedig bemutatták egyéni jelöltjeiket. Csak azt mondanák meg, hogy mit várnak ettől a nyilvánvaló színészkedéstől? Miért nem értik meg, hogy az egész országot hülyének nézni jelenleg csak a Fidesz privilégiuma? És miért kell játékfegyverekkel hadonászva idiótát csinálni magukból olyan rendezvényeken, ahol 3 ember lézeng, és a stábtagok alkotják a biodíszletet?

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Az ellenzéket semmi más nem érdekli csak a saját 5%-a.
Miért ?
Mert mind csak megélhetési politikus !
nemkati
Annyira jó, hogy vannak ilyen okos emberek, akik megmondják a tutit. Mindenki más meg ostoba, vagy egy szemétláda.
Béla333
@RonaGyuri: 09.16
Először is: bár minden alkalommal próbálom a te figyelmedet is felhívni, hogy nem vagyok tagja az LMP-nek, csak szimpatizálok velük, mindig igyekeztek összemosni velük. Tehát az hogy "melyikben ismertél magatokra?" az max. úgy értelmezhető, hogy "Szerinted az LMP-re melyik illik a három közül?"
Éppen tegnap írtam le ezt a felállást neked, de nyilván a korod miatt, nehezen akarod megérteni, mára már megint elfelejtetted!
De a kérdésedre:
Szerintem egyik sem igaz az LMP-re, ugyanis ők azt az apró, de a jelek szerint teljesíthetetlen feltételt támasztotta a választási együttműködés elé még 2010-ben, hogy talán a 2010-előtti időszakkal ugyan már számoljanak el a választók, az ország felé azok, akik a Fidesszel a hátunk mögött összejátszva közösen lopták szét az országot!
Ezt írhatjuk egyrészről úgy, ahogy kissé gunyorosan a cikkben szerepel: "...annyira fejlett igazságérzettel bírnak", de lehet hogy van benne egy nagyfokú önvédelem is: ha mindenféle feltétel nélkül összeállnának azokkal akik az országlerablásban részt vettek, akkor jogosan kérdezhetnék meg a választók, hogy akkor mi szükség rájuk?
Inkább arra válaszolj, hogy szerinted miért nem lehet elszámolni felénk az 1994 óta kormányon egymást váltogató pártoknak, hogy mindent jól csináltak-e, ha őszerintük nincs itt szükség semmiféle elszámolásra, bocsánatkérésre, rablott holmi visszaszolgáltatására?!
RonaGyuri
@Béla333: hogy tag vagy sem az a magánügyed, de fun vagy az tény! =)) miért akkor még bigottabb lennél?
a múlt szelekciójában az a fő gond, hogy - pont mint a Fidesz - ti akarjátok megmondani, hogy ki a füstös likú!
Egyébként az utolsó mondatod igen csak árulkodó! Igen az 1994-es határ! =)) Hogy csak a legszembetűnőbbet említsem a múlt század második felének legocsmányabb egyede a derék Hóbagoly uralma is a mentesített időszakra datálható! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.56
Minden párt saját elgondolással rendelkezik, ebben semmi szemrehányást nem tehetsz az LMP-nek sem, hiszen:
- az LMP nem közösködik, csak ha tisztázzák a múltjukat a 2010 előttiek,
- a DK-nál Gyurcsány nem tesz semmit amit mások várnának tőle,
- az MSZP-nél Botka nem akarja Gyurcsányt,
- a Párbeszéd előválasztást akar,
- az Együtt meg két szövetséget akar, stb, stb.
Mindegyik ragaszkodik az álláspontjához!

Igazad van egyébként, kitolhatjuk az elszámolást 1990-ig is, 94-től annyiban más a helyzet, hogy az elmúlt 23 évben CSAK a Fidesz és az MSZP váltogatta egymást a kormányon a csatlósaikkal! De mindegy is hogy 90-től nézzük vagy 94-től: senki nem volt hajlandó szembenézni az országgal szemben elkövetett disznóságokkal!
Nálunk csak bűn van, de politikusi elkövető egy szál sem!
RonaGyuri
@Béla333: nana azért volt egy derék SzDSz is! No meg más csatlósok is! Róluk se felejtkezz meg!
Egyébként gondolom észrevetted, hogy a legtöbb dologban egyet szoktunk érteni, csak ez a: te kedvenceid nagyon mások vélekedésedben nem tudok egyetérteni veled! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.