A Nézőpont Intézet készített közvéleménykutatást, amelyen az jött ki eredményként, hogy a teljes felnőtt lakosság 43 százaléka választaná Orbán Viktort miniszterelnöknek.

A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek – olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában, amelynek eredményeit szombaton közölték az MTI-vel.

A kutatás megállapítása szerint Orbán Viktor 43 százalékos eredményével szemben Vona Gábor 8, Karácsony Gergely 6, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett 5-5, Botka László 3, Fodor Gábor pedig 1 százalékon áll a teljes felnőtt népességet körében.

Az aktuális kutatás szerint a Fidesz-KDNP szimpatizánsainak 97 százaléka szavazna saját pártelnökére egy miniszterelnök-választás esetén, ugyanez az arány a Jobbik pártolóinak körében 77 százalék. Vona Gábort tehát még pártja szimpatizánsainak negyede (23 százalék) sem választaná kormányfőnek – közölte a Nézőpont, hozzátéve, e kérdésben az MSZP-támogatók még megosztottabbak: Gyurcsány Ferencet 34 százalékuk, Botka Lászlót csupán 19 százalékuk látná szívesen miniszterelnökként.

A Nézőpont Intézet telefonos közvélemény-kutatása június 6-8. között készült ezer fő megkérdezésével.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Kovács Tamás)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Nézőpont Intézet kapott annyi pénzt, hogy ilyen eredményt adjon ki! Orbán az ország tönkretevője, ennyi rosszat egy miniszterelnök se követett el az ország és a nép ellen! Orbánt a hatalom és a zsebe érdekli!
Eladott Ország
Nézőpont Intézet:" a felnőtt lakosság 43 százaléka Orbánra szavazna". Anyáddal együtt, Mráz Ágoston szervilis seggnyalóval. Ezek után mi a túró csodálatos lehet abban, ha az ijesztgetett lakosság megijedt? Hát ez volt a cél, nem? Beszaratni a polgárokat. Most beszartak, erre jön a Nézőpont és kimutatja, hogy beszartak. Egyszerűen fantasztikus, de tényleg. Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/orb.jpg
Szóval a Nézőpont nevű intézet sebtiben megkutatta (október 24-­26. között), hogy mit
gondolnak a polgárok a nemzet fütyörészési szokásairól. Mert ennél fontosabb ügyek nincsenek terítéken, az egészségügy, az oktatás, a szegénység/dolgozói szegénység, a leszakadás, a nyomor, az éhezés, a korrupció mind-­mind felszámolva, tehát arról fölösleges kérdezősködni. Hát mit ad isten, nem kiderült, hogy a magyarok kétharmada (67 százalék) szerint elfogadhatatlan, hogy október 23-­án ellenzéki pártok szimpatizánsai füttyel zavarták meg a miniszterelnök beszédét? De. Vérlázító, észbontó, felfoghatatlan botrány. Egy demokratikusan megválasztott miniszterelnököt kifütyülni? Ugye hogy nem tűrhetjük?
dr. prédikátor
Hát hogy lódítsak én is, én többre számítottm!!! legalább 95 % ra!!!:))))Szemét gecik!!!
feco fero
A felnőtt lakosság ...?
Miért már a gyerekek is szavazhatnak ?
Vagy majd felnőttesítjuk őket a szavazásokra ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.